Szex tippek

10 szex tipp a járvány idejére

Kínában megugrott az óvszer házhoz rendelések száma a betegség megjelenése óta, Olaszországban a PornHub ingyen pornóhozzáférést osztogat a karanténban rekedteknek, Németországban pedig bezárták a bordélyhzakat. Vajon a magyarok szexuális életére milyen hatással lesz a koronavírus? Ezt egyelőre még nem tudjuk, viszont összeszedtünk nektek pár tippet, hogy túléljétek a járvány idejét, hisz a legfontosabb, hogy meglássuk a helyzetben rejlő lehetőségeket!

Szexting szingliknek

Sokan lemondtuk a következő két hónapra tervezett utazásainkat, és hogy ha csak nem muszáj nem megyünk olyan helyre, ahol sok ember van, ámde egy kis flörtölésről attól még nem kell lemondanunk. Élj az itt és mostban is, ne szigetelődj el, irány az online ismerkedés világa!

Szexting pároknak

Ha nem együtt élsz a szerelmeddel, akkor a mostani időkben pár hétre elszakadhattok egymástól. Tudjuk pár huncut üzenet nem helyettesíti, a valódi ölelést, a csókot és a szexet, de életben tartja a romantikát. Itt az idő, hogy a fizikai érintés helyett megtapasztaljátok a verbális érintést, és ki tudja lehet új oldalról ismeritek meg egymás erotikus kívánságait.

Vibrátor – a tökéletes szexpartner

Mivel a vibrátorok nem hapciznak, köhögnek, ezért  a biztonságosan fertőtlenített szexuális játékok a tökéletes szexpartnerek az ilyen időkben! 

Fertőtlenítés

Clea’n’safe – Szexjáték fertőtlenítő 100 ml

5.990Ft
✔ Fertőtlenítő hatású ✔ Hatékony & gyors ✔ Szexjátékokhoz ✔ Vírusok, baktériumok és gombák ellen ✔ Bőrgyógyászatilag tesztelt ✔ Parfüm- & alkoholmentes

Sokszor hangsúlyoztuk már, hogy a fertőtlenítés – nemcsak a járvány idején – nagyon fontos. Fedezd fel minőségi szexjáték tisztítóinkat!

Itt az idő, hogy megismerd magad

Most aztán tényleg van idő, hogy jobban megismerd magad. Ha te is otthon maradsz pár hétig, akkor ne csak munkával, takarítással és a liszt leltározásával töltsd a napot. Kényeztesd magad lassan, és ne csak úgy túl legyél az orgazmuson! Fontos: teremtsd meg a hangulatot: egy forró fürdő, egy vibrátor, gyertya…hm…

Inspirálódjatok

Nehogy csak a Netflixet nézzétek unásig! Próbáljátok ki szerepjátékokat, egy párvibrátort, egy különleges síkosítót, olvassatok erotikus könyveket, vagy nézzetek közösen pornót. A szex igenis fontos, hisz a hetente legalább egyszer vagy kétszer szexuális életet élő emberek ugyanis ritkábban betegszenek meg, szervezetükben magasabb a fertőzések, vírusok és egyéb kórokozók ellen védő antitestek szintje, mint a ritkábban szeretkezőknél.

Alaskan King – extra nagyméretű ágy

Legalább 1 ,5 méteres távolságot kell tartani egymás között – állítják a szakemberek. Szerezd be egy Alaskan King extra nagyméretű ágyat, és máris kezdődhet a kaland. A közös maszturbációnak számos előnye van, például ha a partnered látja, hogy te hogyan elégíted ki magad, felhasználhatja a tapasztalatokat abban, ahogy téged majd a későbbiekben kielégít. Ámde fontos szem előtt tartani, hogy sokszor még a távolság sem biztos, hogy elegendő, ha egy fertőzött tüsszent.

Távvezérlésű vibrátorok

Ha sikerült beszerezni egy óriás ágyat, akkor kezdődhet is a közös maszturbálás távirányítású vibrátoraink segítségével!

Applikációs vibrátorok

Nagyon jól tud esni, ha van valami kézzelfogható, ami a másiktól származik, vagy szimbolizálja a kapcsolat iránti elköteleződéseteket. Ha beszereztek egy applikációs vibrátort, akkor akár a világ másik feléről is vezérelheted kedvesed játékszerét!

Sex Workout – próbáljatok ki új szexpózokat

Ha abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy közösen home officoltok, akkor akár napközben is kipróbálhattok új szexpózokat! A sport fontos a testnek, az immunrendszernek és a mentálisan állapotnak is. Higgyetek nekem, egy-egy szexpóz tényleg felér egy kiadósabb kardióval!

Ebben a helyzetben a legfontos, hogy folyamatosan tájékozódjunk hiteles forrásokból, ne pánikoljunk, beszélgessünk, kommunikáljunk egymással, ja, és szexeljünk, szexeljünk nagyokat!

Forrás:
www.realmattressreviews.com

Kiemelt képek:
Shutterstock
https://dribbble.com

További bejegyzések