Termék tesztek

Satisfyer Pro Traveler – Orgazmus a kézipoggyászban

Satisfyer Traveler - Léghullámos vibrátor

Mit tehet a kalandvágyó lány, ha szeretné magával vinni a kedvenc erotikus játékát? Nos: a Satisfyer Traveler-t választja! A vágyukat tudatosan megélő és a modern játékok kedvelői számára készült, akik nem akarnak lemondani a Satisfyer léghullámos technológiáról, útközben sem. Kötelező darab mindenki számára, hisz kis helyet igényel, ráadásul külsejének köszönhetően akkor sem buksz le, ha véletlenül valaki meglátja.
Kipróbáltam neked, és természetesen nem akarlak megfosztani a véleményemtől sem!

PRAKTIKUS VIBRÁTOR UTAZÁSHOZ

SATISFYER PRO TRAVELER – AZ ELSŐ BENYOMÁS

Mindannyian szeretnénk, ha semmilyen szégyent sem kellene éreznünk és teljesen szabadon vásárolhatnánk – bármiről is legyen szó. Éppen ezért a kiszállítást is maximális diszkréció övezi, hiszen a csomagod jelöletlen dobozban érkezik.

Látszik, hogy a csomagolásra nagy figyelmet fordítanak, a színek választása az igényességet és a magas minőséget hivatott hangsúlyozni. A kibontás után egy darab erotikus játékot és egy mágneses USB töltőkábelt találsz. Egy dolog azonban, azonnal szembeötlött: első ránézésre nem is gondolnánk erotikus segédeszköznek,  így ezt a szexjátékot a bőrönd mélyére sem kell rejtenünk. Padlizsán lila, téglalap alakú eszköz, rozé arany részletekkel, mindehhez kis, tenyérbe simuló formatervezés. Ha széthúzod, felfedi puha és higiénikus szilikon szívét. Varázsereje, a jól megszokott Satisfyer air-pulse léghullámos technológia.

Satisfyer Pro Traveler

A GYAKORLATBAN – ELREPÍT A HETEDIK MENNYORSZÁGBA

Használat: helyezd a kör alakú fejet a csiklóra, indítsa el a készüléket a + gomb nyomva tartásával és élvezd a léghullámok stimulálását.
Az első tapasztalat a következő: anélkül, hogy kifejezetten nagyon hangulatba kerültem volna, már az első odaérintések is mély sóhajokat és gyorsan kibontakozó, hatalmas orgazmust okozott. Nyugodtan kísérletezz te is, hisz akár még nagyobb hatást is elérhetsz vele, ha a két ujjaddal finoman kitárod a szeméremajkaidat, hogy a stimuláló feje pontosabban a kltiroiszhoz érjen.

A Pro Traveler 11 intenzitású szintet kínál, vízálló feldolgozással. Tehát veled tarthat a fürdőkádban vagy a pezsgőfürdőben is! Mi teszi ezt az erotikus játékot különösen alkalmassá utazáshoz? A nagy teljesítményű motor szuper halk, így biztosítja, hogy a szállodaszoba szomszédai ne vegyék észre a szomszédban zajló szórakozást. Ezenkívül a játék igazán környezetbarát, hisz akkumulátorral rendelkezik, mely a mellékelt USB-kábellel könnyen újratölthetők.

Kompakt mérete és diszkrét kialakítása révén a Satisfyer Pro Traveler tökéletes társ minden utazáshoz. Vonatozáshoz, hétvégi kiruccanáshoz vagy hosszabb utazáshoz is praktikus. Optimális védelmet nyújt a mágneses zárókupaknak köszönhetően, így könnyen tárolható akár a bőröndöd vagy kézipoggyászod külső zsebében is. Megjelenése jobban emlékeztet egy kozmetikai kütyüre, ezért szuper diszkrét. Ez a titkos kis segédeszköz még a hálószobában lévő éjjeliszekrényen is észrevehetetlen maradhat.

FORRÓ TÉNYEK

SAT_Feature-Icons_32-5mm-08

Intenzív léghullámos technológia, stimulálja a klitoriszt közvetlen érintés nélkül.

SAT_Feature-Icons_32-5mm-19

Szuper puha, bőrbarát orvosi minőségű szilikon, mely bársonyos tapintású és rendkívül higiénikus.

SAT_Feature-Icons_32-5mm-51

Kompakt méretének köszönhetően, tökéletes útitárs.

• 11 vibrációs program
• Könnyen tisztítható
• Suttogó mód
• Praktikus zárókupak
• Vízálló
• Mágneses USB töltőkábel
• Lítium-ion akkumulátor

KÖVETKEZTETÉS – ELEGÁNS ÚTITÁRS AZ ORGAZMUSOK FÖLDJÉRE

A formatervezés csodálatos, kompakt és tökéletesen teljesíti amit elvárunk tőle. Ezen felül a Pro Traveler különösen diszkrétnek néz ki, és kis helyen is elfér a táskádban vagy a neszeszeredben, a sminkes cuccaid között. A higiénikus mágneses kupak tökéletes védelmet nyújt a szennyeződések és a kíváncsiskodó szemek ellen. A csendes működésű, de erős motor elsőosztályú teljesítményt biztosít. A puha szilikon finoman simogatja a bőrt, gyorsan és könnyen tisztítható. Víz alatt annyira intenzív érzés használata, hogy néhány másodperc múlva már az jön is az első orgazmus.

A vízálló kivitelezés és a környezetbarát akkumulátorok további előnyöket kínálnak. Mint minden Satisfyer modellnél, a működés intuitív és a 11 intenzitású szintű program alkalmazkodik a felhasználó egyéni igényeihez. A Satisfyer létrehozott egy kéjes útitársat, hogy az ismerős léghullámos stimulációt új praktikussággal ötvözze. Elégedetten állíthatom, hogy ez határozottan sikerült! Bárki, aki sokat utazik, és azt szeretné, hogy az egész világon népszerű klitorisz stimuláló léghullámos-technológiával eljuthasson az orgazmushoz, megtalálta a tökéletes útitársat a Satisfyer Pro Traveler-ben!

További bejegyzések