Élet, Párkapcsolat, Szex tippek

5 női viselkedési forma, amiktől frászt kapnak a pasik

Tudjuk csúnya dolog, de a legtöbb férfi (és nő is) kategorizál. Azért valljuk csak be magunknak, hogy a kategorizálósdi egy igen szórakoztató játék is tud lenni.  Ezért megkértem pár férfi ismerősömet, hogy segítsenek össze állítani egy listát, melyből megismerheted azokat a tipikus női viselkedési formákat, amiktől frászt kapnak a pasik. Ha kíváncsi vagy milyen eredmények születtek, olvass tovább – hisz még megoldókulcsot is csatoltam!

1. A jégkirálynő

Így nevezik, azokat a hölgyeket, akik tekintetükkel szinte megfagyasztják a hangulatot. Párt keresnek ugyan, de olyan hűvösen és kimérten viselkednek, illetve kommunikálnak, hogy egy parlamenti ülés is sokkal izgalmasabb ennél.
Általában tőmondatokban válaszolnak és kérdezni nem szeretnek, mosoly pedig még véletlenül se hagyja el a szájukat. Nehéz dolga van a férfiaknak vele, mivel semmi féle pozitív visszajelzést vagy impulzust nem mutatnak a másik fél iránt.

Megoldókulcs: türelem, türelem, türelem… Amennyiben annyira felkeltette az érdeklődésedet a kiszemelt hölgy, hogy mindenképpen akarsz még vele találkozni és esetleg több is számításba jöhet, akkor a jeget fel kell olvasztanod. Valószínüleg nagyon sok csalódás érhette és fél bárki felé is nyitni. Kedvességgel, melegszívűséggel és rengeteg türelemmel a jéghegy felolvasztható. Úgyhogy hajrá, ne add fel! Lehet pont épp te leszel a befutó.

Igazi jégkirálynőknek való ez a hűthető és melegíthető, üveg dildó ❄️

2. Az üzletasszony

Fontos a munkája, és a munkája, ezen kívül is a munkája… Mielőtt találkozna veled, megnézi a határidőnaplóját, hogy 2 hét múlva pénteken esetleg ráér-e egy randi erejéig. Na itt azért van baj, nem kevés… “Nem mindegy, hogy valaki csak a szabadidejében beszél veled, vagy szabadidőt csinál magának azért, hogy beszélhessen veled.” És ha sikerül egy randit összekaparni, akkor tudasd vele, hogy a mobilját a táskájába rejtse, mert most lazítania kell ennyi munka után…

Megoldókulcs: keltsd fel az érdeklődését. Biztos van a munkán kívül is olyan dolog, ami érdekelheti. Tuti van valami hobby-ja (reméljük nem a munkája az ?). Fond olyan tevékenység köré a randi ötletet amit igazán szeret, hátha beadja a derekát és előbbre is lesz időpontja.

Azoknak az üzletasszonyoknak, akik szeretnek irányítani egy távirányítóval rendelkező erotikus játékot ajánlunk:

Shock Fun – Elektro vibrációs tojás

23.990Ft

✔ 7 vibrációs program
✔ 3 féle elektro-stimuláció
✔ Újratölthető
✔ Karcsú kialakítás
✔ Bőrbarát, selymes szilikon
✔ Praktikus kihúzózsinór
✔ Izgalmas szerelmi játék

3. A kislány

Már a telefonban nyávogó hangon szól bele, de azért abban reménykedsz, hátha élőben más lesz. De sajnos nem… Szinte gügyögve beszél (azt is gondolhatnánk, hogy esetleg beszédhibás, de nem). Minden szava csi-re végződik, mert ő szeretne egy szupcsi kapcsit. De állandóan átbaszcsizzák, és ez annyira nem trendcsi.

Megoldókulcs: remek lehet következő randira elhívni egy magyar nyelvtanfolyamra, vagy esetleg egy könyvtárba (pl. a Szabó Ervin könyvtár gyönyörű), ahol ismerkedhet a szép magyar szavakkal, és legalább megtudod, hogy mi az érdeklődési köre, vagy esetleg elvarázsolja a hely szelleme és megszereti az olvasást.

Nekik egy trendi applikációs kütyüt ajánlunk: 

Lydia – Újratölthető applikációs vibrátor

20.990Ft

✔ Okostelefonról irányítható
✔ 10 vibrációs mód
✔ Dupla motor

✔ Létrehozható egyedi rezgések
✔ Bőrbarát, selymes szilikon
✔ Vízálló
✔ Többféle színben

✔ Újratölthető

4. Miss Kritika

Minderől IS van véleménye, melyet hangosan ki is mond. Ismeretlenről, a pincérről, a buszsofőrről, a járda túloldalán sétáló párról. Viszont, ha róla esik szó, -esetleg negítv értelemben- vérig sértődik. Nem azzal van a baj, hogy elmondja a véleményét, hanem a “hogyan”-nal.

Megoldókulcs: kétszer is gondold át, mit modasz neki, mert lehet soha többet nem látod. Finoman azért a tudtára lehet adni, hogy ismeretlenről vagy jót vagy semmit és szuper lenne, ha egy kicsit finomabban fejezné ki magát. Valahogy erre kellene rávezetni…

A kritika királynője, egy extra méretű és tökéletes technikával ellátott XXL vibrátort, biztos pozitívan fog minősíteni:

Master – G-pont vibrátor XXL

23.990Ft

✔ Silikon Flex technológia
✔ Hangsúlyos makkszerű fej
✔ Vízálló
✔ 12 vibrációs program
✔ Újratölthető
✔ G-pont stimuláló
✔ Könnyű tisztíthatóság
✔ Lenyűgöző XXL méret
✔ Praktikus fogantyú

5. A kocsis

Minden második szava a b@szd meg, vagy egyéb cifraságok.  A történeteit is trágár szavakkal tarkítja, szinesíti, mert azt gondolja, így jobb lesz a sztorija. Pedig ha tudná, hogy ez mennyire nem nőies. Már a kávézóban is titeket figyelnek, igen kellemetlen helyzetbe hozva ezzel téged, és amint ezt észreveszi, hogy őt méregetik, még jobban rázendít. ?

Megoldókulcs: finoman, nem kioktatva fel kell hívni a figyelmet rá, hogy nem szép dolog így beszélni egy hölgynek. Igen ezek után nevezd még hölgynek, hátha észbe kap és beszédmódot változtat. Add a szájába a szavakat. Olyan kérdéseket tegyél fel, amire csak egy szóval tud válaszolni, max tőmondatban. Talán így elkerüli az ocsmányság a száját.

Ha megelégelted a szövegelést, merüljetek el a BDSM világába! Trágárul beszélő kiszemeltednek ettől a csomagtól, biztosan eláll majd a szava:

Ha még nem olvastad, ki ne hagyd cikkünket amiben összeszedtünk 5 férfitípust, akit talán te is felismersz.