Termék tesztek

Satisfyer Wand-er Woman masszírozó – Kipróbáltuk!

IZGALMAS PIHENÉS

Tegye fel a kezét, aki küzd a kellemetlen feszültséggel, a fájó izmokkal, és az orgazmus vágyával. A szenvedélyért folytatott küzdelemben, segítségünkre lehet a legújabb Wand-Er Woman. Hihetetlenül nagy teljesítményű motor, puha szilikon, és egy igazán lenyűgöző XXL méret. Nemcsak az egyik legnagyobb ami valaha volt, hanem az egyik legjobb is!

AZ ELSŐ BENYOMÁS – A MODERN WONDER WOMAN

A Wand-er Woman három színben kapható: fekete, fehér, és lila. A fekete, és a lila játékok mindegyike aranyszínű részeltekkel van dekorálva, míg a fehér masszírozót, a lila színű kezelőpanel, és ezüst színű díszítő elemek teszik még teljesebbé megjelenését.  A játék erős testét egy elasztikus, kiváló minőségű szilikon borítja, melynek lágy érzése elvarázsolt az ismert, Satisfyer minőséggel. A külseje már megnyerte a szívemet!

A GYAKORLATBAN – LAZÍTÁSRA FEL!

A masszírozó orvosi minőségű, bőrbarát szilikonból készül, amely valóban puha, és gyengéd a bőrhöz. Kissé ívelt, ergonómikus alakja miatt – impozáns mérete ellenére is – kényelmesen fekszik a kézben. Ügyesen éri el a test minden olyan részét, amely lazulásra vágyik – nyak, vállak, hát.
Nagy, lekerekített feje szintén maximális mérettel rendelkezik, és tényleg rugalmasan idomul a test kontúrjaihoz. 10 vibrációs minta közül választhatunk, amelyek öt intenzitással kombinálhatók. Most komolyan, mi lehetne még több? Lehet, hogy nem visz ágyba reggelit, de mindent megtesz annak érdekében, hogy a kedvedben járjon. Tényleg! 😍
Aligha tudtam elhinni, de ez még mindig nem minden! A vízálló kivitelezésnek köszönhetően, még a zuhanyzóba vagy a kádba is elkísérhet.
Le is teszteltem, és az új varázspálcámmal kiegészített pancsolás, szinte ugyanolyan pihentető volt, mint egy rövid nyaralás Balin.🌴

FORRÓ TÉNYEK

  1. 50 vibrációs program
  2. Mágneses USB töltőkábel jár hozzá, így igazán környezetbarát.
  3. Vízálló, így veled tarthat a zuhany alatt, vagy a kádban is.
  4. Bársonyos tapintású, orvosi minőségű szilikon
  5. Könnyű tisztíthatóság
  6. Egy teljes testes érzéki masszázshoz

KÖVETKEZTETÉS – EGY CSÁBÍTÓ MASSZÁZS XXL FORMÁBAN

Egy pihentető szóló vagy egy romantikus wellness-élmény kettesben? A Satisfyer Wand-er Woman minden helyzetben jól teljesít, a színvonalas funkcióinak köszönhetően – legyen szó feszültségcsökkentő nyakmasszázsról, vagy erotikus kényeztetésről . Csak dőlj hátra, kapcsold be a vibráló gyönyörszerzőt és máris élvezheted, a nyugtató hatású, relaxációs masszázst, egyenesen az otthonodban. Összesen 50 rezgés-kombináció támogató erejével a Wand-er Woman kimasszíroz minden feszültséget, és a maximális kikapcsolódás érdekében fürdőkádba is veled tarthat, mivel a játék vízálló. 

Nem mellesleg: Én azt mondom, ezzel a csinos kis darabbal, a klitoriszodat is kényeztetheted – de vigyázat: hatalma van. És nagyon sok ereje!

“Végre valaki, aki nem panaszkodik, ha azt szeretnéd, hogy megmasszírozzon! A csábító szilikon-fej mellett a lenyűgöző XXL méret, és a nagyteljesítményű erő segít benne, hogy az összes feszültséget – természetesen az orgazmus vágyát is – enyhítse.”

Összes

További bejegyzések