Termék tesztek

Satisfyer Power péniszgyűrű – Kipróbáltuk!

Régóta fantáziálok a vibrációs péniszgyűrűk kipróbálásáról. Valahányszor elmentem a drogériában az óvszerek mellett, kissé feszélyezve álltam előtte, hogy beszerezzek-e egy ilyen segédeszközt, de végül féltem, hogy csak pénzkidobás lenne az ablakon. A Happy Banana Online Szexshopban is többszőr szétnéztem a péniszgyűrűk kategóriájában, de a variációk sokasága, bizonytalanná tett. Soha nem próbáltuk még a gyűrűk használatát, és nem igazán tudtuk, hogy mi fog jobban megfelelni számunkra – egy különleges kialakítású, édes kis “nyuszi füllel” ellátott, vagy esetleg valami más? Egy egyszerű kialakítású vibrációs gyűrűvel akartam kezdeni, amely megkoronázza az intim pillanatokat, ha egyáltalán ilyenek a gyűrűk. Így került a kezünkbe a Satisfyer Power Ring vibrációs péniszgyűrű, és azt hiszem, hogy az első gyűrűnél megszereztük a Jackpotot.

AZ ELSŐ BENYOMÁS – TÖKÉLETES EROTIKUS AJÁNDÉKÖTLET

Fontos megjegyeznem, hogy nagyon tetszett a német Satisfyer márka termékeinek funkcionalitása és kinézete. A gyűrű egy elegáns fehér csomagolásban érkezett, amely akár évfordulóra adott erotikus ajándékként is megállja a helyét. A színek választása az igényességet és a magas minőséget hivatott hangsúlyozni. A kibontás után egy vibrációs gyűrűt, egy használati utasítást és egy mágneses USB töltőkábelt találsz. A dobozban rejlő műanyag biztosítja, hogy óvja bármilyen összenyomódástól vagy sérüléstől a terméket.

A vibrációs gyűrű bőrbarát orvosi szilionból készül, mely kellemes tapintású. Pereme enyhén bordázott kialakítású és a Satisfyer logó is szépen beleolvad a játék kialakításába. A gyűrű oldalán egy kerek, csillogó, dizájnos gomb található. Ezzel a gombbal egyszerűen indíthatjuk el és kapcsolhatjuk ki a vibrációt. A gyűrű vízálló így rendkívül könnyen tisztítható. A sötétkék szilikon egyetlen hátránya, hogy könnyen összegyűjti a szöszöket.

SATISFYER POWER VIBRÁCIÓS PÉNISZGYŰRŰ – A GYAKORLATBAN

Már az indulásnál is volt néhány aggályunk azzal kapcsolatban, hogy a péniszre helyezett gyűrű túl szoros lesz, és némi nyomást vagy kellemetlen érzést okoz majd. Kiderült, hogy teljesen feleslegesen aggódtunk, mert a bőrbarát szilikon annyira rugalmas, hogy felhelyezése nem okoz problémát, és szeretkezés során is könnyen változtathatunk a gyűrű helyezkedésén (például amikor pózt váltottunk), ugyanakkor nem csúszik és nem mozog kéretlenül a péniszen.

Kétségeim voltak, hogy a kis méret ellenére (egy szokásos vibrátorhoz képest), érezni fogok-e bármit is. Pontosan úgy funkcionált, mint ahogy a gyakorlott barátnőim mondták – kicsi a bors, de erős. Pozitívan meglepett a gyűrű ereje. Nemcsak én, hanem a párom is érezte a stimuláció fokozódását a terjedő rezgéseknek köszönhetően.

Partnerünk könnyen irányíthatja a rezgés erősségét azáltal, hogy megváltoztatja a gyűrű lökéseinek ütemét, a gyűrű mélységét vagy nyomását a csiklóra – meg kell tanulni érezni az ingerlés hatékonyságát. Arra is számítottam, hogy a gyűrű gyorsan lemerül az apró akkumulátor miatt, de néhány közös tesztelés után, még mindig működik, és nem veszítette el lendületét.

KÖRNYEZETTUDATOS EROTIKUS JÁTÉKOK

Az újratölthető erotikus játékok ideje elérkezett, ami a fenntarthatóságot illeti. Nem kell többé amiatt aggódnod, hogy lemerült vagy elfogyott az elem otthonról. Manapság egyre  többet hallunk a hulladék lehetséges csökkentéséről. Épp ezért választottam a Satisfyer Power Ring újratölthető vibrációs gyűrűt, az egyszer használatos erotikus játékok helyett. Tartós, környezet és pénztárcabarát egyszerre. A zero waste irányzat egyik fontos irányelve, hogy az ember tudjon csomagolásmentesen vásárolni. Sajnos ez az erotikus játékok piacán higiéniai okok miatt egyelőre nem kivitelezhető, azt viszont megteheted, hogy csomagolását szelektíven dobod ki!

KÖVETKEZTETÉS – NŐI SZEMMEL NÉZVE

Női szemmel nézve egyrészt a vibráció nagyszerű, mert a behatolás során stimulálhatjuk a csiklót anélkül, hogy ujjainkkal vagy egy vibrátorral kellene matatni, ami időnként kényelmetlen érzés lehet. Másrészt izgalmas, hogy elveszítjük az irányítást a saját orgazmusunk felett, hisz nagyban függ a partnerünktől is. Harmadrészt arra ösztökél, hogy jobban kommunikáljuk az igényeinket – nyíltan beszéljünk, amikor kellemes, ha épp jó helyen stimulál, és amikor teljesen kívül esik az örömhozó területről.

FORRÓ TÉNYEK

satisfyer-ring-paroknak

Alkalmas szingliknek, valamint párok számára is a szexuális élet gazdagítására.

satisfyer-ring-vizallo

Vízálló felületének köszönhetően biztonságosan használható vízben és könnyen tisztítható.

satisfyer-ring-borbarat-szilikon

Szuper puha, bőrbarát orvosi minőségű szilikon, mely bársonyos tapintású és rendkívül higiénikus.

• 10 vibrációs program
• Vízálló
• Könnyen tisztítható
• Pároknak & szingliknek
• Bőrbarát orvosi szilikon
• Lítium-ion akkumulátor
• Mágneses USB töltőkábel

További bejegyzések