Párkapcsolat, Szex tippek

Agy Kikapcs – Így lehetünk igazán odaadóak.

legjobb szex játékok

Sok nő arról álmodik, hogy szex közben az agyuk kikapcsol, élvezik az együttlétet, képesek beleélni és elengedni magukat. Természetesen a férfiak számára is felemelő érzés, mikor egy nő feltétel nélkül odaadja, és elengedi magát. Sajnos sok nő számára ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.
De miért?

Nem minden nő rendelkezik tökéletes testtel és 90-60-90 modellmérettel. De most őszintén lányok, ez így van rendjén. Még olyan tökéletes nők, mint Charlize Theron és Jessica Alba, sem mindig elégedettek magukkal és a testükkel. Ez normális és az élet része. Még a legszebb nők is – akiket férfiak kívánnak és nők bálványoznak – mindennek csak tökéletesnek nem találják magukat. Mit tanulhatunk tőlük? Nem kell tökéletesnek lennünk, hogy gyönyörűek legyünk! Nem kell, hogy “sérülésmentesek” és jól edzettek legyünk, hogy a férfiak kívánatosnak találjanak minket.
Nekünk, nőknek, gyakran mély lélegzetet kell vennünk, és meg kell szabadulnunk a saját nyomásunktól. Mert éppen ez a nyomás akadályozza meg, hogy elengedjük, kényeztessük magunkat és teljes mértékben élvezhessük a szexet. És ez sajnálatos, mert ezen a nyomáson keresztül sok vágytól és szenvedélytől fosztjuk meg magunkat.
Aki azt gondolja, hogy ha a fenekét megfelelő fénybe helyezi, behúzza a hasát, és szépen a feje fölé helyezi a karjait, hogy a mellek teljes mértékben feszesek legyenek, akkor bár testileg ott lesz, de lelkileg nem. A természetesen felmerülő kérdés: hogyan kapcsoljam ki az agyam szex közben, adjam át magam, és élvezzem az együttlétet?

Összeállítottunk néhány tippet a számodra.

Szeresd magad!

Természetesen vannak napok, amikor nem találjuk magunkat elég vonzónak – mikor a fenekünk túl nagy, a csípőnk túl széles, a melleink túl kicsik vagy a hasunk túl zsíros, ez rendben is van. De fontos, hogy mindig szem előtt tartsuk, hogy gyönyörűek vagyunk – függetlenül attól, amit a tükör ma mond. Ilyen napokon meg kell kérdeznünk magunktól, miért érezzük magunkat kényelmetlenül. Valóban a fenekünk túl nagy, vagy csak beképzeljük? Csak rossz napunk volt? Kérdezd meg magad és derítsd ki, hogy honnan jön a rossz hangulat. Ha megvan dolgozz ellene, hogy jobban érezd magad. Egy dolog biztos: annyira kritikus, mint mi magunkal, senki más nem lehet.

Szépség

legjobb szex játékok

A mindennapi élet elég stresszes a legtöbbünk számára. Természetesen ez hozzájárul ahhoz is, hogy nem mindig vagyunk csinosak és kipihentek. Kényeztesd magad néha egy kis wellness-kikapcsolódással. A szaunában, a kozmetikusnál vagy a kádadban, gyertyákkal és egy pohár pezsgővel. Mindez inkább a megunkra fordított időről és a hozzá kapcsolódó kikapcsolódásról szól. Egy pihentető kikapcsolódás és szépségápolás után sokkal jobban érzed majd magad a saját bőröben.

Fehérnemű

Annak érdekében, hogy valóban élvezd az együttlétet, mindenekelőtt jól kell érezned magad. Természetesen ez nem megy egy szoros vagy kényelmetlen ruhaneműben. Annak érdekében, hogy szex közben ne kelljen rángatnod a melltartót, mert a melleid kibuggyannak belőle, vagy a bugyidat, ami Muffin formát eredményez a derekadnál, egy tökéletesen illő fehérneműre van szükséged, amelyben szexinek találod magad. Mi a haszna a testharisnyának és a mellbimbó matricának, ha álruhában érzed magad? Semmi! Keress olyan ruhát, amelyben jól érzed magad.

Kapcsolódj ki!

Míg a férfiak a szexet stresszoldóként használják, addig a nők stresszes időszakokban elveszítik a szexuális vágyaikat. Ezt ellensúlyozhatja, ha levezeted stresszt – például egy kemény munka hét után egy jó edzés vagy egy séta a friss levegőn, segít a szex iránti vágy visszanyerésében.

Kapcsolat vagy egyéjszakás kaland?

A férfiaknál “gátlástalanul”, a nőknél pedig “hagyom hogy megtörténjen”.
Mindkettő azt jelenti: nem gondolkodni a szexről, hanem megélni a pillanat szenvedélyét.
Míg egyesek azt mondják, hogy természetesen csak akkor, ha a partner empátia és bizalomérzete megvan (ami nagyon bizalmi kapcsolatot jelez), mások azt mondják, hogy sokkal könnyebben megengedhet magának egy egyéjszakás kaladnot, mivel az elvárások különbözőek és valószínűleg soha többé nem látják egymást, ezért a gátlásaikat könnyebb lesz levetkőzni. De ez hozzáállás kérdése, és mindenki másként látja ezt.
De ami mindig a legfontosabb: megengedett az, amit mindkettőtök akar.

A férfiak máshogy működnek…

Kedves hölgyeim, egyet sosem felejthettek el: a férfiak teljesen máshogy működnek mint mi nők. Noha a szex során végtelenül aggódunk a testünk miatt, a legtöbb férfit nem érdekli, ha például eggyel több hurkácskánk van. Ha annyi ideje ismeritek egymást, hogy “arra” kerül a sor, akkor már nem fogja zavarni, ha túl nagy a feneked, vagy akár a melleid túl hegyesek. Ráadásul: a tökéletesség megijeszti az embereket. Mert még a férfiaknak is lehetnek komplexusai, a sörhasuk vagy esetleg a kis “szerszámuk” miatt. De nem gondolnak rá, amikor olyan nagyszerű párjuk van, mint ti, aki mellett hősként és hódítóként érezhetik magukat.

Kísérletezés

Biztosan tudod, hogyan izgass fel egy férfit, ennek ellenére nem baj, ha időről időre megtanulsz néhány új tippet és trükköt. Rájössz, hogy nagyszerű érzés az őrületig izgatni. Ez erősíti az egótokat, és arra ösztönzi őt, hogy saját maga is fejlődjön. És ne félj a kis hibáktól és a kezdeti problémákról. Még az ágyban is jó érzés együtt nevetni. Ez ellazítja a hangulatot.

Nem mindíg szükséges romantikusnak lenni!

Egy dolog régóta egyértelmű számunkra, a férfiaknak ritkán van szükségük romantikára a hangulat eléréséhez. Nálunk nőknél, sem mindig kell rózsának és gyertyafénynek lennie. Időről időre engedjétek, hogy elragadjon a szenvedély, és csak essetek egymásnak. Nem fogjátok megbánni!

Csábítás

Mutassa meg partnerének, hogy magabiztos, és tudja, mit akar. Ez jobban felizgatja, mint bármilyen szexi fehérnemű. A férfiak vonzónak találják, amikor a nők kényelmesen érzik magukat testükben, és tudják, hogyan lehet azt a legjobban használni. Mutasd meg neki, és mondd el neki, mit szeretsz. Ez mindkettőtöknél a csúcsponthoz vezet.