Szex tippek

Közös maszturbáció: ezért érdemes kipróbálni!

Közös maszturbáció

Közös maszturbáció – izgalmas lehetőség, hogy még jobban megismerjék egymást

Maszturbálás a partnered előtt – ez sok ember számára még mindig szokatlan témakör. De a “mutual masturbation”, ahogy ezt a trendet angolul nevezik, egyre népszerűbb. És nem véletlenül: A közös önkielégítéssel nemcsak megmutathatod, hogyan éred el a csúcsot könnyebben, hanem több intimitást, változatosságot és izgalmasabb vizuális ingert is biztosít, amely garantáltan nem hagyja közömbösen a partnered.

Önkielégítés a partnered szeme láttára: nem kell szégyenkezni!

A maszturbáció egészséges, és a nemi élet kiteljesedését jelenti. A legtöbb szingli rendszeresen maszturbál, és szoros baráti körben meglehetősen könnyedén megbeszélik ezt a kérdéskört, de egy párkapcsolatban ez a téma meglepően elhanyagolt – nem ritkán szégyenérzetből, hogy a másik ember értetlenséggel és olyan kérdésekkel reagál, mint például „Nem vagyok neked elég? ”Kérdezhetné. Mindenkinek joga van a maszturbációhoz, amely a párkapcsolattól függetlenül is megvalósulhat. Néha azonban hiányoznak az ismeretek arról is, hogyan történik, milyen érzéki élmény és mennyi pozitív mellékhatás társítható hozzá.

Tipp: Ha nem igazán tudod, mi okoz jó érzést neked és mi nem, egyszerűen szánj egy kis időt arra, hogy önállóan megismerd a tested. Így felfedezheted, mely erogén zónák stimulálása nyújt magával ragadó érzéseket. Ezt az tudást átadhatod például úgy, hogy maszturbálsz a partnered előtt, és hagyod, hogy figyeljen, és ha szükséges, részt vegyen benne. Alapvetően bármi megengedett, amennyiben minden érintett jól érzi magát a bőrében.

A közös maszturbáció meghittséget teremt

A közös maszturbáció legnagyobb előnye, hogy felfedezhetitek egymás testét, érzékenységét, és hogy mi az ami különösen jó érzést vált ki. Azok a párok, akik még csak most ismerkednek egymással, egyértelműbbé tehetik, mit élveznek igazán. Ezzel elkerülhetőek azok a félreértések is, amelyek a kapcsolat elején jelentkeznek, és amelyek a párkapcsolat során rutinná válhatnak, mert túl keveset beszélnek a személyes preferenciákról, kívánságokról és igényekről.

Megtapasztalhatod az intimitás egy egészen különleges formáját, amellyel egyszerűen érhetitek el az összetartozás új szintjét. Például tegyétek a közös maszturbálást az előjáték részévé. Kényeztesd magad, miközben mélyen a szemébe nézel vagy éld át, hogy milyen különleges, amikor a partnered reakcióját figyeled. Amíg a közös orgazmus felé tartotok, elég lehet a nem verbális jelek közvetítése, de akár szavakkal is kommunikálhattok (például mocskos kifejezésekkel). Tehát a szó legszorosabb értelmében, a saját kezedben vagy, és csak rajtad múlik, hogy elélvezz vagy egy különleges szexuális fináléval fejeződjön a játszadozás.

Közös maszturbáció

Nézzétek egymást, maszturbáljatok, és tapasztaljátok meg a szexuális életetek új oldalát

Tipp: A legkönnyebb, ha egymással szemben ültök. De akár megváltoztathatod a pozíciódat, vagy együtt játszhattok együtt a zuhany alatt. Mindketten megérintheti egymást, vagy elég csak a látvány? – ti döntitek el, mi történjen!

A vizuális stimuláció még több változatosságot nyújt a szex közben

Főleg olyan pároknál, akik már régóta együtt vannak, és szexuálisan is jól ismerik egymást, meglehet a dolgok néha kissé rutinosan mennek. Ez nem azt jelenti, hogy a szex rossz lenne, de egy kis változatosság és új impulzus inspirálhatja a vágyat és ezáltal a szerelmet is. Mutasd meg, hogyan érinted magad, amikor senki sem figyel – van ebben valami exhibicionista, a néző számára pedig egy kis voyeurizmus. Az invitálás, hogy részt vegyünk ebben a meghitt látványban, a szívet gyorsabban dobogtatja, és a vér azonnal a test alsó területeire áramlik.

A kölcsönös maszturbáció másik előnye: a partnerednek olyan izgalmas fantáziálást nyújt, amely nem múlik el olyan gyorsan az emlékezetből. Egy egyszerű szöveges üzenetet – “Emlékszel a tegnap estére?” – izgalmas mentális mozivá változtathatsz, és megédesítheted a munkanapját.

Tipp: A vibrátorok alkalmas kellékek a közös maszturbációhoz. Ide tartoznak a nyuszis vibrátorok, melyek jellemzője, hogy a hüvelyt és a csiklót egyidejű stimulációval kényezteti. Engedd át a partnerednek az irányítást a távirányítós erotikus játékok segítségével, hogy átvegye az uralmat az izgalmad felett. 

Következtetés: ne csak beszéljetek róla, hanem próbáljátok is ki!

A fesztelen beszélgetés saját szükségleteiről egy párkapcsolatban, sokak számára komoly akadályt jelenthet. De megéri, ha nyitottan és őszintén tudjátok megvitatni a maszturbáció témakörét. Ha önkielégítesz, és hagyod, hogy partnered részese legyen, mindkettőtöknek segítséget nyújt a gátlások legyőzésében és közelebb kerülni egymáshoz. Nem kell megijedni – csak próbáld ki, és nézd meg, mi történik! A szexuális életed csak profitálhat ebből az érzéki kihívásból!

További bejegyzések