Termék tesztek

Satisfyer Multifun párvibrátor – Kipróbáltuk!

Happy Banana szexshop Satisfyer párvibrátor

 Több, mint 14 alkalmazási lehetőség

A Satisfyer Partner, ismét egy (vagyis két) remek játékot alkotott. Bemutatjuk az új multifunkcionális vibrátort! A Multifun 1 és a Multifun olyan készülék, amelyek első pillantásra nagyon hasonlóak, de van néhány apró és finom különbség köztük!
Természetesen az én tiszteletreméltó feladatom, hogy mindegyiket teszteljem nektek:

AZ ELSŐ BENYOMÁS

Ezeket a játékokat, egy páratlan minőségű csomagolásban szállítják, ahol már a dobozon mutatnak néhány ötletet a használatára. Nos, ha ettől nem leszel kíváncsi, akkor semmitől! (De semmi pánik! A megrendelt termékeket mindig 100%-ban diszkrét dobozba csomagoljuk!)
A doboz tartalma: a vibrátor, egy USB mágneses töltőkábel (tápegység nélkül) és a felhasználói kézikönyv. A Multifun 1 izgalmas világoskék színben pompázik, a Multifun 2 játékos megjelenésű rózsaszín. Hidd el, a színek is számítanak a szerelmi játékokban!

A Multifun 1 kiváló ergonómikus kialakítással: két ívelt karral és a főtest két vezérlőgombbal rendelkezik. Szilikonból készült játék, amely nagyon puha és bársonyos tapintású. A vibrátor végei finoman lekerekítettek, így nincsenek éles sarkok vagy élek. A főtest hátsó része finoman bélelt, alatta pedig a készülék mágneses pólusai vannak elhelyezve. A főtest tetején két gomb található. De miért kettő? Ebben a kis öröm-okozóban nem egy, nem kettő, hanem három nagyteljesítményű motor található. 10-10 program a karokban és a főtesten. A 10-10 vibrációs program kombinálható, tehát ha helyesen számolok, akkor akár 100 kombinációt is létre lehet vele hozni. A mindenit!

A Multifun 2 elsősorban alakjától különbözik a Multifun 1-től. A világoskék testvérének a stimulációs karjai össze érnek és finoman lekerekítettek – a rózsazsínű vibrátor karjai kissé élesebbek és kifelé hajlanak, de flexibilitásuk miatt akár össze is szoríthatod a két részt. Egy másik különbség a főtest alakja. Ami a belső technológiát illeti, mindkettő ugyanolyan. A rózsaszínű példányban is el van rejtve 3 szuper erős motor, amelyet külön-külön is vezérelhetünk. Ráadásul mindkét multifunkciós készülék vízálló. Nos, ha ez nem bővíti igazán az alkalmazási lehetőségeket, akkor semmi!
De mostmár eleget beszéltünk a műszaki részletekrül (ühüm…írtunk). Végre eljutottunk a kedvenc részemhez, amikor a gyakorlatban teszteljük!

A GYAKORLATBAN

Mindenekelőtt egyedül teszteltem, hisz sok alkalmazási lehetőségének köszönhetően nemcsak párok számára alkalmas. A két stimulációs kar kiválóan alkalmas a klitorisz és a mellbimbók stimulására. A külön elhelyezett motoroknak köszönhetően, a vibrációk szinte minden idegvégződést stimulálnak. És egy dolgot elmondhatok neked: átkozottul jól szuperál! Tökéletes választás egy solo party-hoz is! Minden nő szíve, garantáltan gyorsabban fog verni!

A Multifun egy igazi multi-talent, mert ez a játék a párvibrátorok párvibrátora. A csomagoláson lévő fekete-fehér grafikák inspirációt nyújtanak, hogyan is kezdjünk neki.
Csepp alakja miatt könnyen elhelyezhető a pénisz tengelye körül. Szuper kényelmesen illeszkedik. Ha a két felkar felfelé néz, stimulálja a klitoriszt aktus közben, miközben a főtest vibrációja izgatja a partnerét is. A vibrátor fordítva is használható és így a gyönyört hozó karok a heréket fogják stimulálni. Extra élvezet – kettőtök számára!
Összességében valóban sok alkalmazási lehetőség létezik.
Mottóm: a kipróbálás sokszor a tanulásról szól.

KÖVETKEZTETÉS

Ár érték arányban egy igazán sokoldalú játék. A 3 motor valóban jól átgondoltan van elhelyezve. Egy sokoldalú vibrátor: akár szólóban, akár a pároddal szeretnél játszani. Ezzel a kis kedvcsinálóval mindenki megkapja ami neki jár.

Extra tippem: A Multifun kényelmelmesen használható péniszgyűrűként is, hiszen tökéletsen illeszkedik a péniszen, szorító érzés nélkül.

Ajánlom minden pár számára, akik valami újat keresnek és szeretnének izgalmas dolgokat felfedezni. Szeressük ma egymást máshogy!

FORRÓ TÉNYEK

  1. 3 motorral rendelkezik – külön-külön két gombbal vezérelhető
  2. Orvosi minőségű szilikonból, Silk Touch (selymes és bársonyos) felülettel
  3. 10 vibrációs program és 100 kombinációs lehetőség
  4. Környezetbarát, ezért újratölthető, az USB mágneses töltőkábel a dobozban mellékelve
  5. Vízálló

További bejegyzések