Élet

Küldj szexi emojit! Dobd fel a szerelmi életed a Messengeren

Az emojik már 10 éve részei életünknek, számuk pedig egyre csak növekszik. Vannak azonban ikonok, melyek még nincsenek köztük, ilyenkor pedig jól jön egy kis képzelőerő. Szexuális tartalmú emojik nincsenek, de a szexting világában ez könnyedén kijátszható: jónéhány ikonba többet is bele lehet látni, mint aminek tervezték. Ilyen lehet a banán, padlizsán, kitörő vulkán, barack és a fánk. A palettánk elég széles, csak legyünk elég kreatívak és nyitottak! Nincs egyszerűbb, gyorsabb és viccesebb módja, hogy kifejezzük a hangulatunkat, mint a trendi emojik. De ne feledd, egyetlen hangulatjel-kombinációnak sincs határozott jelentése, mindaddig amíg valamiféle logiakai értelemben vett értelmet nem nyer.
Mindegy hogy 20, 30 vagy 40 éves vagy, olvasd el útmutatónkat, és megismerheted a leggyakoribb szexuális hangulatjelekhez tartozó kifejezéseket, és indoklásukat!

Mi az a sexting?

A sexting olyan tevékenység, amelynek során két ember szexuális tartalmú üzeneteket és képüzeneteket küldözget egymásnak, főleg okostelefonon. A tevékenység a 21. században terjedt el. A szó a “sex” (szex) és a “texting” (üzenetküldés) szavak összetételéből jött létre. A tevékenység főleg a fiatalok, tinédzserek és huszonévesek körében népszerű.

A szexuális fantáziákról sokan nehezen vagy egyáltalán nem tudnak beszélni. A sexting jó lehetőség erre, nem kell szemtől szembe kimondani, csak leírni…vagy beszúrni egy emojit. ? Nemcsak húszéveseknek…

Forrás: wikipedia.hu

Nem, ez nem egy vegetáriánus büfét jelent. ? Első sorban a padlizsán számít a férfi nemi szerv megfelelőjének, azonban sokkal több kétértelmű emoji is található, ha jobban szemügyre vesszük a billentyűzetünket.

Komoly képzelőerő sem kell ahhoz, hogy elismerjük a bársonyos barack: simán hasonlít egy meztelen popsira. Persze az alma, és a körte is jelképezhet egy szép kerek feneket.

Vajon ez mit jelenthet? Természetesen a klitoriszt.

Ezek az ártalmatlan szimbólumok jelképezik a melleket.

A mézesbödön nagyon hasonlít a női nemiszervre, hiszen annyira édes élményeket ígér, mint egy jó nagy csupor méz Micimackónak. Ennek ki tudna ellenállni?

Szögelés, kalapálás, fúrás, talicskázás. Ezeket az emojikat nem csak a kőművesek használják egymás között, hanem simán elmennek a szex szinonímiának is. ? Persze ha épp lakásfelújításban vagytok, akkor lehet a párod azt fogja gondolni, hogy otthon várja pár feladat…szögelhet a falra egy képet vagy megint egy új polcot kéne össze raknia. Mindenképp világosítsd fel, hogy most sokkal kellemesebb feladatról lesz szó.

3, 2, 1 és robban a bomba, indul az űrhajó…ezek a tökéletes szimbólumok az orgazmus kifejezésére.

Természetesen kommunikálhatunk akár szex pozitúrákról is. A téma itt nem egy sétáló kutya, hanem a híres kutya póz. A lovagló póz, pedig szinte félreérthetetlen.
Na, este egy kis malackodás? 

 Nem kell a nevén nevezni a dolgokat: egyszerűen az orális szexet értjük alatta.

Persze ez csak egy kis ízelítő a széles repertoárból. A kreativitásnak nincsenek korlátai!

Ha az előzőt is sikerült megfejteni, szerintem ez sem jelent majd akadályt. ?

Jó tudni!

Hülyeség, hogy a sexting hozzátartozna a jó párkapcsolathoz, és mindenkinek üzengetnie kellene a szerelmének. Ha a szexuális tartalmú üzenetek kéretlenül érkeznek, az zavaró. Pláne a tizenéveseknek fontos ezt tudniuk, hiszen a korosztályukban jellemzően jelen van a sexting, és a visszaélések is gyakoriak. A felnőttek is csak és kizárólag megbízható embernek küldjenek szexi üzeneteket.

Az elővigyázatosság, és hogy tisztában legyünk azzal kinek küldhetünk vadító üzeneteket, itt is alapfeltétel.
De a játékosság fontos, és miért ne férne bele a mai modern életben, hogy izgalmas kalandokban legyen részünk az okos telefonunk képernyőjén is (kortól függetlenül)? Hisz néha elég egy pár emoji üzenetben ahhoz, hogy elindítsuk a sextingelést, és olyan erotikusan fűtött napunk legyen, ami bőven eltér az átlagostól. Színesítsd meg a mindennapokat!

Küldj te is erotikus hangulatjeleket, hogy feldobd a szexuális életed!

Persze nemcsak az okos telefonunkon élvezhetjük a mókás emojikat. Fedezd fel vidám erotikus játékainkat is!

Plusz egy filmajánló:

Szűzőrség
“Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására.”

– “Minden emojinak titkos jelentése van.”
– “Ooo, a padlizsán az pöcs. Ez itt valami pöcs alapú megállapodás.”

Forrás: www.port.hu

Kiemelt képek:

Shutterstock
Emojipedia

További bejegyzések