Termék tesztek

Satisfyer Wand-er Woman masszírozó – Kipróbáltuk!

IZGALMAS PIHENÉS

Tegye fel a kezét, aki küzd a kellemetlen feszültséggel, a fájó izmokkal, és az orgazmus vágyával. A szenvedélyért folytatott küzdelemben, segítségünkre lehet a legújabb Wand-Er Woman. Hihetetlenül nagy teljesítményű motor, puha szilikon, és egy igazán lenyűgöző XXL méret. Nemcsak az egyik legnagyobb ami valaha volt, hanem az egyik legjobb is!

AZ ELSŐ BENYOMÁS – A MODERN WONDER WOMAN

A Wand-er Woman három színben kapható: fekete, fehér, és lila. A fekete, és a lila játékok mindegyike aranyszínű részeltekkel van dekorálva, míg a fehér masszírozót, a lila színű kezelőpanel, és ezüst színű díszítő elemek teszik még teljesebbé megjelenését.  A játék erős testét egy elasztikus, kiváló minőségű szilikon borítja, melynek lágy érzése elvarázsolt az ismert, Satisfyer minőséggel. A külseje már megnyerte a szívemet!

A GYAKORLATBAN – LAZÍTÁSRA FEL!

A masszírozó orvosi minőségű, bőrbarát szilikonból készül, amely valóban puha, és gyengéd a bőrhöz. Kissé ívelt, ergonómikus alakja miatt – impozáns mérete ellenére is – kényelmesen fekszik a kézben. Ügyesen éri el a test minden olyan részét, amely lazulásra vágyik – nyak, vállak, hát.
Nagy, lekerekített feje szintén maximális mérettel rendelkezik, és tényleg rugalmasan idomul a test kontúrjaihoz. 10 vibrációs minta közül választhatunk, amelyek öt intenzitással kombinálhatók. Most komolyan, mi lehetne még több? Lehet, hogy nem visz ágyba reggelit, de mindent megtesz annak érdekében, hogy a kedvedben járjon. Tényleg! ?
Aligha tudtam elhinni, de ez még mindig nem minden! A vízálló kivitelezésnek köszönhetően, még a zuhanyzóba vagy a kádba is elkísérhet.
Le is teszteltem, és az új varázspálcámmal kiegészített pancsolás, szinte ugyanolyan pihentető volt, mint egy rövid nyaralás Balin.?

FORRÓ TÉNYEK

  1. 50 vibrációs program
  2. Mágneses USB töltőkábel jár hozzá, így igazán környezetbarát.
  3. Vízálló, így veled tarthat a zuhany alatt, vagy a kádban is.
  4. Bársonyos tapintású, orvosi minőségű szilikon
  5. Könnyű tisztíthatóság
  6. Egy teljes testes érzéki masszázshoz

KÖVETKEZTETÉS – EGY CSÁBÍTÓ MASSZÁZS XXL FORMÁBAN

Egy pihentető szóló vagy egy romantikus wellness-élmény kettesben? A Satisfyer Wand-er Woman minden helyzetben jól teljesít, a színvonalas funkcióinak köszönhetően – legyen szó feszültségcsökkentő nyakmasszázsról, vagy erotikus kényeztetésről . Csak dőlj hátra, kapcsold be a vibráló gyönyörszerzőt és máris élvezheted, a nyugtató hatású, relaxációs masszázst, egyenesen az otthonodban. Összesen 50 rezgés-kombináció támogató erejével a Wand-er Woman kimasszíroz minden feszültséget, és a maximális kikapcsolódás érdekében fürdőkádba is veled tarthat, mivel a játék vízálló. 

Nem mellesleg: Én azt mondom, ezzel a csinos kis darabbal, a klitoriszodat is kényeztetheted – de vigyázat: hatalma van. És nagyon sok ereje!

“Végre valaki, aki nem panaszkodik, ha azt szeretnéd, hogy megmasszírozzon! A csábító szilikon-fej mellett a lenyűgöző XXL méret, és a nagyteljesítményű erő segít benne, hogy az összes feszültséget – természetesen az orgazmus vágyát is – enyhítse.”

További bejegyzések