Éld át a Satisfyer Connect alkalmazás élményét

Az új Satisfyer Connect alkalmazás mérföldkő a modern szerelmi élet számára! Több mint 200 Satisfyer szexuális wellness termék csatlakoztatható az ingyenes alkalmazáshoz Bluetooth-on keresztül, amely végtelen lehetőségeket kínál – például távvezérlést és egyedi rezgésprogramok létrehozását. A Connect alkalmazásról a blogunkban és a Happy Banana instagram oldalán tudhatsz meg többet!

A Satisfyer Connect segítségével felfedezheted a szeretkezés új szintjeit a partnereddel vagy egyszerűen csak egy lehetőség, hogy kényeztesd magad valami különlegessel. Ezen kívül számos lehetőséget nyújtanak a Satisfyer applikációval működő erotikus játékok, hogy megfűszerezzétek a távkapcsolatotokat.

Az egyedülálló német alkalmazást a legnagyobb szórakoztató elektronikai szakkiállításon mutatták be, és a CES TWICE Picks Award büszke nyertese lett. A Satisfyer Connect ezt a díjat a szexuális wellness app és a csúcstechnika kivételesen sikeres kombinációja miatt kapta. Két olyan ágazat, amelyek egyre fontosabbá válnak és még nem voltak egyesítve. A teljesen ingyenes használat és a havonta frissülő funkciók csak a Satisfyer Connect különlegességei. A zsűrire különösen nagy hatással volt a haptikus programozás, az intuitív érintésvbezérlő és a saját rezgésprogramok létrehozásának képessége.

A CES TWICE Picks díjat kizárólag a szórakoztató elektronika kategória legkiemelkedőbb termékeinek ítélik oda, amelyeket a CES-en mutatnak be.

Satisfyer Connect alkalmazás letöltése

Az Apple és az Apple logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.
Az Android név és logó a Google LLC védjegyei és tulajdonosa. A Bluetooth név és logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye.