Élet, Szex tippek

Újévi szexfogadalmak 2021-re

Újévi szexfogadalmak 2021-re

Belekezdesz az egészséges életmódba, leszoksz a dohányzásról vagy gyakrabban fogsz lejárni az edzőterembe? Áhhh… Mi lenne, ha idén valami jóval élvezetesebb ígéretet tennél magadnak? Íme a legjobb újévi szexfogadalmak 2021-re, amelyek még izgalmasabbá varázsolják a szexuális életedet!

A 8 legjobb újévi szexfogadalmak 2021-re

Több önszeretet és elfogadás

Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor aztán tényleg könnyen el tudod engedni magad az ágyban (is). Ezért az első erotikus fogadalom 2021-re: önszeretet és elfogadás! Tanuld meg szeretni azt, ami különleges benned és elfogadni azt, amin úgysem tudsz változtatni és mindenekelőtt: egyszerűen csak érezd jól magad a bőrödben!

Koncentráld a figyelmed arra amit szeretsz, és szépnek találsz magadban. Ez a tudatosítás pozitívan hat az önértékelésre és önbizalomra. Akik szeretik testüket és lelkület, rendelkeznek annyi önbizalomhoz, hogy megkérdezzék saját maguktól, mit akarnak valójában az ágyban. Ha ezt sikerül elsajátítani, az elkövetkező évben és a következőkben több bátorságot, elégedettséget és élvezetet biztosíthatsz magadnak és partnerednek a hálószobában való kísérletezés során.

Gyakori maszturbáció

A maszturbáció igazán élvezetes, a legtöbb nő számára – gyakran a szexuális aktustól eltérően – garantálja az orgazmust, egészséges és hidd el, hogy az egyik legnormálisabb dolog a világon. Segít elaludni, jó stresszoldó, sőt a menstruációs görcsöket is enyhíteti. A maszturbálás olyan ajándék, amelyet az új évben gyakrabban kell átélnünk!

A maszturbáció a legjobb módja annak, hogy jobban megismerd önmagad igényeit. És csak azok teljesedhetnek ki igazán a partnerük mellett, akik tudják mire vágynak. Mert honnan tudná a másik, mi tetszik neked, ha még te sem tudod pontosan…?

Gyakori maszturbáció

Spontaneitás

“Most? De még nem zuhanyoztam! – Jaj, most? Épp bevásárolni akartam menni …! ” A szex nem mindig illik a napirendünkbe és szerintünk a kelleténél gyakrabban elfeledkezünk a spontaneitásról. 2021-ben a mottó: légy egy kicsit spontánabb! Miért ne lehetne a reggeli kávé helyett egy kis huncutkodás a porondon. A spontaneitás jót tesz a szexuális életünknek. Ez egyébként az egyedülállókra is vonatkozik! Ne várd meg, amíg újabb alkalom nyílik – menj, flörtölj, és szerezz be mindent, ami kedvet csinál egy kis önkielégítésre. Mottó az újévben: “Most? Persze miért ne?!”

A szexjátékok használata magától értetődő

Szexjátékok segítségével gyorsabban érhető el az orgazmust, mint nélkül. Tudtad, hogy a nők csupán 20%-ának van orgazmusa * a klasszikus behatolás révén – így egy kis vibráció és extra stimuláció mindenképp jól jöhet. Az erotikus játékok több gyönyört és változatosság jelentenek a szexuális életben, ezért a szexjátékok használatát természetesnek kellene tekintenünk 2021-ben.

Időt szánni a szexre

Most őszintén, mennyi időt töltünk a kedvenc Netflix sorozatunkkal vagy az Instagram felesleges görgetésével? Pontosan: sokat! Mi lenne, ha inkább ennek az időnek egy részét a szexbe fektetnénk? A szexet szerintünk gyakran elhanyagolják a hétköznapokban. Pedig a világ egyik legszebb dolga, ezért megérdemli, hogy feljebb kerüljön a prioritások listáján. 2021-es szex praktika javaslatunk: szánj több időt a szexuális életedre! Például megbeszélhettek fix dátumokat a hétre, vagy felfedezhetitek a tudatos örömszerzést, és kipróbálhatjátok a slow szex erotikus élményét!

Pózváltás

A három legkedveltebb szexpóz a misszionárius, a lovagló és a kutyapóz. Azonban a pózváltás izgalmas változatosságot és játékosságot vihet a szexuális életünkbe. A Kámaszutrában jóval több mint 100 szexpóz található – akkor miért maradnánk csak ennél a háromnál?

Pózváltás

Fektess be a szexuális életedbe

Az önmagunkba, a kapcsolatunkba és a szexuális életünkbe való befektetés, mindig jól elköltött pénz. Ha az újévben csak arra figyelnénk, mit ne vegyünk feleslegesen és elkerülnénk az impulzus vásárlásokat, könnyebben landolhatna egy-egy tetemes összeg a malacperselybe. Ezután könnyen invesztálhatnánk szexfogadalmainkba – például…

  • Kényelmes matrac (érdemes legfeljebb 7-8 év után lecserélni)
  • Egy szexi fehérnemű a wow megjelenésért
  • Új ágynemű, hogy egy teljesen más légkört teremtsen
  • Gésagolyók, a medencefenék izmainak megerősítésére
  • Romantikus (gyertya) fény az érzékibb hangulathoz
  • Meghívni partneredet moziba, étterembe vagy egy hétvégi kikapcsolódásra

Olvasd el cikkünket, amiben összeszedtük milyen a tökéletes hálószoba, ahol a szex is jó.

Nincs több színlelés

A nők nagy százaléka minimum egyszer eljátszotta már az életében, hogy orgazmusa van, miközben ez nem történt meg. Fejezd be! A színlelés senkinek sem tesz jót. A partnered nem ismeri meg az igényeidet, és nem tud megismerni, ami neked sem segít. Ezen kívül mindenki utál hazudni, pláne szex közben. A színlelést 2021-ben töröljük!

Újévi szexfogadalmak 2021-re
Képek forrása: Shutterstock

További bejegyzések