Szex tippek

Szex a járvány idején

Na ez az a téma, ami most mindenkit IS foglalkoztat… Hogyan oldható meg? Miként csinálják mások? Bírjunk magunkkal? Csak magunkkal törődjünk? Hogyan éljük meg a testiséget párunkkal egy háztartásban? És ha nem vagyunk egy háztartásban?

Rengeteg kérdés merül fel ezzel kapcsolatban. De talán kezdjük a legegyszerűbbel:

1. Egyedülállóak

Itt nagyjából egyszerű dolgunk van, hisz csak elővesszük a játékokat, kezünket, zuhanyrózsát és mindent bele. Ha esetleg nem lenne otthon eszközünk, akkor lepjük meg magunkat valami cuki kis játékkal. ?

A női közösség kedvence

A férfi közösség kedvence ez a csomag

2. Bartáság extrákkal – Friends with Benefits

Na ez már kicsit bonyolítja a dolgokat, hiszen nem találkozhattok. Vagy megoldjátok azt, hogy egymáson kívűl senkivel se találkoztok. Mindegy, hogy ki megy kihez, az első a fertőtlenítés legyen, persze a kezetekkel kezdjétek. De tényleg, egymáson kívül ne érintkezzetek másokkal! Van azért más megoldás is, az online szex. Igaz, nem olyan, mint a való életben, viszont a másik előtt online maszturbálni és élvezetet okozni szuper dolog. Adjatok hangot a dolognak (persze csak annyira, hogy a szomszéd ne gyújtson rá a szexetek után?). Akár játékokat is belevihettek a dologba… Ösztönözzétek egymást, és lehet, hogy még így bátrabbak vagytok megélni azt amire vágytok, de féltetek előhozakodni vele személyesen. Úgyhogy mindent bele!

Yummy Sunshine – G-pont vibrátor

23.990Ft
✔ 2 szuper erős motor ✔ Vízálló ✔ 12 féle rezgés ✔ Újratölthető ✔ G-pont stimuláló ✔ Szélesen bordázott felület ✔ Hajlított szár ✔ Vidám színben ✔ Praktikus fogantyú

Lady Stamina – Realisztikus vagina maszturbátor

31.990Ft
Exkluzív arany tok Szabadalmazott SuperSkin hüvely Használati és ápolási utasítások

Extreme 1 – Tapadókorongos realisztikus dildó

9.990Ft
✔ Realisztikus kinézet ✔ Természetes erek ✔ Herés ✔ Rugalmas kialakítás ✔ Tapadókoronggal ✔ Melegíthető ✔ Phthalát mentes

3. Kapcsolatban levők, de külön élnek

Hasonló ajánlattal tudok élni, mint a barátság extrákkal felállásnál. Annyival egészíteném ki, hogy ha esetleg már gondolkoztatok az összeköltözésen, akkor lehet, hogy pont most van itt az ideje. Hisz lakva ismeri meg a társát az ember. Jut kellő figyelem és minőségi idő egymásra, de továbbra is tartsátok azt be, hogy másokkal nem érintkeztek.

4. Kapcsolatban levő együttélők/házasok

Együtt vagytok már régóta és kezdett a szex is kicsit lapos lenni?! Akkor eljött a ti időtök! Elő a fantáziával és fedezzétek fel a lakás minden pontját. Írjatok össze egy erotikus kívánságlistát és mutassátok meg egymásnak. Pontról pontra felolvasva kezdjétek és minden nap csináljatok belőle meg egyet-egyet. Így sok új dolgot tudtok egymásban felfedezni, mely egy újabb szintre is emelheti a kapcsolatotokat.

5. Házasok gyerekkel

Azt hiszem itt az ideje, hogy vegyetek a gyerekeknek egy játékkonzolt (ha eddig még nincs). Amennyiben már van, akkor valami igazán új és jó játékot szerezzetek be, amivel tuti órákra le lehet foglalni a gyerek(ek)et. Addig ti szépen visszavonulót fújtok a hálószobába, vagy a dolgozóba, esetleg a fürdőbe. Új izgalmakat is rejthet így szexelni, hisz bármikor rátok nyithatnak… Fogjátok fel egyfajta játéknak, pl a dolgozó szobában az íróasztalon szexelni főnök és titkárnő szerepben igazán izgalmas lehet. A párod a gép előtt ül és éppen valamin nagyon dolgozik, te mindeközben orális örömökben részesíted… Vagy a fürdőben eljátszhatjátok, hogy a férjed a vízvezeték-szerelő??‍♂️ és a csöpögő? csapot jött megjavítani, persze te a szerelőt miniszoknyában és magassarkú cipőben várod… ?

Ötletekből sose fogyunk ki, úgyhogy szinglik, barátság extrákkal, külön élők, kapcsolatban levők/házasok, gyerekesek adjatok bele mindent, hogy ha már az otthonlét maga unalmas ugyan, legalább a szexuális együttlétek ne legyenek azok. Amúgy meg feszültséglevezetésnek se rossz tevékenység, úgyhogy : Élvezzetek és élvezzétek egymást!

Beszélgess velünk más hasonló gondolkodású férfiakkal és nőkkel, a  Modern élet és szex  facebook csoportunkban.

Képek forrása:

Photo by Daniel Tafjord on Unsplash
www.picjumbo.com

További bejegyzések