Szex tippek

Hova menjen a “Happy End”? – Amiről senki nem beszél

Egy nő önkéntesen térdel partnere előtt, arra várva hogy elélvezzen/ráélvezzen. Na, ennek a látványnak ritkán van köze a valósághoz. A mi mottónk: mielőtt a férfi vadul belelendülne, először kérdezzen, azután lőjön! Nem mindenki örül az arcra vagy bárhova máshova jutó spermiumoknak és kevés kiábrándítóbb dolog fordulhat elő szex közben mint az, ha valami olyan történik amit te nem szeretnél. Azonban én azt gondolom, hogy a pornón túl, a való életben is izgalmas fantáziálásnak adhat inspirációt a gondolat, hogy hol végződik az ejakulátum.

A kommunikáció aranyat ér

Olvastam egy cikket, ahol összegyűjtöttek 6 dolgot, ami lelombozza a pasikat az ágyban. A cikk írója szerint eléggé kiábrándító, ha a szeretkezés előtt közlöd a pasiddal hova élvezzen. Ez egy nagy hülyeség: FONTOS hogy kommunikáljatok előzetesen, hová is mehet a Happy End. Sőt, ha szükséges beszéljetek meg erre vonatkozóan egy jelzést. Ha egyáltalán nem szereted a spermát, akkor használjatok óvszert, készítsetek be egy zsebkendőt vagy egyszerűen engedd a kezeidbe folyni. Ha pedig azt érzed megkívántad a sperma lenyelését, vagy szeretnéd ezt megtenni a partnered számára, de nem tudod pontosan hogyan is kezdj neki, akkor olvasd el cikkünket.

Egy szó, mint száz, ez is egy olyan téma, amit igenis meg lehet beszélni és meg is kell beszélni.

A szájba

A “lenyelni vagy kiköpni” egy klasszikusnak mondható téma az orális szexben. Partnered igazán izgalmasnak és érzékinek találhatja, ha a szádba ejakuálhat. A legfontosabb szempont, hogy akarnod kell. A legjobb, ha előre megegyeztek egy jelben, amelyet partnered megad, ha a csúcspont előtt van. Ez időt ad a reagálásra. Ha az utolsó pillanatban mégis meggondoltad magad és nem szeretnéd lenyelni, akkor vedd ki a péniszt a szádból, folytasd kézimunkával, majd hagyd, hogy az ejakuláció például a hasadra löveljen.

Ha nem tartod sokáig a szádban, hanem gyorsan lenyeled, akkor kevés idő lesz az ízelgetésre. Készíthetsz egy pohár vizet is az ágy mellé, hogy utána egyből “leöblíthesd” vagy egyszerűen kiköpheted a fürdőszobában. Noha ez nem feltétlenül a legszexibb megoldás.

Használjatok ízesített síkosítót! Mikor partnered a szádba élvez, akkor a sperma kap egy gyümölcsös ízt, mely csökkenti a küszöbön álló bizonytalanságot nyelés közben.

Ne feledd! Orális szex esetén, különösen ha a partnered beleélvez a szádba (nem kell ahhoz lenyelni), hogy a szexuális úton terjedő betegségek és fertőzések kockázata jelentősen megnövekedjen. A nemi úton terjedő betegségeknek ugyanis ki vagyunk téve legyen szó, gonorrheáról, herpeszről, HPV-ről, HIV-ről vagy  akár a clhamydia-fertőzésről. Ha valaki gyakran váltogatja a partnerét és nem tudod fertőzött-e, vagy nem vagy benne biztos, használjatok óvszert! Az orális szex során a passzív partner különösen nagy veszélyben van.

Az arcra

“Nézz a szemembe, kicsim!” Ez a látványosnak mondható vizuális inger, az internetes pornográfiából ismert.  Ez a tipikus pornó mítosz semmit nem tud és nem akar kifejezni. A szembe kerülő sperma azonban pirosodást és maró érzést válthat ki, ami akár intenzív fájdalommal is járhat. Szerintünk az igazi szex az egymás iránti tiszteletről is szól. Ezért ha kipróbálnátok az arcraélvezést megint csak jól jöhet az az előre megegyezett jel, amelyet partnered megad, ha a csúcspont előtt van. Azt javasoljuk, hogy a szembe kerülést mindenképp kerüljétek el, de ha kívánod, nyugodtan engedd az arcodra folyni. Csukott szem esetén is számolj vele, hogy a nagy hirtelenségben előfordulhat, hogy nem szerencsés ívben és irányban lövellnek a járulékos anyagok.

Amit talán nem tudtál a spermáról

A spermiumok akár 17 km/h sebességgel hagyják el a péniszt orgazmus során. Mennyiségre 3-7 milliliterről beszélünk amiben milliliterenként 20-60 millió hímivarsejt található. Ez egy kávéskanálnyi adagnak felel meg, és mindez kb. 20 kalóriát tartalmaz.

A hátra, derékra és a fenékre

Hátulról történő behatolás esetén, ami lehet állva, vagy térdelve, a hát vagy a fenék ideális leszállópálya az ondó számára. Ha nincs problémád a spermával való érintkezésssel (spermaallergia), akkor a test ezen részén semmi sem akadályozza meg az élvezet kifolyását. A hát alsó része ráadásul tele van idegvégződésekkel, ahol a meleg spermiumok akár finoman kényeztethetnek is.

A hasra és a mellekre

A mellek és a has vonzó célpont lehet a sperma számára orális szex és vaginális behatolás során, mert intenzív vizuális élményt nyújt. Ebben az esetben is vigyázni kell, hogy a sperma ne kerüljön a partnered szemébe.

A legfontosabb, hogy élvezd amit csinálsz közben pedig figyeljünk és vigyázzunk egymásra! A kreatív szexben se felejtsd el az egymás iránti tiszteletet!

Ha pedig kipróbálnál valami újdonságot, akkor fedezd fel a sperma megjelenésére, textúrájára és ízére is tökéletesen hasonlító sperma síkosítónk vagy spriccelő dildóinkat.

Kiemelt képek forrása:

Unsplash

További bejegyzések