Élet

Elképesztő alakok a Tinderen

Nincs olyan ember szerintem a Földön, aki ne próbálta volna ki az online társkeresés formáját. Megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban… Van, aki esküszik rá, és van, aki hallani se akar róla többet (legalábbis egy darabig).

Az online ismerkedés típusa

Az online ismerkedés világában egy kicsit húspiacon érzi magát az ember: jobbra vagy balra húzom, válaszolok-e neki vagy sem… Viszont az ismerkedés lehetősége az egész Világra nyitva áll, hisz sose lehet tudni, hogy az adott országban vagy kontinensen talál-e rád a szerelem. Mindig nyitott szemmel kell járni, nemdebár?! ?

Rengeteg típusú emberrel össze lehet így ismerkedni. De nézzük csak a tapasztalatok alapján kategórizált randialanyokat…

1.Szia

Rengeteg olyen férfi van, aki egy sziától többet nem tud kicsikarni magából, hogy egy beszélgetés valahogy elkezdődjön. Erre mi mást tudsz vissza írni, mint hogy szia? Azért némi fantázia kellene, vagy ha az nincs, akkor ott a Google segítségként, hogy hogyan kezdjünk el kommunikálni egy nekünk szimpatikusnak tűnő nővel… Uraim kérem, azt gondolom, hogy bárki ki tud magából csikarni egy épkézláb mondatot. Kezd a hobbiddal pl. Szia, szeretsz motorozni? Vagy szeretsz kirándulni? És máris adott egy téma, amire szívesebben válaszol az ember lánya…

2. De megb@sználak

Na hát ez igen férfias hozzállás… Hány ilyet kell kapnia az embernek, hogy észrevegyék ezek a fiúk (direkt nem férfiakat írok), hogy ez a duma ordenáré… Most komolyan, ettől nem leszel férfi, csak szánalmas. Nézz romantikus filmeket vagy beszélgess a barátaiddal, hogy ők hogyan szoktak megszólítani egy nőt. Mert ez a stílusnak nem nevezett valami eléggé kiábrándító. Ilyenkor egy nő elgondolkodik azon, hogy milyen nevelést kaphatott ez az egyén, aki így akar párt/partnert találni? Nyilván van, amikor csak szexpartnert keres az ember, de akkor se így. Legyetek férfiak és a nőket pedig ne kezeljétek így. Nekünk igenis kell az udvarlás, hogy kívánatosak legyünk a másiknak, hogy NŐK lehessünk, ti meg hódítsatok, ahogy azt illik!

3. A három hétig írogató

Vannak azok a férfiak, akik csak irogatni szeretnek és nem képesek elhívni egyetlen nőt se egy randira. Akkor minek vagytok fent drágáim?! Most komolyan, mennyibe tart pár nap levelezés után valakit elhívni mondjuk egy kávéra? Ha már ez probléma, akkor ott van más baj is… Veszíteni való nincs. Nyilván, ha valaki pozitív jelleggel válaszol, akkor szimpatikus vagy neki és szívesen találkozna veled. Csak annyit kell tenned, hogy meghívod egy bambira vagy akármire. Mi ebben a nehéz? Legyetek tökösek és belevalóak, a nők szeretik az ilyet! ?

4. A spúr

Tegyük fel, hogy elhív a delikvens egy randira, ami egy kávézóban, étteremben, vagy  akárhol is legyen. És a végén képes elkérni a fogyasztás rád eső részét. Na de most komolyan… Hogy képzelitek, hogy így bárkit is meghódíthattok? Első randit nyílván nem a legdrágább étteremben kell megejteni, de igenis egy nőnek ez fontos, hogy a randipartnere gáláns legyen! Ha a pénztárcád nem engedi (mert azért van olyan is), akkor olyan helyre foglalj, amit megengedhetsz magadnak és a nő még örülni is fog, hogy milyen talpraesett vagy, hogy a helyszínt is elintézted már.

5. A kocsikázós

Vannak azok a pasik, akik az autójukkal képviselik a férfiasságukat. Megbeszélitek, hogy valahol találkoztok és te beülsz mellé. De nem szeretne konkrétan elmenni veled sehova, csak autókázni akar. Amivel nem is lenne baj, csak ne az első randin. Ja és persze közben magyarázza, hogy milyen menő ez az autó, hogy mire valók a gombok, és hogy milyen gyorsan tud menni. Fiúk… A lányok pont lesz@rják ezeket a dolgokat. Pláne, ha még rájuk is szóltok, hogy ne nyúljatok semmihez. Na ilyenkor van az, hogy az ilyen autókat farokhosszabítónak gondoljuk és lehet tényleg így van… Ebben az esetben csak a slusszkulcsotok fog lyukat érni… ?

6. Válófélben vagyok

Nagyon tetszel bébi, épp válok az asszonytól és el vagyok hanyagolva típusú pasikból is akad bőven… Nem kapok meg otthon semmit, a feleség nem sz@pik,egy s ört se bonthatok ki, és még a haverokkal se találkozhatok… De azt, hogy szeretőt tartson tuti elintézi valami hazugsággal. Ezek a férfiak sose fognak elválni (tuti valaki tud kivételt ?), mert szeretik az ő langyos vizüket és inkább vannak a megszokásban, mint hogy lépjenek a boldogság felé. Sajnálatra méltóak, de az ilyen embereknek a nők max lelki szemetesládának kellenek, na meg üríteni. Nyilván valamikor jól jön az egészségügyi dugás, de azt ne egy nős férfitól akarjuk megkapni, mert állandóan ott van a lebukás veszélye, az undorító olcsó motelok (ahol biztosan nem futhatsz össze senkivel) és persze az állandó panaszáradat. Téged úgyse fog megkérdezni, hogy milyen napod volt, vagy hogy hogy vagy mostanában, mert egyszerűen nem érdekli… Úgyhogy, ha csak szeretőt akarsz válassz egyedülállót, aki igazi agglegény!

Kiemelt képek:
GIPHY
Shutterstock

További bejegyzések