Termék tesztek

Satisfyer Men Heat Vibration – Kipróbáltuk!

Elsődleges tények: fűtés és vibráció

A valóság az, hogy a szexuális játékszerek, már nem csupán nőkre specializálódott iparág.
Ez a játék biztosan minden férfi képzeletét felülmúlja majd. Az új Satisfyer Men hőfunkciós vibrátor abszolút a legújabb őrület!
Elegáns formatervezés, de legkülönlegesebb tulajdonsága mégis az izgalmas hőfunkció. A játék 40 ° C-ra melegszik, és hihetetlenül valósághű érzést kelt. Mérete tökéletesen illeszkedik a kézbe, és egyszerű működést biztosít.
Sajnos ezt a játékot nem tudtam kipróbálni, ezért gondoltam, hogy meglepem a kedvesem ezzel a kis ajándékkal. És igen, teljes volt a siker!

FONTOS INFORMÁCIÓK

Az elegáns maszturbátor 11 különböző rezgési programon keresztül sziporkázik, amelyeket kényelmesen vezérelhetünk a + és – gombokkal. A bőrbarát szilikon finoman fogja körbe szerszámod, és az abszolút fénypontja: a beépített hőfunkció! Kényelmes szórakozás lehet a kádban vagy a zuhany alatt is – a maszturbátor teljesen vízálló, újratölthető akkumulátorai fáradhatatlanok, ezért sosem hagy cserben. De nem akarlak túl sokáig kínozni, lássuk a tesztet…

ELSŐ BENYOMÁS

Már az első pillantásra kíváncsivá tesz: az egyszerű, férfias, elegáns fekete színű kialakítás miatt, elsőre nem is ismered fel, hogy ez bizony maszturbátor. Nagyon tetszik, hogy ennyire diszkrét! Kényelmes mérete, szinte tökéletesen simul a kézbe. Anyaga nagyon komfortos, és csúszásmentes. Arra késztet, hogy vad kalandokba kezdjek a játékkal…
Közelebbi megfigyelésemre,  a varázslatos alagútja ragadja meg a szememet. 

A pornó legenda, Rocco Siffredi is tesztelte, ami valóban egy plusz pont. De tudnod kell, hogy ezen felül a PlayBoy is ajánlja ezt a játékot, ez biztosan meggyőz hogy ki akard próbálni!

Happy Banana szexshop

A GYAKORLATBAN

A megfelelő síkosítóval, kellemesen stimulál a feszességével. Ami igazán lenyűgözött, hogy még fel nem állított állapotban is el tudtam idítani a játékot. Tökéletes játék a vágy fokozására!

A melegedés kulcsfontosságú: Ez a fantasztikus játék, hőfunkcióval rendelkezik a 11 rezgési program mellett, viszont a hangját sosem ereszti ki. Igen, jól hallottad! Működését alig hallod! Az aktiválás után belső tere 40 °-ra melegszik, és a különböző vibrációs programoknak köszönhetően még neved is elfelejted. Valószínűleg már észrevetted, teljesen felizgatott ez a kis játék! Nem tudom, mikor éltem át utoljára ekkora orgazmust maszturbálás során.

FÉRFIAK VS. ELÉGEDETTSÉG

A Satisfyer Men kollekció, valóban újítás az önkielégítés kiegészítőiben. Ez a játék nem hiányozhat a készletedből! Lehet, hogy azért sikerült ennyire jól, mert Rocco Siffredi segített a fejlesztésben…Na, ha ő nem tudja mi a jó, akkor ki?

Elemek nélkül működik, és tökéletesen alkalmazkodik bármilyen péniszmérethez. Vele együtt megtapasztalhatod a vaginális és az orális szex keverékét, amely már Rocco-nak is megadta a “legjobb orgazmus élményét”! A teljes péniszt stimulálja, és az intenzív orgazmusig masszírozza.

Dőlj hátra, és élvezd! A 11 különféle vibrációs program révén valóban hátradőlve élvezheti a játék nyújtotta örömöt. Néha gyors, néha lassú, néha intenzív. A hab a tortán, hogy az izgalmas hőfunkciónak köszönhetően hihetetlenül valósághű érzést ad.

KÖVETKEZTETÉS

Ha valami újat szeretnél kipróbálni, és nyitott vagy a modern játékokra, akkor minden bizonnyal szuper élményben lesz részed! Az elegáns, férfias formatervezés, az izgalmas melegítő funkció és a sokféle vibrációs program egy egyszemélyes játékot is valósághű kalanddá tesz.  Mire vársz még?

Men Heat Vibration – Újratölthető maszturbátor

29.990Ft
✔ Elegáns formatervezés ✔ 11 vibrációs program ✔ Izgató fűtőfunkció ✔ Bőrbarát szilikon ✔ Egyszerű kezelhetőség ✔ Mágneses USB töltőkábel ✔ Vízálló

A “PLAYBOY” AJÁNLÁSÁVAL:

“A férfiaknak erős a játék ösztöne. Ki mondta, hogy az erotikus játékok csak nőknek valók? Gondold át, kapcsold be, éld át – és utána mondd el másoknak is.”

További bejegyzések