Termék tesztek

Tenga tojás maszturbátor – Kipróbáltuk!

Tenga tojás maszturbátor - Kipróbáltuk!

Emlékszem amikor életemben először voltam erotikus termékekkel foglalkozó nagykereskedelemben. Lelkesedéssel tele szívtam magamba az új ismereteket, keresgéltem a termékeket, mígnem megláttam egy nagy kosarat, tele színes tojásokkal.- Kinder Meglepetés? – Kérdeztem kapásból. Így ismertem meg a Japán Tenga márkát, és a legnépszerűbb terméküket a Tenga tojásokat. Ezek a kicsi, húsvéti tojáshoz hasonlító termékek nem mások, mint maszturbátorok.

Tenga tojások & kényeztetők – forradalmi erotikus játékok férfiaknak

A Happy Banana Online Szexshpoban a Tenga Eggs egy tucat modellje közül választhatunk és mindegyiket megkülönbözteti az egyedi belső felület, amelyet stimulálásra használnak. A címkék mintái arra utalnak, hogy milyen kialakításúak. A különböző kialakítások, különböző élményekben részesítik használóját.

Az első benyomás – a meglepetés ereje

A hitelesség kedvéért két tojást választottunk: Lovers és Keith Haring Party. Azért írom, hogy választottunk, mert a teszteléshez szükség van egy péniszre, ami nekem nincs. A férjem is elég nyitott, így ő volt az ingerek fő befogadója. Ami persze nem azt jelenti, hogy én nem éreztem volna jól magam tesztelés közben!

Felfedezés – érzékiség és játékos varázslat találkozása

A Tenga tojások puha szilikonból készülnek, és elég rugalmasak ahhoz, hogy bármely péniszmérethez alkalmazkodjanak. A termék tartalmaz egy tasak síkosítót is. Az egész tojás egy színes zsugorfóliával van lezárva, a képen látható módon. A csomagolás díszítése a belső megmunkálást hivatott hangsúlyozni.

Tenga tojás maszturbátorok – A gyakorlatban

A játékot a Kaith Haring Party modellel kezdtük, és ez tetszett a legjobban a kettő közül. A különleges formák biztosították az erőteljes kényeztetést, különösen a pénisz fejének ingerlése során.

A Lovers esetében ez kicsit más, hisz több apró szív alakú kiemelkedéssel rendelkezik, amelyek mindenképpen intenzívebben stimulálnak, mint az előző modell. Érdemes játék közben a rövidebb mozgásokra összpontosítani, hogy a tojás teljes potenciálját kiaknázzuk.

Tenga Lovers tojás maszturbátor

Tenga Party tojás maszturbátor

Következtetés – a Tenga meglepetés igazi kalandot jelent

Ha eddig csak a gondolattal játszottál, hogy vajon érdemes-e kipróbálni a Tenga Egg-et, akkor most megerősítelek: igen, érdemes kipróbálni. Ez egy egyszerűen használható erotikus játék férfiaknak, amely mindössze háromezer forintba kerül. A magányos estéken feldobja a maszturbációt, de bevethetitek az előjáték során is. Érzékien kényeztet a saját (vagy más) keze által. A változatosság kedvéért használhatjuk hűsítő vagy melegítő hatású síkosítóval is.

Egyetlen hátránya, hogy a Tenga tojásokat egyszeri használatra tervezték, de ha óvszerrel használod, és ügyelsz a tisztítására, akkor akár többször is átélheted a játék nyújtotta gyönyöröket.

Érzéki tények

• Változatos belső kialakítások
• Praktikus társ utazáshoz
• Puha szilikon
• Olcsó ár
• Egyszerűen használható
• Különleges erotikus ajándékötlet húsvétra
• Síkosító a csomagban

Keith Haring Party – Tojás maszturbátor

2.990Ft
✔ Véletlenszerűen bordázott ✔ Praktikus társ utazáshoz ✔ Lágyítószer mentes ✔ Erős felépítés ✔ Férfiaknak ✔ Rugalmas anyag

Szexjáték akció

❥ a Happy Banana kincseiből – szerezd meg  a változatos Tenga tojásokat 2.390 Ft-tól! ❥

Keith Haring Street – Tojás maszturbátor

2.990Ft
✔ Különleges alakban bordázott ✔ Praktikus társ utazáshoz ✔ Lágyítószer mentes ✔ Erős felépítés ✔ Férfiaknak ✔ Rugalmas anyag

Tenga Crater – Tojás maszturbátor

2.990Ft
✔ Kráter alakban bordázott ✔ Praktikus társ utazáshoz ✔ Lágyítószer mentes ✔ Erős felépítés ✔ Férfiaknak ✔ Rugalmas anyag

Keith Haring Party – Tojás maszturbátor

2.990Ft
✔ Véletlenszerűen bordázott ✔ Praktikus társ utazáshoz ✔ Lágyítószer mentes ✔ Erős felépítés ✔ Férfiaknak ✔ Rugalmas anyag

Tenga Lovers – Tojás maszturbátor

3.990Ft
✔ Szív alakúan bordázott ✔ Praktikus társ utazáshoz ✔ Lágyítószer mentes ✔ Erős felépítés ✔ Férfiaknak ✔ Rugalmas anyag

A képek a szerző tulajdonában vannak

További bejegyzések