Termék tesztek

Satisfyer Pro 2 léghullámos vibrátor – Kipróbáltuk!

Kirobbanó boldogságérzet innovatív léghullámos-ingerléssel

A Halloween a félelmetes jelmezekről és a csokiról szól. Nálam ilyenkor is az erotikus játékok kerülnek a főszerepbe, és elmondhatom, ezt a példányt imádtam tesztelni. A “Satisfyer Pro 2” csábító, elegáns megjelenésű. Ez a páratlan nyomáshullámú vibrátor egyedülálló, érintkezés nélküli klitorisz stimulációval rendelkezik. Tarts velem ebben a posztban is, és a  kicsomagolástól a használatig bemutatom, mit tud ez a kis játékszer.

A DRUCKWELLING – LÉGHULLÁMOS – TECHNOLÓGIA

A “Satisfyer Pro 2” az úgynevezett léghullámos-technológiával működik. De mit is jelent ez pontosan? Röviden: Bizsergő vákuum, izgalmas lüktetésekkel párosítva.  Sokak szerint a léghullám szimulálja, a szájjal való kényeztetést. Így a klitorisz teljesen új módon stimulálódik.

AZ ELSŐ BENYOMÁS

Egy finom fekete doboz rejti, ezt a csillogó kincset és a praktikus, mágneses töltőkábelt. Miután kinyitottam a stílusos dobozt, elém tárul a  káprázatos rózsaszín-arany varázslat. Ha csak a megjelenést kéne pontoznom, 10/10 pontot adnék neki. Olyan drágakő, melyet mindenki megcsodál majd!

SATISFYER PRO 2 A GYAKORLATBAN

Hogy őszinte legyek, eleinte kissé szkeptikus voltam. A Satisfyer Pro 2-vel régóta szemezek, de eddig még nem próbáltam ki, mert a léghullámos vibrátorok sosem vonzottak. Rezgés nélkül nem vibrátor a vibrátor. Eddig legalábbis ezt gondoltam, de ezután a játék után sok minden megváltozott bennem. Az érintés mentes stimulálás, számomra lehetetlen feladatnak tűnt, ezért tényleg nagyon kíváncsi voltam.

Már miután a kezembe vettem ezt a kis játékot, tudtam hogy egy különleges példánnyal állok szemben.  A letisztult felépítésű játék, szerfelett kényelmesen simul a kezembe. A fehér fej, az öröm-adagoló szíve, higiénikus szilikonból készül és kellemes puha érzést biztosít. Vajon ez a borsó méretű, kerek nyílás tényleg a csúcsra fog repíteni?

Hátul két puha fehér gomb található. Az első számú gomb aktiválja az örömszerzőt, a második számú, lehetővé teszi a nyomáshullámok fokozatos növelését és csökkentését.
Először az ujjamon próbáltam ki. Kissé tartózkodóan ráhelyezem a szilikon fejet az ujjbegyemre, és teljesen felvillanyozott. A hullámok érintés nélkül stimulálják az ujjaimat, és az érzés leírhatatlan … más, tényleg más.

Most a klitoriszomra helyezem a szilikon fejet. Természetesen, az első szinten kezdek, hogy fokozatosan léphessek előre. A nyílás tökéletesen lezáraja az öröm pontomat. Az érzés leírhatatlan! A nyomáshullámok még a legalacsonyabb szinten is levesznek a lábamról. Már bátran váltok a fokozatok között, és lassan elérem az ötödik szintet. Csak néhány percbe telik, amíg eljutok a csúcsra, és az az érzés…hát nem mindennapi. Üdv a hetedik mennyországban!
De még nem fejeztem be! Az érintés nélküli masszázsnak köszönhetően, könnyen folytathatom anélkül, hogy az esetleges túlzott stimuláló hatás révén, érzékennyé tette volna az intim területemet. Gondoltam teszek még egy kísérletet, és néhány percen belül újabb tűzijátékot tapasztaltam. Intenzívebb és nagyszerűbb mint valaha! Ez az elegáns arany kincs, teljesen elcsábított!

KÖVETKEZTETÉS

A “Satisfyer Pro 2” megjelenésével, és a belső értékeivel is elégedett vagyok. Az egy dolog, hogy tök trendi az egész, de nem szabad elmennünk a tudása mellett sem! A finom, csillogó kinézet mögött egy hatalmas teljesítményű motor rejtőzik. Ez nemcsak csendesebb elődjeinél, de sokkal erősebb is. A 11 izgalmas masszázs program biztosítja a változatos játékot – a szelíd kényeztetéstől az intenzívig. Akár percek alatt elérheted vele az orgazmust. Nagyon érzéki, nagyon finom és isssteni ahogy a hullámok masszírozzák a csiklódat!
Ez a profi készülék újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely könnyen feltölthető az USB töltőkábel segítségével. A „Satisfyer Pro 2”, abszolút a környezetbarát luxusjátékok kategóriájába tartozik.

FORRÓ TÉNYEK

  1. Intenzív klitorisz stimuláció az innovatív nyomáshullám-ingerlésnek köszönhetőe
  2. Többszörös orgazmus az érintés mentes stimulációnak köszönhetően
  3. 11 mesés masszázs program
  4. Elegáns dizájn finom rose gold színben
  5. Puha, cserélhető fej, higiénikus szilikonból
  6. Vízálló
  7. Újratölthető lítium-ion akkumulátorokkal
Összes

További bejegyzések