Szex tippek, Termék tesztek

Szexjátékok utazáshoz: Mire kell odafigyelni?

Szexshop Budapest - Vibrátor rendelés olcsón

Csomagolom a bőröndöm…

…és a vibrátorom is jön! Egyesek számára a szexjátékok ugyanolyan magas pozícióban vannak a csomagolási listán, mint a fényvédő és kozmetikai készítmények. Mivel azonban nehezebb a “kis kedvencet” a kontrollon átvinni kínos szituáció nélkül (bombariadó során), mint egy naptejet, ezért összeállítottunk néhány hasznos információt a számotokra!

Kézipoggyász vagy poggyász?

Ez teljes mértékben a játék elemeitől vagy akkumulátorától függ. A hagyományos elemmel működtetett vibrátorok, mint például a Mignon AA, a Micro AAA vagy az LR44, hordozhatóak kézipoggyászban. Nagyon fontos azonban, hogy az elemeket előzetesen eltávolítsuk a játékból, és külön-külön szállítsuk. Az akkumulátorral rendelkező játékok általában lítium-ion akkumulátorok, amelyek károsodás esetén akár meg is gyulladhatnak. Ezért itt is: be a kézipoggyászba, a be- és kikapcsoló gombot a lehető legjobban biztosítsuk! Nem elektronikus játékok és kiegészítők, például dildók, dugók vagy bilincsek stb. biztonságosan szállítható a poggyászban.

A méret nem számít? De még mennyire! A túlméretes dildók és a vibrátorok fegyverként vagy veszélyes tételként osztályozhatók. A hozzávetőleges iránymutatás körülbelül 16 cm. Annak érdekében, hogy elkerüljük a kellemetlen kérdéseket és az átkutatást, javasoljuk, hogy inkább kisebb játékokat vigyünk magunkkal – ez továbbá értékes helyet takarít meg! Ne felejtsük: A síkosító egy folyadék, amit kézipoggyászban és csak 100 ml-es kiszerelésben szállíthatunk.

Célszerű előzetesen ellenőrizni a légitársaság iránymutatásait, hiszen a légitársaságok között eltérések lehetnek. Továbbá érdemes figyelmet fordítani a külügyminisztérium információira: néhány országban tilosak a szexuális játékszerek, és akár komoly büntetést is kaphatunk. Ezek közé tartozik India, Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek, Thaiföld, Vietnam és Malajzia.

Mi történhet?

Például: a múlt évben történt egy esemény a Berlin-Schönefeld repülőtéren, ahol egy szexuális játékszer a kézipoggyászban egy órás részleges lezárást eredményezett. De kaptunk pikáns történeteket is:
Luca (26): görögországi utunk során egy anál dugót akartam magammal vinni ami fémből készült. A repülőtéren lévő fémdetektor hangjelzéssel válaszolt, utána egy alkalmazott átkutatott, de szerencsére nem találta meg.
Kristóf (30): a kézipoggyászomban felfújható guminő volt, hogy meglepjem a barátomat a legénybúcsúján. Sajnos a csomagom túllépte a maximális súlyt, és ki kellett pakolnom belőle. -Arról nem mesélt hogy végül a babával vagy nélküle utazott…
?

Ezeket biztosan magaddal viheted:

Satisfyer Pro Traveler
Kényelmes, diszkrét kialakítása nemes utitárssá teszi. A Thick Plus sapka biztosítja, a játék higiénikus szállítását.

Pretty Love Elfin
Ezzel a kis bajnokkal nem érhet meglepetés.
11,9cm-es hosszával elvegyül a rúzs és a naptej között.

Elfin – Újratölthető mini vibrátor

11.990Ft
✔ Bőrbarát, selymes szilikon ✔ Elegáns dizájn ✔ Tökéletes társ utazáshoz ✔ 12 vibrációs program ✔ Vízálló ✔ Újratölthető

AQUAglide Anal 100ml
Ez a víz alapú síkosító, mindenki számára megfelelő, hiszen 100 ml-es utazási mérettel rendelkezik. 
Utazás közben sem kell lemondanod a nedves kalandokról!?

 

Erotikus Drogéra

AQUAglide – Vízbázisú anál síkosító 100 ml

4.490Ft
✔ Anális együttlétez ✔ Hosszan tartó síkosság ✔ pH-optimalizált ✔ Klinikailag tesztelt ✔ Latex óvszerrel is használható ✔ Vízbázisú ✔ Vegán

További bejegyzések