Erotikus történetek

Az álmok valóra válnak?! – Erotikus történetek, 1. rész

Egyre több nő és férfi olvas erotikus történeteket. Többet kapunk meg ettől a műfajtól, mint a pornófilmektől, ezért januárban elindul a Happy Banana Erotikus történetek 1. része!
Egy olyan hiánypótló sorozattal várjuk olvasóinkat, amit a Happy Banana egyik alapítója, Kovács Susanna ír.

Fogadjátok sok szeretettel!

Kellemes tavaszi napra ébredtem és igencsak felizgult állapotban. Annyira nem tulajdonítottam neki jelentőséget, biztos valami izgalmasról álmodtam az éjjel… Ezzel nyugtáztam is a dolgot. Megmosakodtam, felöltöztem: rövid szoknyát vettem fel egy kissé kivágott blúzzal. Mivel szabadnapos voltam, gondoltam meglepem magam egy finom reggelivel a belvárosban. Kiléptem az utcára, a nap kellemesen az arcomba sütött és elindultam a metróállomás felé. Csak öt perc sétára van a lakásomtól. Eszembe jutott az is, hogy ilyen szép időben vétek lebújni a föld alá, de mégis valami azt súgta, hogy most ne menjek gyalog.
Miközben a mozgólépcsőn mentem lefelé a metróhuzat gyengéden fújta a fürtjeimet, és közben furcsa érzés kerített hatalmába, tudjátok mintha valaki egyfolytában nézne. Erre megfordultam és a mögöttem levő lány tekintete rám szegeződött és mosolyra húzta a száját, majd megszólalt:

– Szép a hajad!

Csak egy köszi-t tudtam kinyögni annyira zavarba jöttem és egyből előre is fordultam. Hirtelen dejavu érzés fogott el, de nem tudtam, hogy miért. A mozgólépcső aljához érve gyors léptekkel a peron felé vettem az irányt. Elgondolkoztam… De honnan ismerhetem? Mintha már mondta volna ezt valaha nekem… Miközben ezen méláztam, megérkezett a szerelvény. Felszálltam és leültem. Mellettem még maradt egy kissé szűkös hely. Hallottam, hogy becsukódnak az ajtók már indultunk is.
Ekkor megállt előttem valaki és felnéztem, a lány volt a lépcsőről. Megkérdezte leülhet e mellém. Mondtam persze.

Szorosan ültünk egymás mellett, a combjaink összeértek. Rajta is rövid szoknya volt és ahogy próbálta lejjebb húzni a fel csúszott szoknyáját hozzáért a combomhoz. Kirázott a hideg. 

Erre ő a mellemre nézett és megkérdezte:

– Csak nem fázol?

Az érintéstől a mellbimbóim egyből kemények lettek és átütöttek a vékonyka blúzon, pechemre nem vettem fel melltartót.

Ismét zavarba jöttem, még el is pirultam. Ekkor kérdezte meddig megyek, mondtam, hogy a Ferenciek teréig, ahol reggelizni fogok. Ezt nem is tudom miért osztottam meg vele… Közölte, szeretne velem tartani, erre már csak bólintottam, mert megszólalni se tudtam zavarodottságomban…

Tarts velünk, jövő héten jön a folytatást! Addig pedig ha neked is van egy erotikus történeted, vagy rendszeresen fantáziálsz valami érzéki dologról írd ki magadból és küldd el nekünk, mi pedig megosztjuk akár anonim módon!

A pikáns történeteket ide küldd:

kovacs.zsuzsanna@happybanana.hu

Kép forrása: Zeny Rosalina Unsplash

További bejegyzések