Párkapcsolat, Szex tippek, Termék tesztek

Szexuális játékok – még mindig tabutéma?

Ami a múltban elképzelhetetlen volt, ma már a mindennapok részét képezi, hiszen a szexuális játékok mint fogalom már nem tabu téma. Éppen ellenkezőleg.
Egyre több nő használ dildót illetve vibrátort, férfiak masztubátort, párok párjátékokat.

A párkapcsolat és az orgazmus nagyon fontos fogalom a nők és a férfiak életében.
Az orgazmusnak rengeteg pozitív hatása van az életünkre, egy jó kapcsolat pedig bearanyozza a mindennapjainkat.
Régen az emberek eltitkolták vágyaikat, érzéseiket,
gyakran kényszerházasságokba menekültek és boldogtalanul élték le az életüket.
Ez ma már szerencsére nem így működik.
A boldogság nemtöl, adottságoktól, szexuális beállítottságtól, és bőrszíntől független!
Elfogadjuk egymást, alkalmazkodunk a másikhoz, harmonikus meghitt kapcsolatot ápolunk. Ebben viszont nagy szerepe van a játékoknak is!
Gondoljunk csak bele régen egy kis pénisszel(mikropénisz) rendelkező férfi, vaginális úton nem tudott egy nőt kielégíteni…ezt ma már egy egyszerű péniszmandzsettával meg lehet oldani.

Párkapcsolatok régen és most:

Miért használunk egyre több szexuális játékot?

Míg néhány évvel ezelőtt a szexuális játékokat elítélték, és egy bizonyos iparághoz sorolták, mostanra társadalmilag elfogadottnak tekinthetőek. Most már a nők arról beszélnek, milyen szexuális játékokat vásároltak. Ehhez hozzájárult a “Szürke ötven árnyalata” erotikus filmet körülvevő hype is. Ezenkívül a nők már nem szégyellik magukat kielégíteni. Éppen ellenkezőleg, a mai önbizalmas nő nyitottan gondolkodik saját szexualitásáról, és ez magában foglalja azt is, hogy a férfit ne feltétlenül igényelje szexuális kielégítésre. De a párok is egyre inkább integrálják a szexuális játékokat a saját szerelmi életükbe. Különösen azok a párok, akik már hosszú ideje vannak kapcsolatban egymással, a szexuális játékok felélénkíthetik szerelmi életüket és új szexuális élményeket hozhatnak.

Milyen szexuális játékok vannak?

Dildók – Mi teszi őket azzá amik?

A dildók pénisz alakúak, ezekre vannak felépítve. A vibrátorokkal ellentétben a dildóknak nincs stimuláló rezgése, csak a dildó mérete és alakja stimulál. Különböző anyagokból készülnek – többnyire szilikonból, üvegből vagy rozsdamentes acélból. Különbséget lehet tenni a következő típusok között:

  • Klasszikus dildó: A klasszikus dildó különféle hosszúságú, szélességű, szerkezetű és anyagú lehet. A dildók különösen könnyen kezelhetők, ezért kezdőknek is megfelelőek.
  • Dupla dildó: A dupla dildók mindkét oldala használható. Ezért különösen sokrétű felhasználást kínálnak. Alkalmasak vaginális és anális stimulációra is. A G-pontot dupla dildók is stimulálhatják.

Vannak olyan dildók, amelyeket különleges anyagokba öntöttek. Például az üvegdildók nagyon gyorsan képesek tárolni a hőt. Ezen felül az anyag nagyon higiénikus.

Milyen vibrátorok vannak?

A vibrátorok rezgnek, ahogy a nevük is sugallja. A vibrátorok sokféle változatban léteznek, a meghatározó tényező, a különböző rezgési intenzitások és ritmusok. A rezgések klitorális vagy hüvelyi stimulációt nyújtanak. Egyes vibrátorok stimulálhatják mind a hüvelyt, mind a klitoriszt. Általában a következő típusú vibrátorokat használjuk:

  • Klasszikus vibrátor: Ennek klasszikus fallikus alakja van, és azoknak a nőknek, akiknek még nincs vibrátora, valószínűleg ezt próbálnák ki elsőre. Az ilyen vibrátorok által kínált különféle vibrációs szintek és programok megmutatják, mi is az igazi orgazmus. A vibrátorokat alkotó anyagok itt is változhatnak. A lehetséges anyagok például a szilikon és a műanyag.
  • Nyuszis vibrátorok: Nyuszis vibrátorok egyszerre stimulálhatnak vaginálisan és klitorisz útján. Az extra klitorisz stimulátor a legtöbb modellnél külön vezérelhető. Különösen azok a nők, akik a csúcspontra a csikló stimulációjával érnek csak el, a nyuszis vibrátor a helyes választás.
  • G-pont vibrátorok: Ezeket a modelleket kifejezetten a nők G-pontjának stimulálására tervezték. Ezeknek a vibrátoroknak ívelt tengelycsúcsuk van. Ez izgatja a G-pontot, és így biztosítja a hüvelyi orgazmust.
  • Léghullámos vibrátorok: Az úgynevezett léghullámos vibrátoroknak csak a klitorális és ezáltal a külső stimulációhoz kell hozzájárulniuk. Általában ergonómikus alakúak, és így optimálisan alkalmazkodnak a szeméremdombhoz. Egy ilyen vibrátort egyedül, vagy akár szex mellett is használhatunk, ezt a nő dönti el.
  • Mini vibrátorok: Különösen praktikus azon nők számára, akik szeretnék magukkal vinni szexuális játékukat. Ezek stimulálhatnak mind vaginálisan, mind klitorisz útján, és nem kevésbé rezegnek, mint a klasszikus vibrátorok. Sokféle alakban és színben kaphatók.

Gésagolyók

A gésagolyók szintén a szexuális játékok közé sorolandóak. Bár nem használják közösülés vagy maszturbáció során, ezek elősegíthetik a medencefenék izmainak megerősítését. Ez további stimulálást válthat ki szex során – mind a nő, mind a férfi számára, mivel a jól képzett medencefenék elősegítheti az intenzívebb érzéseket a együttlét során. Különbség van a könnyű és a nehéz golyók között. A könnyű súlyok inkább kezdőknek, míg a nehezebbek haladóknak ajánlottak. Általában 1 vagy 2 golyóval rendelkeznek, illetve egy visszavezető zsinórral, hogy újra és újra biztonságosan ki lehessen húzni őket.

A fentieken kívül még nagyon sok különféle játék létezik.
A szexuális játékok választéka nagyon változatos, fedezz fel minnél többet!

Miért számít annyira a síkosító?

Az említett szexuális játékok használatához fontos a jó síkosító . Ez biztosítja az optimális és tartós síkosságot. Ha egy kellemes együttlétre vágyunk kedvenc játékunkal, feltétlenül használjunk síkosítót…megéri!

A szexuális játékok tisztítása

A szexuális játékokat használat után mindig alaposan meg kell tisztítani. Fontos olyan tisztítószer használata, amely eltünteti a baktériumokat és a gombát.
Az anyagtól függően nagyon fontos a higiénikus tisztítás. Ezenkívül a szexuális játékszerek tisztítószerének alkohol és parfümmentesnek kell lennie.

Olyan hatalmas a választék, inkább azt javasoljuk, mindenki a saját igényének és elképzelésének megfelelő játékot válassza.
Csak próbáld ki, csalódni nem fogsz!?

További bejegyzések