Élet, Szex tippek

Szexhoroszkóp: így szeretnek a csillagjegyek

Szexhoroszkóp: így szeretnek a csillagjegyek

Szexhoroszkópunkból kiderül, hogy kivel kerültél egy ágyba! Viharos szerető vagy romantikus sármör? Ez szó szerint meg van írva a csillagokban. Az állatöv minden jegyének vannak tipikus tulajdonságai, amelyek sokat elárulnak arról, hogy mit részesítenek előnyben a hálószobában. Itt megtudhatod, melyik csillagjegy rajong a szerepjátékokért, és ki nem idegenkedik az egyéjszakás kalandoktól. Jó szórakozást a szexhoroszkópunkhoz!

Happy Banana szexhoroszkóp

Kos (Március 21. – Április 20.)

A Kos hűséges, de domináns és szenvedélyes szerető, aki szeret kezdeményezni. A békülős szex igazán ínyére van. Könnyen beindul a fülek harapdálásától vagy ha a fenekére csapnak. A Kos nem idegenkedik a Bondage és BDSM játékoktól sem.

Elem: Tűz
Drágakő: Vörös jáspis
Erogén zóna: Fülek
Érdeklődési kör: Bondage és BDSM játékok

Bika (Április 21. – Május 20.)

A Bika tudja, mit akar, de kevésbé határozott, mint a Kos. Óvatosan közelít, vagy addig vár, amíg levadásszák. A Bika igazi társasági lény, nagyra értékeli a biztonságot és szereti a romantikát. Ő nemcsak szexelni szokott, hanem szeretkezni. Imádja, ha mindenre kiterjedő masszázzsal kényeztetik.

Elem: Föld
Drágakő: Rózsakvarc
Erogén zóna: Ajkak
Érdeklődési kör: Slow szex

Ikrek (Május 21. – Június 21.)

Az Ikrek igazán sokszínűek, és sok változatosságra van szükségük a szexuális életükben. Kommunikatív természetüknek köszönhetően szeretik a mocskos beszédet szex közben! Még egy erotikus fantázia elmesélése is tiszta élvezet lehet számukra. Felkorbácsolja vágyukat, ha játszhatnak partnerük vágyával – igazi csábítóművészek!

Elem: Levegő
Drágakő: Tigrisszem
Erogén zóna: Mellkas és karok
Érdeklődési kör: Dirty Talk (piszkos beszéd)

Rák (Június 22. – Július 22.)

A Rák csillagjegyűek igazi bújós kiscicák, és imádják, ha simogatják őket. Emellett fontos számukra a szeretetteljes légkör és az erotikus hangulat. Érzékeny vízjegyként érzelmi kötelékre van szükségük ahhoz, hogy szexuálisan kiteljesedhessen. Az egyéjszakás kalandok és a gyors menetek nem nekik valóak.

Elem: Víz
Drágakő: Aventurin kvarc
Erogén zóna: Mellbimbók
Érdeklődési kör: Mellbimbóorgazmus

Oroszlán (Július 23. – Augusztus 22.)

Az Oroszlán nagyon hasonlít a Koshoz: szeret irányítani, és uralkodni partnerén. Figyelmes szerető, számára nagyon fontos, hogy kényeztethesse partnerét. Szereti, ha figyelmed csak rá összpontosul az ágyban. Az Oroszlán férfiaknak sok szexre van szükségük, és gyakran jó szeretőnek tartják őket. Szereti, ha a partnere a hajával játszik vagy a fejét simogatják.

Elem: Tűz
Drágakő: Karneol
Erogén zóna: Haj
Érdeklődési kör: Erotikus szett

Szűz (Augusztus 24. – Szeptember 23.)

A Szűzek azok közé az emberek közé tartoznak, akik alaposan átgondolják, kivel szeretnének ágyba bújni. Az első alkalmat gyakran az utolsó részletig megtervezik, majd alaposan kiélvezik. Rendkívül erős a szexuális kisugárzásuk. A Szűzek nagyon takarosak, de nagyon higiénikusak is: a személyes higiénia a legfontosabb számukra.

Elem: Föld
Drágakő: Citrin
Erogén zóna: Arc és kezek
Érdeklödési kör: Erotikus szett

Mérleg (Szeptember 24. – Október 23.)

A Mérleg értékeli az intelligenciát, a szép dolgokat, a művészetet, és a luxust. Számára a jó szexhez fontosak az apró részletek, mint a szexi fehérnemű, romantikus zene vagy egy fényűző ágyneműhuzat. A Mérleg nagyra értékeli az intenzív, meghitt és érzéki szexet – egy gyors légyott jelentéktelen a számukra. Nagy kihívás meghódítani egy Mérleg nőt.

Elem: Levegő
Drágakő: Rodokrozit
Erogén zóna: Szeméremtáj és has
Érdeklődési kör: Luxus szexjátékok

Skorpió (Október 24. – November 22.)

A Skorpió nagyon érzelmes, de nem idegenkedik az izgalmas kalandoktól sem. Szeret fantáziálni, kísérletezni. Élvezi ha övé az irányítás, és minden úgy alakul, ahogyan azt előre eltervezte. Gyakran használnak szexjátékokat is. A Skorpió a tiszta szenvedélyt testesíti meg, de lehet féltékeny és birtokló is.

Elem: Víz
Drágakő: Opál
Erogén zóna: Ánusz és nemi szervek
Érdeklődési kör: Anális szexjátékok

Nyilas (November 23. – December 21.)

A Nyilasok kalandorok, sportosak és élvezik a szabadságot. A legjobbak akarnak lenni az ágyban (is), és kutatják az új dolgokat. A Kámaszútrát az elejétől a végéig játsszák. Csáberejük a humoruk, melynek köszönhetően a Nyilas férfiak igazi Casanovák.

Elem: Tűz
Drágakő: Lazurit
Erogén zóna: Csípő
Érdeklödési kör: Akrobatikus szexpózok

Bak (December 22. – Január 20.)

A Bak nem rajong a romantikáért és a magasztos gesztusokért. Azonban ő egy igazán hűséges, kitartó és megbízható szerető. Egyre növő önbizalmának köszönhetően, könnyen felszabadul a gátlások alul. A Bak férfi büszke kimagasló szexuális állóképességére – néha túlságosan kontroll alatt tartja érzéseit. Vele a hosszan elnyúló szexcsaták garantáltak!

Elem: Föld
Drágakő: Obszidián
Erogén zóna: Térd és has
Érdeklődési kör: Férfias szexjátékok

Vízöntő (Január 21. – Február 19.)

A Vízöntő intellektuális jellem – tele vérpezsdítő ötletekkel. Féktelenül szeret élni, élvezi a szabadságot, és soha nem keveri össze a szexet a szerelemmel. Szívesen kísérletezik szokatlan szex pózokkal és szeret kipróbálni új helyeket.

Elem: Levegő
Drágakő: Türkiz
Erogén zóna: Lábak
Érdeklődési kör: Szabadtéri szex

Halak (Február 20. – Március 20.)

A Halak szeretik megvárni, amíg a másik teszi meg az első lépést. Kedveli a “vanília” szexet, amelyet szívesebben élveznek passzívan, mintsem hogy aktívan. Az érzékeny Halak érzelemvilága olyan mély, mint az óceán. Nagyon gyengéden kell velük bánni, hogy megnyíljanak. Cserébe ők az előjáték igazi mesterei.

Elem: Levegő
Drágakő: Ametiszt
Erogén zóna: Lábfej és talp
Érdeklödési kör: Cirógatók

Szexhoroszkóp: érzékiség a csillagjegyednek

A Bijoux Indiscrets szemrevaló horoszkóp dobozai egy-egy drágakövet tartalmaznak, amely harmonizál a csillagjegyeddel. A stimuláló balzsam összetevői és aromái a horoszkópod mindenkori eleméhez igazodnak. Az ujjvibrátor intenzív élvezetet biztosít partnered kezében, de akkor is ha egyedül használod. Ez a lenyűgöző erotikus szett különleges ajándék lehet a legjobb barátnődnek vagy partnerednek.

Képek forrása: Bijoux Indiscrets

További bejegyzések