Szex tippek

Hideg nappalok, forró éjszakák

 198 

A hideg-meleg játék érzéki világát sokan, a BDSM-hez sorolják. Ilyenkor meleg vagy hideg tárgyakat és anyagokat használnak, az érzékszervi élmény fokozására. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan fedezzétek fel egyszerűen az örömszerzésnek ezt a módját.

Ezért lehet izgalmas a hideg-meleg erotikus játék

A hideg-meleg játék alkalmával, betekintést nyerhettek a szerepjátékok izgalmas világába. A BDSM-hez hasonlóan, az egyik partner belép az uralkodó meghatározó szerepébe, míg a másik az alárendelt. Gyakran a passzív partner meg van kötve, vagy legalábbis korlátozva van a mozgás szabadságában, de ez nem alapfeltétel. 

A hideg-meleg érintéseket a passzív partner gyakran bizsergő, izgató fájdalomként érzékeli.
Kiválasztottunk számotokra néhány hideg-meleg játék lágyabb változatát, amelyeket kipróbálhatsz egyedül vagy a partnereddel együtt is.

Hideg-meleg játék ötletek kezdőknek

#Forró kezdés

Adj a játékhoz meleg vagy hideg folyadékot, ehhez csak egy hagyományos masszázsolajra van szükség. Rövid ideig tedd az olajat (a csomagolásban) melegvízbe, hogy felmelegedjen vagy a hűtőszekrénybe, hogy lehűljön. Aki tartós melegítő hatást szeretne elérni, válassza a melegítő hatású masszázsolajainkat.

Tökéletes bevezetés egy stimuláló masszázshoz. A hűs vagy meleg olajat masszírozd a mellbimbók vagy a belső comb, finom bőrébe. Ezek az erogén zónák, különösen érzékenyek a hideg-melegre.

#Nedves folytatás

A forró órák kettőtök számára, egy teljesen új jelentést kapnak a melegítő hatású  síkosító élménnyel. A bőr érzékenyebb, és fogékonyabb lesz az erotikus ingerekre. A meleg elősegíti a vérkeringést, ez viszont növeli az izgalmat, és a szexet még intenzívebbé teszi. Élvezzétek a mélyreható érzéseket!

#Meleg szavak

Izgalmas lehet a száj melegítése az orális együttlét előtt. De hogyan? Egyszerűen igyál meg egy csésze meleg teát. A borsmenta teával még izgalmasabbá tehetitek az orális szerelmi játékot. A menta hűsít, a forró teavíz pedig biztosítja a bizsergést. 

Ne feledd!
Ízesítetlen teát igyál, mert a cukor irritálhatja az intim nyálkahártyát, és gombás fertőzéshez vezethet.

#Egy kis érzékiség

A meleg, finoman simogató levegő, nagyon izgalmas lehet – különösen a nyakon, az ágyékon, vagy a mellbimbók környékén. Kösd be játékostársad szemét, és hidd el ez biztosan nem fogja hidegen hagyni!

#Hideg-meleg szex játékok

Egyes erotikus játékszerek – például üveg vagy fém – nagyszerűek a hideg-meleg játékhoz, mert jól tárolják a hőt és a hideget. Helyezd a játékot rövid ideig a hűtőszekrénybe, vagy melegítsd fel a fürdővizeddel.
Ha nem szeretnél bajlódni, próbáld ki melegítő funkciós játékainkat. Nem fogsz csalódni! 🔥

Mielőtt belemerülnétek a játékba, használat előtt ellenőrizzétek a hőmérsékletet- egyes bőrfelületek érzékenyebbek lehetnek!

#A szoba klímája

Mind ismerjük a jelenetet: egy kastélyszálló, egy kandalló, egy puha szőnyeg, egy meleg takaró, és egy szerelmes pár. Én már látom is a hancúrozó jelentet magam előtt. Ha titokban te is álmodozol róla, gyújts gyertyákat, készíts elő egy meleg pokrócot és heverésszetek ti is a szőnyegen, mint a romantikus filmekben. Akkor az igazi, mikor zord az időjárás…arról nem is beszélve, ha hatalmas pelyhekben esik a hó odakint – hidd el igazán romantikus lesz a hangulat.

#Forró viasz játék

 A viaszolás az egyik legismertebb BDSM játék. Viszont erre nem használható minden gyertya. Az összetevőktől függően a hagyományos gyertyák akár 80 fokos hőmérsékletre is felmelegedhetnek, így alkalmatlanok a hőmérséklet játékra. Ideálisak a szója gyertyák (46-57 fok), paraffin gyertyák (47-65 fok) és méhviasz gyertyák (62-65 fok).

A kezdők próbálják ki először a masszázsgyertyáinkat. Ezek a speciális gyertyák, meggyújtás után folyékony masszázsolajjá alakulnak, amely még melegek, de nem forróak. Az olajat ezután lassan öntsük a szeretőnk testére, hogy egy forrósító masszázzsal kényeztessük!

Extra tipp:

Hógömb-szex póz:

Ebben a meghitt helyzetben a férfi ül, és a nő a férfi lábai közé helyezkedik, így ő  van felül. Ne le-fel mozogjatok, hanem csipőkörzéssel varázsoljátok el egymást. A szoros testkontaktus stimulálja a csiklót, amely kétszer olyan gyönyörűvé teszi az együttlétet a nő számára. A kezek ebben a pózban szabadon vannak, és szabadon kalandozhatnak…ölelés, érintés és simogatás…
Mikor kezembe kerül egy hógömb, mindig ellenálhatatlan vágyat érzek, hogy felrázzam…❄️🔮

Fő a biztonság, a bőr sok helyen érzékeny a hideg-meleg játékra

A kellemetlen érzések elkerülése érdekében, a hideg-meleg tárgyakat, valamint anyagokat, előszőr egy testrészen teszteljük például a kéz hátsó felén. Sérült bőrfelületen, ne játszunk hőmérséklet játékot.
Ha egyikőtök szemén szemkötő van, vagy kötözős játékban van részetek, akkor állítsatok fel néhány szabályt!

További cikkek

Vélemény, hozzászólás?