Élet, Párkapcsolat

Legyen tökéletes Valentin-napod! Nyerj wellness hétvégét!

A Valentin-nap olyan, mint a Halloween. Nekem mindkettő nagy kedvencem, de viszonylag kevés olyan ember van, aki osztozna lelkesedésemen, annál több azonban a kritizáló. Szerintem ez a nap többet jelent, mint a szerelem, és a szerelmesek ünnepe. De mivel a szeretet valóban egy jó indok az ünneplésre, én most leginkább ezt emelném ki! Hiszek benne, hogy igenis szükségünk van a Valentin-napra, és a szerelemre! Fedezd fel néhány ötletünket, hogy 2020 február 14-én, Valentin vagy Bálint napon – mindegy, hogy hívod – lenyűgözd a szerelmedet!

A romantikusoknak: Egy légyott a gyertyafényben

A klasszikus Valentin-nap: egy gyertyafényes vacsora!

Csinosítsd ki magad, és menjetek el egy csodálatos étterembe! A vacsora folyamán, vitassátok meg a kapcsolatotok legfontosabb összetevőit. Emlékezzetek vissza mikor megismerkedtetek, és hogy milyen izgalmas volt. De ne feledkezzetek meg a jövőről sem, és álmodozzatok egy kicsit! Csak pozitív dolgokról essen ma szó.
Ha haza értetek, akár azonnal elégethetitek a kalóriákat, vagy csak nézhettek egy romantikus filmet, egymást átkarolva. Nem is rossz!

Akik szeretnek utazni: Valentin-napi wellness pihenés

Stresszes volt az utóbbi idő, és nem tudtatok elég figyelmet szentelni egymásnak? Tervezzetek egy rövid kiruccanást, amelyet egymásnak ajándékoztok Valentin-nap alkalmából. A városi zsongás után, egy wellness szállodában történő kikapcsolódás valóban pihentető. Teremtsd meg az időt, kettőtök idejét. Legyen kedves, izgalmas és különleges, legyen benne bőven romantika, végtelen sok figyelem és életre szóló élmények!

Valentin-napi nyereményjáték: Nyerjetek egy wellness hétvégét a szarvasi Liget Wellnes és Konferencia Hotelbe.

Töltsetek el egy pihentető hétvégét, a csend és a nyugalom szigetére. Számos vendég csak a „nyugalom ligeteként” emlegeti, melynek különleges harmóniáját a háborítatlan természeti környezet, az igényes belső terek, valamint a testet-lelket kényeztető fürdő-, wellness- és medical wellness-szolgáltatások széles palettája adják.

Nincs más dolgod mint: ?követni az oldalunkat▶️@happybanana.hu? kedvelni a játék leírását tartalmazó bejegyzést ? a kép alatt kommmentben megjelölni azt az ismerősödet, akivel szívesen elmennél egyet pihenni. A nyeremény 2 fő részére szóló 1 éjszakás wellness hétvége, mely felhasználható 2020. 02. 15-02. 16 között. 

A pezsgőt is mi álljuk, neked csak annyi a dolgod, hogy ne felejtsd el becsomagolni a kedvenc szexi fehérneműd!

Erotius ajándékötlet – a Happy Banana ‘VALENTIN’ csomag pároknak

A HAPPY BANANA ‘Valentin’ doboza, különleges és minőségi meglepetéseket tartogat párok számára, akik valami újat szeretnének kipróbálni. A dobozban található az izgalmas Satisfyer Partner Plus Remote újratölthető és vízálló párvibrátor, egy vegán 2:1-ben masszázs és síkosító gél aloe vera kivonattal, és egy érzéki masszázsgyertya pezsgőbor és eper illattal. Szeressük ma egymást másképp! ?

A csomag eredeti ára: 21.990 Ft, de ebben a hónapban tiéd lehet 19.990 Ft-ért.

Férfiaknak: egy csokor rózsa

Kedves férfiak! Tudjuk, hogy nem vagytok olyan romantikusok, (tisztelt a kivételnek) mint mi, de…néha megmutathatjátok a finom, és érzékeny oldalatokat is. Remek lehetőség erre a Valentin-nap! A virágnál stílusosabban, és elegánsabban nemigen lehet meglepetést szerezni – mint egy igazi úriember. Küldj szíved választottjának egy nagy csokor vörös rózsát – ezzel nem tudsz mellélőni.
Plusz tipp: a kísérőkártyára elég csak egy szó: “Szeretlek”. Kis gesztus, nagy ajándék. Ígérem beválik!

Kapcsolatban élőknek: Egy romantikus dátum

Régóta együtt vagytok? Sokszor eluralkodik rajtatok a rutin, és a megszokás? Változtassátok a Valentin-napot, egy különleges dátummá. Találkozzatok egy bárban, és tegyetek úgy, mintha nem ismernétek egymást. Flörtöljetek! Sokat nevettek majd, hisz távol lesztek egymástól, mégis közel. Tipp nőknek: add meg a módját! Egy szexi ruha, és magas sarkú cipő tényleg csodákra képes! Valljuk be, a látvány igenis fontos. 

Szinglignek: egy félreérthetetlen jelzés

Régóta tetszik valaki, de még nem merted beismerni az érzésedet? Itt a Valentin-nap! Vesd be magad, és légy bátor – alig van jobb a szerelemnél. Férfiaknak: egyszerűen csak lepd meg egy szál vörös rózsával. A virágot mindneki szereti, és szerintem soha nem megy ki a divatból egy kis figyelmesség. Nőknek: dobj rá egy üzenetet, hogy mit csinál Valentin-napon. Kalandra fel!

Kiemelt képek:
Shutterstock
Photo by René Ranisch on Unsplash
ligetszarvas.hu

További bejegyzések