Termék tesztek

Love Beads anál gyöngysor szett – Kipróbáltuk!

Be kell vallanom, hogy az anál játékokkal kapcsolatos tapasztalataim, eddig nagyon hiányosak voltak.  Szexshop tulajdonosként és lelkes szexjáték-tesztelőként teljesen elhanyagoltam az anál játékok világát. Ilyenkor március elején azonban nemcsak a napfényt, hanem a megújulást és az új lehetőségeket  is csak úgy szívom magamba. Ezért tavaszi bakancslistám első helyén szerepelt, hogy kipróbálom a Satisfyer Love Beads anál gyöngysor szettet.

Satisfyer anál játékok – Minőség mindenek felett

Mindannyian hallhattunk már a méltán világhírű német precizitásról és fegyelemről, bármilyen termékről is legyen szó. A Satisfyer gyára Németországban található, itt végzik a felnőtt játékszerek tervezését, elkészítését és dobozolását. Kizárólag a legjobb, orvosi minőségű szilikont használnak. Amellett, hogy ez garancia a biztonságra, hiszen ezek antibakteriális anyagok, az esztétikára is nagy figyelmet fordítva, mindenféle vidámabbnál vidámabb színekből és változatos játékokból válogathatunk.

Az első benyomás – Üde színek

A vásárlói élmény nagyon fontos. Ezért is fordítanak nagy figyelmet magára a csomagolásra is, hiszen ez lesz az első dolog, amit meglátsz, miután kinyitottad a várva várt csomagodat. A színek választása is az ízlésességet és magas minőséget hivatott hangsúlyozni. A kibontás után két darab gyöngysort, és egy felhasználási útmutatót találsz. A doboz kialakításával is törekedtek arra, hogy óvják bármilyen összenyomódástól vagy sérüléstől, hiszen a futárszolgálat legnagyobb alapossága mellett is történhetnek balesetek.

Felfedezés – Szeretnivaló formák

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő stimulációt, a Love Beads több kialakításban kapható. Választhatod a kék színű, háromszögben texturált és a babarózsaszín, gömbölyded  gyöngysort is. Az öt gyöngy mérete fokozatosan növekszik.

A gömbölyded hagyományosabb, a háromszögben texturált pedig stimulálóbb kialakítású anál játék. Ez több szempontból is praktikus. Eltérő kialakításukból adódóan különböző stimulációra használhatóak. A fogantyúgyűrűvel ellátott, gömbölyded gyöngysor, akkor javasolt, amikor anál tágítás a cél. A háromszögben texturált, speciális gyöngysort pedig használhatod egy egyedülálló ingerléshez is. A hosszabb szilikonzsinórnak köszönhetően sosem veszíted el az irányítást.

Satisfyer Love Beads anál gyöngysor szett – A gyakorlatban

Az anál játékok világa ijesztőnek tűnhet, ha még soha nem próbáltad. A fenntartásaink ellenére sem tagadható, hogy az ánusz – akárcsak a hüvely – különösen érzékeny, az idegvégződéseknek köszönhetően. A Satisfyer anál gyöngysor szett két játékot tartalmaz, amely növekvő átmérőjének és változatos felszínének köszönhetően, tökéletes választás kezdők számára is.

A hátsó bejárat a hüvellyel ellentétben nem tud izgalom hatására benedvesedni, ezért a minőségi síkosítók használata kulcsfontosságú. Tesztelés előtt kenj egy kis vízbázisú síkosítót a játékra. Elsőnek a legkisebb gömböcskét, ezután finoman a többit is könnyedén behelyezheted. Fontos, csak akkor menj tovább, ha te is készen állsz rá, ha izgat a dolog! Miután az összes gyöngyöcske bent van, gyengéden húzd ki a biztonságos fogantyú segítségével és élvezd az érzéki ingerlést.

Noha nem okozott közvetlen orgazmust, ki mondta, hogy nem kombinálhatom az anál játékokat a csikló, vagy a pénisz ingerlésével. Légy bátor és kísérletező, így a hatás biztosan nem marad el. Használhatod egy szólójáték részeként, de a partnereddel való behatolás előtt, anál tágítás vagy előjáték céljából is.

Következtetés – Finom & kényelmes

Szerintem az egyik legjobb ár-érték arányt képviseli az análgyöngyök között. Engem a színek az erotikus játékok vásárlásakor is befolyásolnak, így a Satisfyer Love Beads anál gyöngysor első látásra szerelem volt. Egy elegáns, de mégis modern játék kezdőknek és haladóknak is egyaránt. A praktikus kihúzózsinór és fogantyúgyűrű nagy előnyt jelentett használat közben. Könnyen tisztítható egy kevés szappan+víz segítségével. Természetesen, ha teljesen biztosra akarsz menni, használhatsz szexjáték tisztítót is. 

Egyetlen hátránya, hogy sajnos nem jár hozzá tárolózsákocska, így nekünk kell gondoskodni, hogy légáteresztő tárolóban legyen az eszközünk.

Érzéki tények

borbarat-orvosi-szilikon

Szuper puha, bőrbarát orvosi minőségű szilikon, mely bársonyos tapintású és rendkívül higiénikus.

analis-stimulacio

Egyidejűleg stimulálja a gátat és a prosztatát.

biztonsagos-erotikus-jatek

A fogantyúgyűrű és a szilikonzsinór lehetővé teszi az egyszerű eltávolítást.

Az orvosi szilikonból készült erotikus játékok, csak víz alapú síkosítókkal kompatibilisek

Nagyban játszotok? 

Akkor a HAPPY BANANA anál kezdő csomag tökéletes társ egy érzéki estéhez

További bejegyzések