Szex tippek

Minden, amit tudni akartál az elektroszexről

Az elektromosság és a szex összevonása nem újdonság, hisz az 1970-es évek óta használják erotikus stimulációra, viszont csak most kezd el a figyelem középpontjába kerülni. Nem is csoda! A modern technológia, és a naprakész erotikus játékoknak köszönhetően, még soha nem volt ilyen könnyű tapasztalatot szerezni, akár a szürke hétköznapokban is. A  múltban leginkább a BDSM-hez társították, természetesen lehet a része, de nem alapfeltétel!
Ha néhány alapvető szabályt betartunk, az elektroszex egy ártalmatlan és őrülten izgalmas játék, amelyet mindenképp ki kell próbálnod! Fedezd fel mi a jó neked, és éldd meg még intenzívebben a szexuális életed.

Mi az az elektroszex?⚡️

Az igazi elektroszexnek feltétele az elektromosság alapjainak ismerete. A mazochisták kedvelt játéka és ritkán játsszák párban, hisz őrülten nagy bizalmi dologról van szó. Szakértők szerint egy jó minőségű elektro doboz kell, amihez mindenféle kiegészítőket, például mellcsipeszeket, dildókat lehet csatlakoztatni. A dobozokba épített programokkal variálható a testre rögzített elektródákon futó áramütés nagysága.  Ezer voltról van szó, maximum negyven miliamperrel. Az elektromos árammal működő szexuális segédeszközök hullámjeleket küldenek a testnek és ha az embert áramütéses inger éri, fontos, hogy illeszkedjen a test belső ritmusához. Fontos megjegyezni, hogy az elektroszexhez szükséges izgatók speciálisan vannak kialakítva, ezért csak megbízható helyről vásároljunk, és semmiképp ne tákoljunk össze otthon egy ilyen szerkezetet.

Hogyan is működik az elektroszex?

A testünkön sok érzékeny idegvégződés és receptor található, amelyek információt – például érintés hatására – továbbít az agyunkba. Ezen információcsere közben a testünk egész idő alatt elektromos impulzusokat küld. A bőr, mint érzékszervvel érzékeljük az ütés és a gyengéd simogatás közötti különbséget.
Az érintés hatására az ingereket elektromos impulzusokká alakítva az idegszálakon keresztül az agyba továbbítja. Tehát az érintés egy “közvetett” elektromos impulzus a testben.

E-szex: Útmutató kezdőknek

Az E-játékok körét két nagy kategóriába lehet osztani: először is vannak az univerzális “E-Stim készülékek”, amelyekhez számtalan kiegészítő, dildó és elektróda stb. csatlakoztatható – és vannak az egymástól függetlenül működő erotikus játékok, beépített E-Stim-mel.

Az E-Stim játékok használatánál ügyelj arra, hogy csak erre a célra kifejlesztett vízbázisú síkosítót használj, ami kompatibilis erotikus játékokkal, óvszerrel és a vezetőképességükkel.  Használat előtt ismerd meg az erotikus stimulációhoz szükséges áramszabályozó eszközt a “testen kívül”, majd teszteld a különböző impulzusok és ingerek intenzitását a kezeden. Fontos: az intim részeken különösen sok idegvégződés található, így érzékenyebb lehet alkalmazása során.

Felkészültél egy rázós élményre?

Ha mindketten felráznátok a szexuális életeteket, akkor ne egyből valami drága, bonyolult készülékre ruházzatok be, hanem próbáljátok ki lightosabb játékainkat. Bizsergésre és feszültségre fel!

Külső stimuláció

Itt az elektródákat közvetlenül az erogén zónákhoz (például a comb belső része) vagy a nemi szervekhez rögzítik, majd közvetlenül áramot vezetnek bele. Az erősséget fokozatosan kell beállítani. Ez mindenkinél más, mivel lehet te jobban bírod, de partnered a gyengébb bizsergést részesíti előnyben. Azt nem árt figyelembe venni, hogy szexuális izgalom fokozódásával a test kevésbé érzékeny a fájdalomra, úgyhogy mindenképp a leggyengébb fokozattal kezdjetek bele a játékba.

Belső stimuláció

Itt olyan eszközök kerülnek használatba, melyeken külső elektróda van. Ezeket az eszközöket a hüvelyben, illetve análisan is lehet használni és egy távirányító segítségével lehet a stimuláció intenzitását állítani. Itt is nagyon figyelni kell, hogy a legkisebb fokozattal kezdjünk és kis lépésekkel növeljük az intenzitást.

Shock Fun – Elektro vibrációs tojás

23.990Ft

✔ 7 vibrációs program
✔ 3 féle elektro-stimuláció
✔ Újratölthető
✔ Karcsú kialakítás
✔ Bőrbarát, selymes szilikon
✔ Praktikus kihúzózsinór
✔ Izgalmas szerelmi játék

Az elektromos stimuláció veszélyes az egészségre?

Alapvetően az E-játékok stimulációs árama ártalmatlan, ha az utasításoknak megfelelően használod. A lehető legbinztonságosabb játék érdekében a következő szabályokat kell betartani:

  1. Soha ne használd az E-Stim-et az övvonal fölött. Kerüld a szív, a nyak és az agy területeit! A kivétel erősíti a szabályt. Természetesen a mellbimbó kivétel!
  2. Szívritmuszavarral, szívritmus-szabályozóval (pacemaker), várandóság alatt, használat előtt mindenképp konzultálj orvosoddal.
  3. Gyúlékony tárgyakkal, folyadékokkal tilos használata!

Tippek bőrirritáció ellen

A bőrirritáció témája nagyon fontos, különösek az elektródák esetében.

  • Ne ragaszd irritált területre
  • Használat előtt a szőrt inkább ollóval távolítsd el, és ne borotvával
  • Miután eltávolítottad az elektródákat, óvatosan tisztítsd meg szappannal és vízzel a ragasztófoltokat

Lehetséges égési sérülés az elektrostimulációs eszközök miatt?

Hogy melegszik-e: igen. Kigyúlladhat?: nem! A biztonságos játékok esetében az erő és a frekvencia  ehhez túl gyenge.
Viszont a fémből készült piercing vonzza az áramot, és felmelegedhet, ezért elektroszex előtt eltávolítása javasolt. Ha fogamzásgátló spirált használsz, keresd fel nőgyógyászodat, ugyanis a spirál anyaga is lehet nemesfém.

Miért élvezetes az elektroszex?

A magas minőségű és nagyon különböző E-játékok nagy száma azt mutatja, hogy igény van a változatosságra és mindenki másképp szereti ezt a fajta extázist. Az élmény, amit okoz, nagyon változatos: lehet, a bőrfelszínén érzett bizsergető érzéstől az enyhe izomrángásokig. A hatás erősen függ a beállított paraméterektől és az elektródák felhelyezésének helyétől. Megfelelő beállításokkal, akár érintés nélkül is orgazmusig  lehet fokozni az ingerlést, a megfelelő területek stimulálásával. Ha mégse lenne így, ne felejtsd el, hogy minden időt és türelmet igényel!

Ha esetleg már volt hasonló játékban élményed, és szívesen megosztanád másokkal is, akkor írd meg nekünk történeted, amit természetesen anonim módon teszünk közzé!

További bejegyzések