Szex tippek

Swinger: Hogyan néz ki egy látogatás a Swinger klubba?

Ami a swinger klubokban történik, a swinger klubokban marad. De miért is?

Sokan úgy képzelik el, hogy az ilyen klubok sötét pincékben, titokzatos helyeken találhatóak. De pánikra semmi ok! Noha néhány swinger klub tényleg pince helyiségben van, amelyek néha sötétek, de összességében sokkal kultúráltabbak, mint gondolnád! A legjobb barátommal együtt meglátogattam egy helyi swinger klubbot –  (természetesen pusztán tapasztalatszerzési okok miatt). ?

Swinger klub szabályok

Mi a swingerezés és mi tesz egy klubbot swinger klubbá?

A swinger kifejezés a szexualitás témakörében párcserét jelent. Megfelelő fordítás nem jelent meg erre a fogalomra, magyarul a “swingerezés” kifejezés használatos. A swinger jelenség az 1960-as években kibontakozó szexuális forradalommal együtt kezdett egyre nagyobb teret kapni.

Elvileg elmondható, hogy a swinger klubbokban párcserében részt vevő párok és/vagy egyedülálló férfiak és nők, előre megszervezett esemény formájában gyűlnek össze, és lépnek egymással szexuális kapcsolatba. A párcsere motivációja általában a kíváncsiság, az izgalom és a változatosság keresése. Bizonyos párok azt vállalják, hogy az egymás előtt nyíltan felvállalt párcsere megerősíti a kapcsolatukat. Ezt persze mindenki döntse el maga. ?

Az ilyen klubbok egyik aranyelve, hogy “Mindent meg lehet tenni, de semmisem kötelező.” – így nem alapfeltétel a szexualitás. Ha inkább csak nézni szeretnél másokat és néhány koktélt kóstolni a bárban, akkor ez is lehetséges! Összefuthatsz esélyes partnerekkel, például a lábadat lógatva egy tűsarkú cipőben. ? A swinger klub látogatását a résztvevők egyfajta különleges, szabadidős és társasági tevékenységnek tekintik. Kalandra fel!

Együtt a nagy, úgynevezett játszótéren vagy kisebb, privát szobákban lehet elhelyezkedni, melyek különböző játékokkal, szex bútorokkal vannak felszerelve. Természetesen minden lehetőséget ki lehet használni, de a kezdetektől fogva tisztában kell lennie azzal, hogy más vendégek is jelen vannak, akik szórakoznak egymással, vagy kifejezetten érdekelődnek irántad.

Ha azt gondolod, hogy a  swinger klubokban csak közönséges és förtelmes férfiak vannak, akik hawaii inget viselnek és unatkozó nők elegye alkotja, akkor csalódni fogsz (legalábbis részben): a közönség többnyire igényes férfiakból áll, akik vállalat igazgatók, vagy netán ügyvédek, de akár egy kamionsofőr is lehet. A nők pedig, üzletasszonyok, családanyák vagy irodai asszisztensek. Bárki megfordulhat itt, aki fel akarja egy kicsit dobni a szexuális életét vagy csak egy kis újdonságra, kalandra vágyik. A kor itt nem akadály: az öregtől a fiatalokig mindenkit várnak szeretettel. Éld ki a vágyaidat, fantáziáidat és érezd valóban nagyon jól magad! Hagyd magad meglepni és légy nyitott!

Swinger club pároknak

Igen és nem

Míg a szórakozás elsődleges, van néhány egyetemes szabály, amit mindenkinek követnie kell a kölcsönös tisztelet fenntartása érdekében. Ezek közül a legfontosabb az, hogy a nem az NEM; függetlenül attól, hogy más vendégek közelednek-e feléd  vagy fordítva.
Ezen felül: első a biztonság! Először az egészség és a higiénia jön. Kizárólag egészségesen látogass el a swinger klubba. Mindig gondolj a védekezésre! Rengeteg óvszer van a klubban (melynek használata kötelező!), és használatukat részben ellenőrzik is.

Nem szabad összetéveszteni a swinger klubokat, a bordélyokkal. Ellentétben a bordélyokkal, a szex nem garancia. Ezen kívül nincsenek  szexmunkások, akik pénzt kérnek tőled, és te se fizethetsz szexért. Függetlenül attól, hogy a szexuális csere megtörténik-e más vendégekkel, nagyban függ a saját személyiségünktől, a megfelelő kémiától és a szimpátiától. Fontos: semmi sem kötelező, amit te nem akarsz!

Egy másik tipp: ha párként jelentek meg, először meg kell beszélnetek a határokat, melyeknek egyértelműeknek kell lennie. Bár a swinger klubok nagyszerű módot adnak annak, hogy kiéljük a fantáziánkat, és egy kis színt vigyünk a kapcsolatunkba, a félreértéseket, csalódásokat és féltékenykedéseket kerülni kell.

Hogyan lépj kapcsolatba egy swinger klubbal?

A hölgyek belépése általában ingyenes. A szóló férfiak viszont egy fix összeget, a párok pedig gyakran olcsóbb árat fizetnek. A költségek swinger klubonként eltérőek, plusz néhány helyen korlátlan étel és/vagy italcsomagok közül is lehet választani.

Ha már most kíváncsi vagy: számos online platform létezik, ahol ezeket a klubbokat megtalálod. A klub leírása mellett mindenképp csekkold le az eseménynaptárt és az árakat is. Érdemes megnézni, mert egyes klubok előzetes regisztrációt igényelnek, vagy bizonyos öltözködési szokásokon alapulnak. Hasonlóképpen, ezeken a webhelyeken is találkozhatunk olyan társkereső oldalakkal, ahol más swingerekkel ismerkedhetsz vagy akár párt is cserélhetsz velük. Ha kedvet kaptál próbáld ki – jó swingerezést!

Swingerezés és az öltözködés

A swinger klubban eltöltendő idő nagy részében közös helyiségben leszel a többiekkel, ahol evéssel-ivással (is) telik majd az idő. Olyan ruhában legyél, amelyben jól érzed magad és nem feszengsz. Válassz kényelmes és egyben szexi fehérneműt. A swinger szervezők sokszor tematizált esteket tartanak, mint például:
Ruhás nap
“Csak párok” nap
BDSM party
Természetesen a fent felsorolt néhány példa, csak egy része a swinger klubbok széles kínálatának.

Egy szexi kiegészítő sosem jön rosszul egy swinger klubban, de ha otthon maradnátok is feldobhatjátok a hétköznapokat.
Válogass a szexi karkötőként is viselhető bilincseik között, és fedezd fel érzéki nyakláncainkat, melyek nemcsak kiemelik a nőiességet, hanem titkos mini ostorként is használhatóak.

Plusz egy film ajánló, hogy megismerd a swingerezést:

Nyitva, de hol marad a szerelem?
“A Nyitva egy harmincas, hosszú évek alatt összekopott pár, Fanni és Bálint  történetét meséli el, akik úgy próbálják meg kikerülni az elkerülhetetlennek tűnő megcsalásokat, hogy megnyitják kapcsolatukat a szexuális kalandok előtt. Ez azonban jóval nehezebb feladatnak bizonyul az elképzeltnél: az újonnan felkínálkozó lehetőségeknek sem a testi, sem az érzelmi hatásaira nincsenek felkészülve.
A film kendőzetlen őszinteséggel és fanyar humorral igyekszik feltérképezni a párkapcsolatok buktatóit, mindezt női szemszögből, kitérve a nők szexualitását övező társadalmi konvenciókra, és tükröt tartva az ezzel kapcsolatos kettős mércének. “

Forrás: www.port.hu

Nyitva

További bejegyzések