Szex tippek

Hideg nappalok, forró éjszakák

A hideg-meleg játék érzéki világát sokan, a BDSM-hez sorolják. Ilyenkor meleg vagy hideg tárgyakat és anyagokat használnak, az érzékszervi élmény fokozására. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan fedezzétek fel egyszerűen az örömszerzésnek ezt a módját.

Ezért lehet izgalmas a hideg-meleg erotikus játék

A hideg-meleg játék alkalmával, betekintést nyerhettek a szerepjátékok izgalmas világába. A BDSM-hez hasonlóan, az egyik partner belép az uralkodó meghatározó szerepébe, míg a másik az alárendelt. Gyakran a passzív partner meg van kötve, vagy legalábbis korlátozva van a mozgás szabadságában, de ez nem alapfeltétel. 

A hideg-meleg érintéseket a passzív partner gyakran bizsergő, izgató fájdalomként érzékeli.
Kiválasztottunk számotokra néhány hideg-meleg játék lágyabb változatát, amelyeket kipróbálhatsz egyedül vagy a partnereddel együtt is.

Hideg-meleg játék ötletek kezdőknek

#Forró kezdés

Adj a játékhoz meleg vagy hideg folyadékot, ehhez csak egy hagyományos masszázsolajra van szükség. Rövid ideig tedd az olajat (a csomagolásban) melegvízbe, hogy felmelegedjen vagy a hűtőszekrénybe, hogy lehűljön. Aki tartós melegítő hatást szeretne elérni, válassza a melegítő hatású masszázsolajainkat.

Tökéletes bevezetés egy stimuláló masszázshoz. A hűs vagy meleg olajat masszírozd a mellbimbók vagy a belső comb, finom bőrébe. Ezek az erogén zónák, különösen érzékenyek a hideg-melegre.

#Nedves folytatás

A forró órák kettőtök számára, egy teljesen új jelentést kapnak a melegítő hatású  síkosító élménnyel. A bőr érzékenyebb, és fogékonyabb lesz az erotikus ingerekre. A meleg elősegíti a vérkeringést, ez viszont növeli az izgalmat, és a szexet még intenzívebbé teszi. Élvezzétek a mélyreható érzéseket!

Tingling – Orgazmus stimuláló gél és síkosító

5.990Ft
✔ Stimuláló hatással ✔ Hűsítő & melegítő hatással ✔ Nem tapad és nem hagy nyomot ✔ Zsírmentes ✔ Színezékmentes ✔ Vegán ✔ Minden óvszerrel alkalmazható ✔ Vízbázisú, könnyen lemosható

Cooling – Hűsítő síkosító

5.990Ft
✔ Hűsítő hatás ✔ Nem tapad és nem hagy nyomot ✔ Zsírmentes ✔ Színezékmentes ✔ Vegán ✔ Minden óvszerrel alkalmazható ✔ Vízbázisú, könnyen lemosható

Warming – Melegítő hatású síkosító

5.990Ft
✔ Forrósító, melegítő hatás ✔ Nem tapad és nem hagy nyomot ✔ Zsírmentes ✔ Színezékmentes ✔ Vegán ✔ Minden óvszerrel alkalmazható ✔ Vízbázisú, könnyen lemosható

Nip Gloss – Mellbimbó stimuláló gél duó

7.990Ft
✔ Meleg-hideg hatás ✔ Mellbimbó stimuláló ✔ Előjátékhoz ✔ Férfiaknak & nőknek

Love Glide – Melegítő hatású vízbázisú síkosító

6.990Ft
✔ Forrósító, melegítő hatással ✔ Nem tapad & nem hagy nyomot ✔ Zsírmentes ✔ Minden óvszerrel alkalmazható ✔ Vízbázisú, könnyen lemosható

#Meleg szavak

Izgalmas lehet a száj melegítése az orális együttlét előtt. De hogyan? Egyszerűen igyál meg egy csésze meleg teát. A borsmenta teával még izgalmasabbá tehetitek az orális szerelmi játékot. A menta hűsít, a forró teavíz pedig biztosítja a bizsergést. 

Ne feledd!
Ízesítetlen teát igyál, mert a cukor irritálhatja az intim nyálkahártyát, és gombás fertőzéshez vezethet.

#Egy kis érzékiség

A meleg, finoman simogató levegő, nagyon izgalmas lehet – különösen a nyakon, az ágyékon, vagy a mellbimbók környékén. Kösd be játékostársad szemét, és hidd el ez biztosan nem fogja hidegen hagyni!

Shhh – Erotikus szemmaszk

6.490Ft
✔ Shhh & Ohhh felirat ✔ Nem áttetsző Szatén szemmaszk ✔ Könnyen megköthető ✔ Ideális bondage játékhoz

Blind Passion – Erotikus szemmaszk

3.990Ft
✔ Rugalmas anyag ✔ Puha párnázás ✔ Csillogó szatén ✔ Divatos betűk ✔ Csábító sötét szín  

Sinful – Erotikus szemmaszk

3.490Ft
✔ Érzéki szerpejáték kellék ✔ Érzéki sötétség ✔ Kényelmesen illeszkedés ✔ Elasztikus gumiszalag ✔ Vonzó csillogós megjelenés

#Hideg-meleg szex játékok

Egyes erotikus játékszerek – például üveg vagy fém – nagyszerűek a hideg-meleg játékhoz, mert jól tárolják a hőt és a hideget. Helyezd a játékot rövid ideig a hűtőszekrénybe, vagy melegítsd fel a fürdővizeddel.
Ha nem szeretnél bajlódni, próbáld ki melegítő funkciós játékainkat. Nem fogsz csalódni! ?

Mielőtt belemerülnétek a játékba, használat előtt ellenőrizzétek a hőmérsékletet- egyes bőrfelületek érzékenyebbek lehetnek!

Lilian – Melegítő funkciós prosztata vibrátor

28.490Ft
✔ 12 vibrációs program ✔ Prosztata stimuláló ✔ Újratölthető ✔ Klasszikus kialakítás ✔ Bőrbarát, selymes szilikon ✔ Fűtési funkció ( akár 45℃) ✔ Izgalmas szerelmi játék

#A szoba klímája

Mind ismerjük a jelenetet: egy kastélyszálló, egy kandalló, egy puha szőnyeg, egy meleg takaró, és egy szerelmes pár. Én már látom is a hancúrozó jelentet magam előtt. Ha titokban te is álmodozol róla, gyújts gyertyákat, készíts elő egy meleg pokrócot és heverésszetek ti is a szőnyegen, mint a romantikus filmekben. Akkor az igazi, mikor zord az időjárás…arról nem is beszélve, ha hatalmas pelyhekben esik a hó odakint – hidd el igazán romantikus lesz a hangulat.

#Forró viasz játék

 A viaszolás az egyik legismertebb BDSM játék. Viszont erre nem használható minden gyertya. Az összetevőktől függően a hagyományos gyertyák akár 80 fokos hőmérsékletre is felmelegedhetnek, így alkalmatlanok a hőmérséklet játékra. Ideálisak a szója gyertyák (46-57 fok), paraffin gyertyák (47-65 fok) és méhviasz gyertyák (62-65 fok).

A kezdők próbálják ki először a masszázsgyertyáinkat. Ezek a speciális gyertyák, meggyújtás után folyékony masszázsolajjá alakulnak, amely még melegek, de nem forróak. Az olajat ezután lassan öntsük a szeretőnk testére, hogy egy forrósító masszázzsal kényeztessük!

Pezsgő-eper vegán masszázsgyertya

7.990Ft
✔ Érzéki masszázshoz ✔ Pezsgőbor és eper illat ✔ Meleg, tápláló olajjá olvad ✔ 40 órás égési idő ✔ Parabénmentes ✔ Vegán

Fetish vanília masszázsgyertya

6.990Ft
✔ Érzéki masszázshoz ✔ Vanília illat ✔ Meleg, tápláló olajjá olvad ✔ 40 órás égési idő ✔ Parabénmentes ✔ Vegán

Zöld tea masszázsgyertya

2.490Ft
✔ Érzéki masszázshoz ✔ Egzotikus zöld tea illat ✔ Meleg tápláló olajjá olvad ✔ 7 órás égési idő ✔ Parabénmentes ✔ Vegán

Bódító csokoládé masszázsgyertya

2.490Ft
✔ Érzéki masszázshoz ✔ Bódító csokoládé illat ✔ Meleg tápláló olajjá olvad ✔ 7 órás égési idő ✔ Parabénmentes ✔ Vegán

Extra tipp:

Hógömb-szex póz:

Ebben a meghitt helyzetben a férfi ül, és a nő a férfi lábai közé helyezkedik, így ő  van felül. Ne le-fel mozogjatok, hanem csipőkörzéssel varázsoljátok el egymást. A szoros testkontaktus stimulálja a csiklót, amely kétszer olyan gyönyörűvé teszi az együttlétet a nő számára. A kezek ebben a pózban szabadon vannak, és szabadon kalandozhatnak…ölelés, érintés és simogatás…
Mikor kezembe kerül egy hógömb, mindig ellenálhatatlan vágyat érzek, hogy felrázzam…❄️?

Fő a biztonság, a bőr sok helyen érzékeny a hideg-meleg játékra

A kellemetlen érzések elkerülése érdekében, a hideg-meleg tárgyakat, valamint anyagokat, előszőr egy testrészen teszteljük például a kéz hátsó felén. Sérült bőrfelületen, ne játszunk hőmérséklet játékot.
Ha egyikőtök szemén szemkötő van, vagy kötözős játékban van részetek, akkor állítsatok fel néhány szabályt!

További bejegyzések