Üdvözlünk a HAPPY BANANA világában

A szerelmi életmód webáruház

Forradalmi elképzelésünk 2019 szeptemberében kezdődött, hogy megalkossuk a szerelmi életmód online platformját. Kíváncsi szinglik és párok számára segítünk szerelmi játékokat, érzéki bondage kiegészítőket biztosítani. Termékeink választékát az erotikus játékok sokszínűsége, és a különböző vágyak ihlették. Vibrátoraink, dildóink, maszturbátoraink és kozmetikai termékeink  ötleteket kínálnak a vágyaidra, és azonnal belopják magukat a szívedbe.

Minden, ami biztosítja, hogy az élet még több színnel és szenvedéllyel gazdagodjon. Ezenkívül a HAPPY BANANA fókuszában nem csupán a frissesség, az esztétikus légkör, az egyedülálló vásárlási élmény, hanem  mindenekelőtt az anonim tanácsadás is áll.

Küldetésünk

2019 szeptembere óta próbáljuk a poros erotikus iparágat új, kreatív, és jövőorientált ötletekkel vegyíteni! Nyitottságunkkal, bátorságunkkal, és kíváncsiságunkkal szeretnénk megmutatni, hogy a szexuális játékok ma már nem tabu témák, hiszen a mai nyitott világban, egy modern életmód részét képezik.

Lázadj velünk a szürke szerelmi élet ellen, mert hiszünk benne, hogy a játékos intimitás megmaradhat a randizástól a házasságig, és a gyerekek után is. Mottónk: Ünnepeld a tested, és keressünk új utakat a szerelemben.

Játsszunk

Hiteles, természetes, örömteli – ezeket az értékeket használjuk fel arra, hogy előrelépjünk az erotikus webshopok (szexshopok) ranglistáján. Sosem féltünk kitűnni a tömegből, és kiállni azért, amiben hiszünk. Online üzletünk olyan életmód-platformnak tekinti magát, amely nemcsak termékeket kínál, hanem elsősorban kíváncsivá tesz nőket és férfiakat az új dolgok iránt.

Diszkrét rendelés

A fókuszt a finom vásárlási élményre hangsúlyozzuk. Éld át te is a korszerű online élményt! Tudjuk, hogy elsőre senki sem tud különbséget tenni két termék között. De mi segítünk! Keresd folyamatosan fejlődő magazin szolgáltatásunk, és böngéssz inspiráló beszámolóink között.

Ha szeretnél gyorsan játékokat rendelni, és nem egy vasútállomás melletti bizarr boltban vásárolni: akkor itt a kellemes, tabuk nélküli vásárlás ideje.

Susanna

István

Nikolett

Tudj meg rólunk többet Facebok és Instagram oldalunkon, és beszélgess velünk, illetve más hasonló gondolkodású nőkkel az  Asszonysutyorgó őszintén a szexről csoportunkban.