Szex tippek

Szex a járvány idején

 147 

Na ez az a téma, ami most mindenkit IS foglalkoztat… Hogyan oldható meg? Miként csinálják mások? Bírjunk magunkkal? Csak magunkkal törődjünk? Hogyan éljük meg a testiséget párunkkal egy háztartásban? És ha nem vagyunk egy háztartásban?

Rengeteg kérdés merül fel ezzel kapcsolatban. De talán kezdjük a legegyszerűbbel:

1. Egyedülállóak

Itt nagyjából egyszerű dolgunk van, hisz csak elővesszük a játékokat, kezünket, zuhanyrózsát és mindent bele. Ha esetleg nem lenne otthon eszközünk, akkor lepjük meg magunkat valami cuki kis játékkal. 😉

A férfi közösség kedvence ez a csomag

2. Bartáság extrákkal – Friends with Benefits

Na ez már kicsit bonyolítja a dolgokat, hiszen nem találkozhattok. Vagy megoldjátok azt, hogy egymáson kívűl senkivel se találkoztok. Mindegy, hogy ki megy kihez, az első a fertőtlenítés legyen, persze a kezetekkel kezdjétek. De tényleg, egymáson kívül ne érintkezzetek másokkal! Van azért más megoldás is, az online szex. Igaz, nem olyan, mint a való életben, viszont a másik előtt online maszturbálni és élvezetet okozni szuper dolog. Adjatok hangot a dolognak (persze csak annyira, hogy a szomszéd ne gyújtson rá a szexetek után😀). Akár játékokat is belevihettek a dologba… Ösztönözzétek egymást, és lehet, hogy még így bátrabbak vagytok megélni azt amire vágytok, de féltetek előhozakodni vele személyesen. Úgyhogy mindent bele!

3. Kapcsolatban levők, de külön élnek

Hasonló ajánlattal tudok élni, mint a barátság extrákkal felállásnál. Annyival egészíteném ki, hogy ha esetleg már gondolkoztatok az összeköltözésen, akkor lehet, hogy pont most van itt az ideje. Hisz lakva ismeri meg a társát az ember. Jut kellő figyelem és minőségi idő egymásra, de továbbra is tartsátok azt be, hogy másokkal nem érintkeztek.

4. Kapcsolatban levő együttélők/házasok

Együtt vagytok már régóta és kezdett a szex is kicsit lapos lenni?! Akkor eljött a ti időtök! Elő a fantáziával és fedezzétek fel a lakás minden pontját. Írjatok össze egy erotikus kívánságlistát és mutassátok meg egymásnak. Pontról pontra felolvasva kezdjétek és minden nap csináljatok belőle meg egyet-egyet. Így sok új dolgot tudtok egymásban felfedezni, mely egy újabb szintre is emelheti a kapcsolatotokat.

5. Házasok gyerekkel

Azt hiszem itt az ideje, hogy vegyetek a gyerekeknek egy játékkonzolt (ha eddig még nincs). Amennyiben már van, akkor valami igazán új és jó játékot szerezzetek be, amivel tuti órákra le lehet foglalni a gyerek(ek)et. Addig ti szépen visszavonulót fújtok a hálószobába, vagy a dolgozóba, esetleg a fürdőbe. Új izgalmakat is rejthet így szexelni, hisz bármikor rátok nyithatnak… Fogjátok fel egyfajta játéknak, pl a dolgozó szobában az íróasztalon szexelni főnök és titkárnő szerepben igazán izgalmas lehet. A párod a gép előtt ül és éppen valamin nagyon dolgozik, te mindeközben orális örömökben részesíted… Vagy a fürdőben eljátszhatjátok, hogy a férjed a vízvezeték-szerelő🔧👷‍♂️ és a csöpögő💧 csapot jött megjavítani, persze te a szerelőt miniszoknyában és magassarkú cipőben várod… 👠

Pároknak csomag XL

40.460Ft 35.990Ft

✔ Pároknak & szingliknek
✔ Multifun 1 több mint 14 alkalmazási lehetőséggel
✔ Whale 2 szuper erős motorral
✔ Péniszgyűrű 10 rezgésmóddal
✔ Újratölthető USB-mágneskábellel
✔ Bőrbarát szilikon
✔ Vízálló
✔ Választható Waterglide síkosító

Ötletekből sose fogyunk ki, úgyhogy szinglik, barátság extrákkal, külön élők, kapcsolatban levők/házasok, gyerekesek adjatok bele mindent, hogy ha már az otthonlét maga unalmas ugyan, legalább a szexuális együttlétek ne legyenek azok. Amúgy meg feszültséglevezetésnek se rossz tevékenység, úgyhogy : Élvezzetek és élvezzétek egymást!

Beszélgess velünk más hasonló gondolkodású férfiakkal és nőkkel, a  Modern élet és szex  facebook csoportunkban.

Képek forrása:

Photo by Daniel Tafjord on Unsplash
www.picjumbo.com

További cikkek

Vélemény, hozzászólás?