Szex tippek

A mágikus A-pont

Mit is jelent pontosan az A-pont?

A G-pont még mindig nagy valószínűséggel rejtély a legtöbb ember számára. De ez még nem a világ vége. Testünk sokkal több felfedezetlen pontot rejt, melyeknek legalább annyira izgalmas a felfedezésük.
Számos módon lehet robbanásszerű orgazmust előidézni. Eltekintve attól, hogy ez nem mindenkinek könnyű, remélem, hogy mindazok, akik még nem fedezték fel a G-pontot, legalább egy kicsit megnyugodnak: hallottam már valaha az A-pontról?

Egy pont?

Jól védett helyen húzódik meg, az A-pont, a G-pont mögött és közvetlenül a méhszáj előtt fekszik. A G-pontot a hüvelyfal sziklás felszínén lehet érezni, ha izgatott, ez a terület megduzzad. Az A-pont egy kicsit távolabb van a méhszáj felé. Ha az érzékeny területre nyomást gyakorol, csak egy enyhe nyomást a hasfalra, könnyedén megtalálhatod az A-pontot! A női test egyike a sok erogén zónájából, az A-pont stimulációja nemcsak több izgalmat, hanem több nedvességet is okoz.

Felderítés és stimuláció.

Ahhoz, hogy elérjük az A-pontot, minden esetben mélyebbre kell merülnünk. A szex során a pénisznek mélyen be kell hatolnia, majd mozgásával biztosíthat megfelelő stimulációt. Természetesen felfedezhetjük a dildónkkal, a vibrátorunkkal vagy a középső ujjunkkal is.

Ha ez nem elég, meg lehet keresni a CUV pontot, amelyet örömközpontnak is nevezhetünk. Pontosabban, ez a CUV zóna, a húgycső bejáratánál lévő  területet és az elülső hüvelyfalat foglalja magában, ahol a G-pont is megtalálható.
A CUV pontról bővebben majd egy másik blogcikkben olvashatsz.

Aki pontosan tudja, hogy mely pontokra kell nyomást gyakorolni, az igazi mágikus érzéseket érhet el!
Jó szórakozást!

Amit az A-pont eléréséhez ajánlunk: