Termék tesztek

Péniszpumpa – Kipróbáltuk!

Péniszpumpa - Kipróbáltuk!

A péniszpumpákkal eddig úgy voltam, mint a potencianövelőkkel. A szexsohopok tartós, pozitív hatásról, és pénisznövekedésről szövegelnek, amire kapásból felhúzom a szemöldököm. Miután jobban utánanéztem, megerősödött kételkedő hozzáállásom: tényleg egy eléggé vitatott szexuális segédeszközről van szó. A puding próbája az evés – tartja a mondás, így hát igyekeztem minél nyitottabban belevágni a tesztelésbe.  

Mi az a péniszpumpa?

Számos különböző fajta van, de a klasszikus modell egy szűk műanyag hengerből áll, amely egy pumpához kapcsolódik. A hímvesszőre illesztve a pumpa működetésével a pénisz környezetében csökken a légnyomás. Eredetileg egy erekció kiváltására és fokozására szolgáló eszköz.

Az első benyomás – Letisztult formatervezés

Az önkielégítés céljából tervezett Pipedream Classix Power Pump péniszpumpát a minimalista, és klasszikus formatervezés jellemzi leginkább. Tökéletesen beleillik a szexuális játékaim közé. Sok férfi társam konzervatívan közelíti meg a használhatónak ítélt színek listáját, így a legtöbb péniszpumpa füstszínű vagy átlátszó. Természetesen a Happy Banana szexshop választékában megtalálhatóak a különlegesebb piros, fehér és kék szexuális segédeszközök is.

Felfedezés – Hogyan működik a péniszpumpa?

Először is fontos tisztázni ezt a gyakran feltett kérdés: szőrösen vagy csupaszon ajánlott használni? Engem egyáltalán nem zavart a szeméremszőrzetem, de mások lehet zavarónak találják. Ha a borotválás mellett döntesz, a hidratálás kulcsfontosságú az intim területeken. Ne közvetlen szőrtelenítés után használd!

Miután tisztáztuk ezt az alap kérdést, jöhet a tényleges használat. A hengert egyszerűen a péniszre kell illeszteni és szorosan tartani a test mellett. Fontos, hogy a záródás megfelelő legyen. Mivel elég érzékeny a bőröm, ezért elég jól jött hozzá egy kis víz alapú síkosító is. Ez segít elkerülni a hámsérüléseket, ezáltal csökkentheti a fertőzések kialakulásának kockázatát. Fontos, hogy csak víz alapú síkosítót használj a műanyagból és orvosi szilikonból készült eszközökhöz.

Használd víz alapú síkosítóink egyikével

Pipedream klasszikus péniszpumpa – A gyakorlatban

A praktikus labdás pumpakart tényleg nagyon egyszerű használni. A csőből a pumpálás levegőt szív ki, vákuumot hozva létre ezzel. Ezután a gyorskioldó szelep segítségével lehet csökkenteni a légnyomást a pénisz környezetében, így vér tódul a barlangos testbe. A más néven “Air-relase” nyílásnak nevezett szeleppel a nyomás, akár teljesen megszüntethető. Miután felállt, távolítsd el a péniszpumpát a péniszről.

Tipp

Kíváncsivá tett, hogy milyen érzés lenne, ha más testrészeken is kipróbálnám. Férfi létemre elég érzékeny a mellbimbóm, így természetes volt, hogy ezt veszem majd vele célba. A vérbőség előidézésével tényleg érezhető egy különleges bizsergés. Én azonban a pumpálást intenzívebben éltem meg: a pumpa eltávolítását követő érzést úgy írhatnám le, mint valami kellemes, érzéki zsibbadást. Következőnek a partneremnek csiklóján is ki fogom próbálni.  Magától értetődő, hogy vannak kifejezetten női pumpák is a mell alakjához vagy a vaginához kifejlesztve.

Következtetés – Milyen eredménnyel jár a péniszpumpa használata?

Erekció növelő hatása, meglepően gyorsan eltűnik, de szerencsére péniszgyűrűvel együtt használva biztosítható, hogy a vér tovább a péniszben maradjon. Sok helyen ajánlják maszturbációs játékszerként is, önkielégítés céljából. Stimulációját sokan hasonlítják az orális szexhez. Nem szeretnék senkit sem kiábrándítani, de nekem egyáltalán nem hozta azt az érzést, amit a partnerem a szájával és a nyelvével művel. A képzelet azonban csodákat művelhet, szóval lehet csak tényleg rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki belőle. Véleményem szerint kifejezetten maszturbátorként nem használható, de nem tudok elmenni az mellett, hogy a gyönyört tényleg fokozza. Használata után érzékenyebben reagál a pénisz az érintésre, simogatásra és stimulációra, de főszámként nem tudom elképzelni.

A péniszpumpát merevedési zavarokkal küzdő férfiak számára fejlesztették ki, de erősen kétlem, hogy gyógyítani tudná. Kereskedők előszeretettel hangsúlyozzák, hogy rendszeres használat mellett, hosszabb és vastagabb pénisz méret érhető el. Habár nem tudom összehasonlítani több hónapnyi használattal, de én egy hét intenzív igénybevétel után sem vettem észre növekedést. Azonban ad némi pszichológiai megelégedettséget a növekvő pénisz látványa, vizuálisan meglehetősen izgalmas jelenet.

Összességében mindenkinek ajánlom kipróbálásra ezt az élményt, de ha elégedettek szeretnénk lenni, vonatkoztassunk el az erotikus iparág által agyon hájpolt tulajdonságoktól. 

Ha szeretnéd fenntartani az erekciót, használd péniszgyűrűvel

Intensity Rings – Péniszgyűrű szett

2.990Ft
✔ Péniszgyűrű ✔ Korlátozza a vér kiáramlását ✔ Tartós szeretkezés ✔ Gömbös kialakítás ✔ Flexibilis ✔ Lágyítószer mentes

Stamina Rings – Péniszgyűrű szett

2.990Ft
✔ Péniszgyűrű ✔ Korlátozza a vér kiáramlását ✔ Tartós erekció ✔ Háromféle szín ✔ Egyféle méret ✔ Flexibilis

Assorted – Péniszgyűrű szett

1.990Ft
✔ Péniszgyűrű ✔ Korlátozza a vér kiáramlását ✔ Tartós szeretkezés ✔ Egyféle méret ✔ Szuper rugalmas ✔ Phthalát mentes

Power Plus – Briliáns péniszgyűrű

1.990Ft
✔ Péniszgyűrű ✔ Korlátozza a vér kiáramlását ✔ Többféle színben ✔ Egyféle méret ✔ Szuper rugalmas ✔ Phthalát mentes
Jó tudni

Túlzott használata szövetkárosodáshoz vezethet, szóval be kell tartani a használati utasításokat. Ajánlott a pumpálások közt szünetet tartani és elkerülni a túlzott szívóhatást is. Ha esetleg a porszívót használnád ilyen célra, akkor gyorsan felejtsd is el! A túl erős szívás miatt, számos sérülést okozhat.

Tények & tévhitek a péniszpumpáról

❤️ Segíti az erekció elérését
❤️ Ideiglenesen pénisznövelő hatása van
❤️ Használata után érzékenyebben reagál a pénisz a stimulációra
❤️ Izgalmas vizuális látványt nyújt

? Gyógyítja a merevedési zavarokat
? Pénisznövelő hatással rendelkezik
? Tartós erekciót biztosít
? Használata hasonlít az orális szexhez

A képek a szerző tulajdonában vannak

További bejegyzések