Élet

A legjobb erotikus (tartalmú) filmek topplista

Most hogy önként karanténba vonultunk, és a mozik is ideiglenesen bezártak, fontos szerepet kap az esti filmnézés. Ezért összeszedtük nektek a kedvenc filmjeinket erotikus témában. Ezek a filmek egytől egyig igen különbözőek, ami azonban összeköti őket az az erotika és a szenvedély. Egy dologra figyeljetek csak – néhány film hatására, a szexuális túlfűtöttség szinte észrevétlenül ragad majd át rátok!

A nimfomániás

A film temérdek gondolatot indít el, akár csak a témát illetően is. Egy mentális zavarral és nimfomániával rendelkező nő meséli el élete történetét a középkorú úriembernek, aki összeszedte őt egy sikátorból. A sztori nem kevés izgalmat rejt magába. Minden, de minden ábrázolásra kerül, így kizárólag akkor vágjatok bele, ha elég nyitottak vagytok. Egy tuti, ne egy romantikus estére tegyétek be ezt a filmet, mert inkább elgondolkodtató, mint romantikus!

A titkárnő

Ha hasonló filmre vágysz, mint A szürke ötven árnyalata, akkor ezt nézd meg. Teljesen véletlen, de még a főszereplő neve is ugyanaz. Mr. Grey alá-fölérendelt szexuális viszonyba keveredik az elmegyógyintézetből frissen szabadult titkárnővel, akit Maggie Gyllenhaal alakít, és aki négykézláb kúszik a földön, meg akit egy répával a szájában nyergel fel a főnöke. A hangnem komolytalan, így megadja azt az ízt, ami a fent említett véresen komoly történetből hiányzik.

Rocco

Rocco – a név már önmagában is beszédes. Sokan kapásból arra a pornósztárra gondolnak, aki hírnevét a legendás anatómiai adottságoknak köszönheti. Ez inkább dokumentum-, mintsem játékfilm, de mindenképpppppen látni kell! Annak aki néz pornót, és annak is aki nem. Nem csupán remek portréfilm egy egészen egyedülálló pornószínészről, hanem bemutatja hogyan lehet ügyesen menedzselve Budapesten produkciós céget nyitni, és megismerhetjük az általa felfedezett partnereit is.

Isten országa

Megdöbbentő látni, hogy mennyire gyorsan változik a homoszexualitás megítélése, úgyhogy ennek a filmnek polgárpukkasztó ereje már nincs. Egy apró farm életébe pillantunk be a skót vidéken, ahol Johnny egyszerre küzd meg a gazdasági nehézségekkel, szüleivel és nem elhanyagolható mértékben saját homoszexualitásával. Dühtől izzó életét Gheorghe, a román vendégmunkás érkezése borítja fel, aki nem várt érzékenységet visz a skót farmer életébe. Aki egy izgalmakban gazdag filmre vágyik, annak nem lesz a kedvence, viszont aki szereti az anti-romantikus filmeket és a szép tájakat, annak érdemes megnéznie. 

Szerelem

Senkit ne tévesszen meg a címe, abszolút nem egy szirupos, lassított felvételes, giccses romi filmről van szó, sőt. Én erre a filmre teljes mértékben szexfilmként tekintek.Murhpy és Electra határtalanul szeretik egymást. Szerelmükben az örömszerzés minden formája szóba kerül, amellyel a másik felet kielégíthetik. Egy napon a végső vágyak között szóba kerül egy harmadik fél bevonása. A szomszédba költöző Omival a végső fantázia is megvalósul. Egy film nyitottaknak, kíváncsiaknak – meg azoknak, akiket a bevezetőt olvasva nem vert le a víz.

A szobalány

Ez a film, az a fajta amit óvatosan kell nézni, mert sosem tudhatod, mikor vagy átejtve a palánkon. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnőt, hogy egy japán úrnő szobalányaként férkőzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nő pénzét. A különösen csavaros történetben a két gyönyörű nő erotikus fantáziái szépen lassan valóra válnak, és a szerelmi háromszög résztvevőinek választaniuk kell, ki mellé állnak az érdekektől hemzsegő harcban. Érzéki, fordulatokban gazdag és egy igazán sokoldalú film. Aki egy forró erotikus filmre vágyik, és kedveli a kosztümös drámát, vagy csak egyszerűen valami mást, valami eredetit látna szívesen, akkor mindenképp nézd meg!

Chloe – A kísértés iskolája

Egy sikeres, középkorú asszony, Catherine gyanakodni kezd, hogy a diáklányokkal körbevett férje megcsalja. Hogy kiderítse az igazságot, megbíz egy call-girl-t emberének elcsábításával. A találkozókról szóló érzékletes beszámolók alatt Catherine azonban egészen máshoz kerül közel, mint azt gondolta volna, előre nem látott veszélyt szabadítva családjára. Aki szeretne egy erotikától, és feszültségtől túltengő kis thrillert nézni, akkor szerintünk nézd meg.

A felolvasó

A második világháború után a kamasz Michael rosszul lesz az utcán, és egy ismeretlen nő segít neki hazajutni. Felgyógyulása után a fiú felkeresi a nála kétszer idősebb Hannát, hogy megköszönje neki a segítségét. Szenvedélyes és titkos viszony alakul ki kettejük között. Michael rendszeresen felolvas a nőnek, aki idővel váratlanul eltűnik, kétségek közt hagyva a fülig szerelmes kamaszt. Nyolc esztendővel később a joghallgató Michael a náci háborús bűnösök tárgyalásaira jár. Megdöbben, amikor a vádlottak padján látja viszont kamaszkori szerelmét. Aki egy izgalmakban gazdag filmre vágyik, annak nem lesz a kedvence, viszont a szexjelenetei valódi hatást váltanak ki a nézőből.

Adéle élete – 1-2. fejezet

Én személy szerint nagyon szeretem a francia filmeket. Az Adèle élete 1-2. fejezet két lány szerelméről szól, pikáns, explicit testiséggel fűszerezve. A 15 éves középiskolás Adèle tanár szeretne lenni, ám élete egyik pillanatról a másikra fenekestül felfordul, amikor találkozik Emmával, egy közeli főiskola kékhajú diáklányával. A két lány szenvedélyes viszonyba kezd egymással. Abdellatif Kechiche az Adèle élete 1-2. fejezet első felében követi az eredeti képregény történetét, ám filmjébe szerzői társadalomkritikai gondolatait is beleszövi. Üzenetét tekintve merészebb mint az összes leszbikus jelenet benne együttvéve, hisz a szerző a társadalomkritikai gondolatait is beleszövi.

Közelebb

Két férfi és két nő keresi az élet legfontosabb dolgait: szeretetet, bizalmat, őszinteséget.  Mindannyian hazudnak egymásnak, mind olyasmiket ígérnek, amelyről tudják, úgysem fogják betartani. Két házaspár története négy és fél éven át: szent elhatározások, nagy fogadkozások, hazugságok, bevallott és ki nem mondott vágyak története. Ez a film nem egy vígjáték, hanem egy finom, szép-szomorú dráma, hétköznapi vágyakról, vonzalmakról, kapcsolatokról és a kapcsolatok elromlásáról – csupa olyasmiről, amit mindannyian ismerhetünk a való életből. 

+1 Sex Education

A Netflixnek lehetünk hálásak ezért a sorozatért, amiről CSAK és KIZÁRÓLAG szuperlatívuszokban tudok beszélni. Ez a sorozat engem azért is szippantott teljesen magába, mert eszméletlenül fontos témákat feszeget.  A főszereplő Otis egyedül él édesanyjával (Gillian Anderson), egy híres szexterapeutával. Ha pedig az ember életét ennyire átitatja a nyílt és explicit szex mint állandó téma, nem csoda, hogy problémái lesznek később ezen a téren. Öröm az ürömben azonban, hogy Otis jóra tudja fordítani ezt az egyébként abnormális mértékű tájékozottságát. Az iskola bajos-menő csajával szexklinikát nyitnak az olyanok segítéségre, akik el vannak veszve. A sorozat nagyon ötletesen sokszor a gyóntatást megidézve ülteti egyik vécébe Otist, másikba a pácienst. A gyónás metaforája gyönyörűen mutatja, hogy mennyire nehéz és tabu a mai napig is ezekről beszélni, a közeg azonban rámutat, hogy ez mennyire „nevetséges” is. Hiszen ha valamiről, akkor a szexről igenis beszélni kell! Szerintem ez egy olyan sorozat, amit képtelenség nem nézni, ha érdekel a szex – vagy a világ úgy általában.

Forrás:
https://www.imdb.com
https:/www.filmtekercs.hu

További bejegyzések