Élet, Szex tippek

5 férfitípus, akit talán te is felismersz

Tisztázzuk újra: csúnya dolog a kategórizálósdi, de megint kiderült, hogy igen szórakoztató elfoglaltság. Most pár barátnőmet kértem meg, hogy segítsenek össze állítani egy listát, melyből kiderül, melyek azok a férfi típusok, akiktől jobb ha menekülsz. Ha kíváncsi vagy milyen eredmények születtek, olvass tovább – hisz megoldókulcs itt is lesz!

1. Az agglegény

Régóta egyedül él, ezen nem is igazán akar változtani, de mégis szeretne egy kapcsolatot. Minden mondata “én”-nel kezdődik, a munkájának, a hobbyjának, a barátainak él, de azért az ágyát néha-néha megosztaná szívesen egy nővel. Na ő az, aki sose fog megállapodni.

Megoldókulcs: ha benne vagy abban, hogy nemhogy egy fogkefét, de még egy hajszálat se hagyhatsz nála, akkor hajrá! Sajnos ő nem gondolja komolyan az ismerkedést, csak egyfajta unaloműzésnek szánja. Kétszer is gondold át, hogy szükséged van-e egy ilyen kalandra.

Ha mégis elcsábított, hagyd nála “véletlenül”  ezt a mini masszázsgyertyát. Egy érzéki masszírozást biztosan nem fog tudni elfelejteni, sőt…lehet most jön rá, hogy nem tud nélküled tovább élni!

Zöld tea masszázsgyertya

2.490Ft

✔ Érzéki masszázshoz
✔ Egzotikus zöld tea illat
✔ Meleg tápláló olajjá olvad
✔ 7 órás égési idő
✔ Parabénmentes
✔ Vegán

2. A macsó

Már messziről érzed a parfümjét és érzékeled kőkemény (na nem az! ?) haját a zselétől. Ingje lazán kigombolva (legyen tél vagy nyár), melyen finoman kikandikál a hancúrpázsit. Mondókáját a hódításaival kezdi, folytatja és fejezi be. Egy igazi strigulakirályfi. És nem érti, hogy ezidáig miért nem jött neki össze komoly kapcsolat, pedig ő minden lánynál, mindent megtett.

Megoldókulcs: a kevesebb néha több, ezt a tudomásásra kell adni finoman. Próbálj te is beszélni a volt esetekről (máskor nem adnék ilyen tanácsot), hátha észbe kap és rájön, nem illik erről beszámolni. Az, hogy nem jött össze még neki kapcsolat, talán meg azért van, mert nem minden lánnyal kell ismerkedni, egyszerre bőven elég eggyel is.

Imádják ha tökéletesen néznek ki és ez odalent is ugyanannyira fontos. A péniszpumpa segítségével minden egyes pumpálással nagyobb, vastagabb és erőteljesebbre duzzad..-nem az egója.

Stay Hard Pump – Péniszpumpa

8.490Ft

✔ Izgalmas vákuum hatás
✔ Vérkeringést serkentő
✔ Praktikus labdás pumpakarral
✔ Hosszan tartó erekció
✔ Kezdőknek

3. Mr Fontos

Ez talán a női üzletasszony párja is lehetne. Roppant fontos beosztásban dolgozik, bármikor riaszthatják, így lehet hogy csak percei vannak rád. Észre se veszi, hogy hogy kirittyentetted magad, mert csak a mobilját bámulja, hisz bármikor hívhatják. Szigorúan csak olyan dolgot rendel, amire nem kell 10 percnél többet várni, de talán még az is előfordulhat, hogy hirtelen feláll az asztaltól és dolgozni megy, te meg ott maradsz parlagon a számlával együtt.

Megoldókulcs: látványosan halkítsd le előtte a telefonod, mert most csak ő rá akarsz koncentrálni és szeretnéd, ha ő is így tenne. Tudasd vele, hogy nagyon vártad ezt az estét, még egy új ruhát is beszereztél. Ha ezek után is csak a munka a téma, akkor állj fel és hagyd ott, hisz egyszerűen nem érdemli meg a társaságodat!

Ha a munkamaraton hatására csökken a teljesítmény, akkor nekik egy péniszgyűrű szettet ajánlunk:

full

Beaded – Péniszgyűrű szett

2.990Ft

✔ Férfiaknak
✔ Péniszgyűrű
✔ Tartós erekció
✔ Különböző gömbös kialakítás
✔ 3 féle méret
✔ Flexibilis

4. Mr Méh-kereső

Már a telefonban megkérdezi hány gyereket szeretnél, és hol képzeled el az életet főállású anyaként. Amennyiben a randi mellett voksolsz, készülj fel, hogy ettől csak komolyabb kérdésekre számíthatsz. Hajtja az idő, és sok esetben a drága mama, hogy ideje lenne már megállapodnia. Ezért minden egyes randialanyban gyermekei anyját keresi. Ja, és az is lehet, hogy az első randit az IKEÁba szervezi.

Megoldókulcs: amennyiben te is már családra vágysz, akkor jó választás lehet, de nem árt azért megismerni egymást. Lehetsz te is lelkes, de készülj fel arra, hogy ezzel lovat adsz alá. Totál romantikusnak tűnhet, de mindenhez idő kell, hidd el! Ezért nem árt az óvatosság, mert a hirtelen fellángolás, hamar alábbcsaphat.

Egy Tenga tojás maszturbátorral jelezheted neki, hogy a fészekrakás neked is fontos:

5. Anyuci pici fia

Még a randi helyszínét is az anyukája választotta ki, sőt esetleg még ő is hozta el. Na ez igen érdekes fiúcska (direkt nem férfit írok). A ruháját is az anyja készítette ki és ezt még el is meséli a kávé mellett. Minden a mamáról szól. Az élete, a munkája és a barátai csak olyanok lehetnek, akiket a mama szeret.

Megoldókulcs: nincs azzal baj, ha valaki szereti az édesanyját, de egy bizonyos kor után a túlzott ragaszkodás, már nem igazán egészséges. Amire készülhetsz: a következő randi lehet, hogy náluk lesz, ahol bemutat neki. Ha egy olyan kapcsolatra vágysz, ami sose fog rólatok szólni, nem lesz közös lakás, mert a mamánál kell lakni, akkor hajrá. Ha mégis beadja a derekát a közös otthonra, akkor arra is készülj fel, hogy semmi önállóságot nem fogsz tapasztalni, magyarul kapsz egy gyereket. Utána ne panaszkodj, hogy menekülnél…

Anyuci elől mindent el kell rejteni, ezért nekik ezt a samponos palack formának álcázott érzéki maszturbátort ajánlunk:

Ha még nem olvastad, ki ne hagyd cikkünket amiben összeszedtünk 5 női viselkedési formát, amiktől frászt kapnak a pasik.

Kiemelt képek:
giphy.com
Maléna – Miramax Films