Termék tesztek

Melegítő hatású síkosító teszt – Kipróbáltuk!

Valahogy hajlamosak vagyunk elfeledkezni a síkosítók érzéki világáról – ami nagy hiba, hisz akkor is jól jöhet, ha valami játékosságot vinnénk az együttlétekbe. A síkosító a legalapvetőbb és legismertebb erotikus drogéria termék. Mielőtt azonban vásárlásra adjuk a fejünket érdemes a különböző síkosító típusokkal megismerkedni. Ha még nem tájékozódtál mire érdemes figyelni, akkor mindenképp olvasd el korábbi cikkünket.
Most pedig megosztjuk veletek tesztünket a közönségkedvenc Waterglide melegítő hatású síkosítóról. Kipróbáltuk…és imádtuk!

Waterglide síkosítók – sokféle igényekhez, egyedi vágyakhoz

A Waterglide melegítő hatású síkosító igen rövid összetevőlistával rendelkezik. Számomra itt is az egyik legfontosabb – mint minden kozmetikumnál- hogy parabén- és glicerinmentes legyen. Fő síkosító öszetevőjét a víz adja. Így garantálja a nedvesség természetes egyensúlyát az intim részeken. Érdemes megemlíteni, hogy a termék 100%-ban vegán.

Az első benyomás – visszafogott színek & letisztult formavilág

A csomagolás fontos része egy terméknek. A Waterglide síkosítókat leginkább a visszafogott színek és letisztult formavilág jellemzi. Nekem kifejezetten tetszik a minimál dizájnú üvegcse, ami azt hivatott hangsúlyozni, hogy a belső értékek amik igazán számítanak. Plusz pont, hogy nem kell lecsavarni a kupakját, ezért adagolása szuper kényelmes, lehetővé téve kevesebb vagy több mennyiségű gél kimérését is. Az egyetlen hátrány, hogy csomagolása műanyag. Azonban ha számodra is fontos a fenntartható érzékiség, akkor dobd ki szelektíven, és soha ne válassz egyszer használatos erotikus játékokat (pl. eldobható, elemes péniszgyűrűket).

Felfedezés – nem hagyd a szerelmed kihűlni!

Annak ellenére, hogy víz alapú, nem túl vékony, nem folyik le könnyen az ujjaimról, és felvitel után nem hagy maga után nehézkes bőrérzetet. Az íze kissé édeskés, de ne aggódj, nem tartalmaz cukrot, amely felboríthatja a hüvelyben élő baktériumok egyensúlyát ezzel komoly fertőzéseket okozva. A Waterglide melegítő hatású síkosító intim területtel érintkezve hőt fejt ki. Szakemberek nem győzik hangoztatni, hogy az edzés előtti bemelegítés fontos és elengedhetetlen. Ez a síkosító olyan, mint a legjobb bemelegítő gyakorlat: felkészít az érzékiségre, összehangolja az agyat és a testet. ?

Szereted a különleges stimulációt? Próbáld ki a Waterglide hűsítő hatású síkosítónkat is!

Waterglide melegítő hatású síkosító – A gyakorlatban

Direkt egy közös, téli séta után időzítem tesztelését, hogy a hálószoba melegében még intenzívebben átjárjon a forróság. Hatása rendkívül ígéretes volt, bár nem az első pillanattól kezdve. Az alkalmazástól számítva olyan 2-3 perc múlva kezd hatni. Állaga tökéletes, jól csúszik és kellemes, nem túl forró hőmérsékletre melegszik fel. Kicsit féltem tőle, hogy kellemetlen csípős érzést fogok tapasztalni. De pont annyira serkenti a vérkeringést amennyire kell, és finom meleg érzetet kelt az intim testrészeken. A tubusnak jár még egy plusz pont, a szex hevében is gyorsan vissza lehet pattintani.

Következtetés – garantáltan felforrósítja a hangulatot!

Naívan azt gondoltam, hogy a melegítő hatású síkosító használatával a szokásosnál gyorsabban és intenzívebben érem majd el az orgazmust, de ez természetesen nem így történt. Általában egy orgazmussal is enyhül a vágyam, de ennek a varázslatos gélnek köszönhetően még többet kívántam és alig vártam, hogy újra rám törjön az érzés (ez egy ideig tovább tartott, mint az első). Egyetlen hátránya, hogy időről időre újabb adagot kell belőle használni.

Összegfoglalva: a Waterglide melegítő hatású síkosító teljesen új élményt kölcsönözhet az intim területeken. Nagyszerű választás azok számára, akik bevetnének valami újdonságot és felgyorsítanák az izgalomba jövetel természetes folyamatait. Sokáig az éjjeliszekrényemen marad majd.

Érzéki tények

• Víz alapú
• Parabénmentes
• Színezékmentes
• Minden óvszerrel & szejátékkal alkalmazható
• Könnyen lemosható
• Nem hagy foltot a ruhán, lepedőn
• 100% vegán, nem tartlamaz állíti eredetű összetevőt

Warming – Melegítő hatású síkosító

5.990Ft
✔ Forrósító, melegítő hatás ✔ Nem tapad és nem hagy nyomot ✔ Zsírmentes ✔ Színezékmentes ✔ Vegán ✔ Minden óvszerrel alkalmazható ✔ Vízbázisú, könnyen lemosható

A síkosítókat akár gyógyszertárban vagy szupermarketben is beszerezhetsz, azonban a Happy Banana szexshopban az egyik legnagyobb és legváltozatosabb választék található.

A képek a szerző tulajdonában vannak

További bejegyzések