Termék tesztek

Satisfyer Mini vibrátor – Kipróbáltuk!

Senki sem akar vágy és szex nélkül élni! Ha épp egyedül vagyok egy üzleti úton, nyaralok, vagy épp látogatóba indulok a távoli rokonokhoz, a szex játékok, például mini vibrátorok segítenek. A legtöbbünk nagyon szemérmes – persze, még én is! Az egy dolog, hogy otthon kinek mi van a hálószobájában, de ha már utazásról van szó…kicsit beparáztat a gondolat, hogy magammal vigyem a vibrátorom. A megoldás: A Satisfyer Mini! Úgy néz ki, mint egy rúzs, de határozottan izgalmas játéknak ígérkezik.

AZ ELSŐ BENYOMÁS

A Satisfyer Mini álcázza magát a rúzsaid mellett, mint egy szexi titkosügynök. Egy modern nő számára tökéletes választás: prémium minőség és elegáns megjelenés. Méretének, kialakításának köszönhetően diszkréten elrejtheted a táskádba, hátizsákodba vagy a bőröndödbe. Praktikus arany vagy ezüst színű kupakjának köszönhetően, higiénikusan tárolható. 

A GYAKORLATBAN

A kis test, koncentrált erőt rejt: Az 5 sebesség és a 10 vibrációs program kombinálásával, garantálja az orgazmust! A +/- gombokkal könnyen vezérelheted az üzemmódokat. A sokoldalúság érdekében, a fém sapkával, és nélkül is használható.

A hatás a következőképpen foglalható össze: Kicsi a bors, de erős!

FORRÓ TÉNYEK

  1. 15 vibrációs program
  2. Mágneses USB töltőkábel jár hozzá, így igazán környezetbarát.
  3. Vízálló, így veled tarthat a zuhany alatt, vagy a kádban is.
  4. Bársonyos tapintású, orvosi minőségű szilikon
  5. Könnyű tisztíthatóság
  6. Álcázza magát a rúzsaid mellett. 💄

KÖVETKEZTETÉS

Kinek ajánljuk? A válasz: abszolút MINDENKINEK!
Ideális választás egy romantikus előjátékhoz pároknak, de magányos órákban egyedül is megállja a helyét. A változatos, és erős vibráció minden nőt elrepít a hetedik mennyországba. Ha kihúzva hagytad az éjjeliszekrényed vagy épp kikandikál a táskádból, rejtett marad rúzs formájának köszönhetően. Senki nem veszi majd észre. Éppen ellenkezőleg, azt kérdezik, hogy melyik drogériában lehet kapni ilyen trendi luxuscikkeket. 😉

Rendeld meg, hogy még izgalmasabb legyen az utazás!