Termék tesztek

Curvy 1+ applikációs vibrátor – Kipróbáltuk!

A léghullámos-technológiával működő játékok, a kedvenc erotikus játékaim. Gyűjteményem szeretett darabjai a Satisfyer Penguin, a Traveler és a Pro 2. Amikor tavaly bejelentette a márka, hogy létrehoz egy szexuális wellness appot és hozzá illő játékokat, rettentően kíváncsivá tett. Természetesen annál inkább örültem, hogy megkaptam tesztelésre a Satisfyer Curvy 1+ applikációs vibrátort.

SATISFYER CONNECT – EGY APPLIKÁCIÓ, MILLIÓ ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉG!
Satisfyer Okos vibrátor alkalmazás

A többi alkalmazáshoz hasonlóan a Satisfyer Connect is az interaktivitásra támaszkodik. A játékot Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod, majd a mobiltelefonod segítségével irányíthatod. Az „Élő irányítás” opció alatt a léghullámokat és a rezgéseket közvetlenül az alkalmazáson keresztül vezérelheted. Mentheted saját rezgésmintáid is, hogy a jövőben újra felhasználhasd azokat.

Ezenkívül lehetőség van a “Környezeti hangok”, azaz a környezetében lévő zajok használatára az intenzitás szabályozásához. A “Zenei ritmusok” segítségével csatlakozhatod Satisfyer készüléked a zenei könyvtáradhoz. Magam még nem teszteltem ezt a funkciót – a legfrissebb alkalmazás-vélemények alapján itt még van mit javítani. De természetesen csak az IOS verziót tudom megítélni.

Az alkalmazással és a Satisfyer Curvy-vel való kapcsolat teljesen jól működött. Ami a biztonságot illeti, nagyon hasznosnak tartom, hogy csak egyetlen eszközhöz csatlakoztatható. Ez megakadályozza, hogy bárki más “véletlenül” rákapcsolódjon. Megoszthatod a vezérlést is – sajnos nem egy egyszerű linken keresztül, hanem csak más regisztrált felhasználókkal. Egyrészt biztonságosabbá teszi, másrészt viszont meglehetősen korlátozza a spontán lehetőségeket.

HA MÁR MEGRENDELTED

November 9-én adtam le rendelésem a Happy Banana erotikus webáruházban, és 11-én már itt is volt, ami a jelenlegi postai késéseket figyelembe véve csakugyan briliáns. Magyarországon a GLS futárszolgálaton keresztül intézik a szállítást. Mindannyian szeretnénk, ha semmilyen szégyent sem kellene éreznünk és teljesen szabadon vásárolhatnánk – bármiről is legyen szó. Éppen ezért a kiszállítást is maximális diszkréció övezi, hiszen a csomagod jelöletlen dobozban érkezik.

Satisfyer Curvy 1+
Satisfyer Curvy 1+ unboxing

FELFEDEZÉS – FRISS ÉS SZEXI

A Satisfyer márka újdonságot tartogat a csomagolást illetően is, amiért oda meg vissza vagyok. Szeretem a színes és a nem szokványos kialakításokat!

A funkcionalitást figyelembe véve a doboz mágneses, az élénk, merész színek és a grafikai elemek pedig az érzékiséget és a minőséget hivatott hangsúlyozni. A Curvy 1+ két színű dobozban érkezik, bordó és kék, és ezen kívül a játék képe látható rajta. A doboz kinyitása után maga a termék tárul elénk a további termékinformációk mellett.

Ezután a kedvenc részem következik, a tényleges kibontás: általában egy unalmas kis matricát kell levágni, ami olyan, mint egy zárjegy. Ennek a jelenléte biztosítja, hogy senki nem nyújt a játékunkhoz azelőtt. A Satisfyer ugyancsak egy szinttel feljebb lépett ezen a téren a perforált kialakításnak köszönhetően.  Mint egy édes kekszcsomagolás, nemigaz? A szalagot feltépni nemcsak mókás, hanem sokkal biztonságosabb, mint a matrica, amit akár ki is lehetne rajta cserélni.

A kibontás után a Curvy 1+ erotikus játékot, az USB töltőkábelt, a kezelési útmutatót és egy másik kis füzetet találsz, amelyek a biztonsági leírásokat és a termék 15 éves garanciájára vonatkozó jogszabályokat tartalmazzák.

Satisfyer Curvy 1+

AZ ELSŐ BENYOMÁS – NŐIESEN KANYARGÓ FORMA

A külalakot és az anyagot szemlélve, egyáltalán nincs értelme kritikának. A bőrbarát szilikon finom tapintású, hajlított alakja, pedig kényelmesen illeszkedik a kézbe. A klitorisz stimuláló nyílás a szemnek puhának tűnhet a benne lévő rácok miatt, de a való életben nem extrém puha. Furcsállom, hogy a nyílás szilikonja nem kiszedhető – a korábbi modellekhez képest-, de lehet csak meg kell szoknom ezt az újítást. Extra tisztítási gondokat okozhat, de így legalább nem tud a fürdőszoba szekrény mögé esni a szilikon fej, amit a macskám talál meg és a kedvenc játékaként használ – True story. Tökéletes a távolság a klitorisz stimuláló fej bejárata a mozgó membrán között. Félig behelyeztem a kisujjam, és csak akkor éreztem, tehát nem kell attól tartani, hogy a mozgó membrán megsérti a csiklót.

A belső oldalán található a 3 kezelőgomb: A középsővel be- és kikapcsolhatja a Curvyt úgy, hogy körülbelül 3 másodpercig lenyomva tartod, majd egyszer rezeg. Ha 5 másodpercig lenyomva tartod, kétszer rezeg, bekapcsolja a Bluetooth funkciót az alkalmazáshoz való csatlakozáshoz (vagy leválasztásához). A felső gomb rövid megnyomásával növelheted az intenzitást – az alsó gomb pedig csökkenti az erősséget. A felső gombbal bekapcsolhatod a rezgéseket, és válthatsz a különböző módok között.

A régebbi Satisfyer modellekhez hasonlóan a Curvy 1+-t is mágneses csatlakozással töltheted fel, a két kis mágneses pont a készüléken nyugszik. Ez azt jelenti, hogy a Curvy 1+ teljesen vízálló, ezért elkísérhet a kádba vagy a zuhanyba.

A Satisfyer egyébként annyira meg van győződve a minőségéről, hogy 15 év garanciát vállal a Curvy-re.

CURVY 1+ LÉGHULLÁMOS VIBRÁTOR – A GYAKORLATBAN

Úgy döntöttem, hogy először alkalmazás nélkül tesztelem. A léghullámos technológia megint tökéletesen szerepelt, a vibrációval párosítva pedig tényleg gyorsan és hatékonyan a fellegekbe repít. Alakja megkönnyíti a fogását és a használatát. Különösen praktikus játék zuhanyozás közben. A Curvy 1+ hangja rendkívül halk, és csak egy kis enyhe zümmögéssel fejezi ki magát. A vibráció motorja egyértelműen hangosabb, de mégis csendesnek mondható a kategóriájában.

Azt azért észrevenni, hogy a felhasználást elsősorban a Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül tervezték. Tehát csak egy gomb van, amellyel át lehet lépni a módok között. A középső erősségi szintről indul, majd jön a legmagasabb, és a különböző módok. A Satisfyer Connect alkalmazás segítségével minden funkciót sokkal jobban és könnyebben lehet irányítani.

Kicsit idegesítőnek tartom azonban, hogy a háttérben nem lehet használni az alkalmazást. Amint kilépsz az alkalmazásból, a funkció is leáll. Tehát, ha máshol szeretnél inspirációt keresni, vagy nem az alkalmazásban használod a csevegő funkciót, akkor nincs szerencséd. Remélhetőleg a gyártó ezt mindenképp javítja.

KÖVETKEZTETÉS – ÉRZÉKI VÁLTOZATOSSÁG

A bordó Satisfyer Curvy 1+ egy igazi fáradhatatlan orgazmusgenerátor. Én általában nem rajongok a vibrációval kombinált léghullámos játékokért, azomban úgy tűnik, hogy itt valamit tényleg hozzáad a dologokhoz. A léghullám és rezgés egyidejű használata csakugyan sokoldalú, így alkalmas kezdők számára is.

Az alkalmazás tényleg nagyon jól működik. Általában az okos vibrátorok csatlakoztatásakor, sok kapcsolódási probléma merül fel. A Satisfyer Curvy 1+-al nem volt problémám ezzel, a kapcsolat egyszer sem szakadt meg. Azt hiszem, ez valóban elég jelentős eredmény.

Az applikáció izgalmas, de vannak olyan játékok, amelyeket szerintem érdemesebb távolról irányítani. Különösen léghullámos-stimuláció közben túl érzékeny vagyok ahhoz, hogy ezt másra bízzam. Viszont azt meg kell hagyni, tényleg izgalmas megtapasztalni a kedvenc lejátszási listám ritmusát vagy egyszerűen csak hagyni, hogy a mindennapi zajok befolyásolják a játékom stimulációját. 

A 100%-os feltöltési idő 180 perc, a maximális üzemidő pedig 60 perc.Ez az egyetlen negatívuma, hogy a hosszú töltési idő, rövid működési idővel rendelkezik.

Nagyon jó az ár-érték aránya, tökéletes választás, szép kialakítás, könnyen kezelhető, így mindenképp helyet kap az éjjeliszekrényemben.

EROTIKUS AJÁNDÉKTIPP KARÁCSONYRA

Ha egy nem mindennapi karácsonyi ajándékot keresel, feleséged, barátnőd vagy sajátmagad számára, akkor a Satisfyer Curvy 1+ a tökéletes választás. A karácsonyi ajándék egy szexuális játék formájában egy olyan meglepetés lesz, amit a megajándékozott fél még sokáig nem fog tudni elfelejteni, és egy olyan ajándék lesz, aminek egész évben hasznát fogja venni!

FORRÓ TÉNYEK

satisfyer-applikacios-erotikus-jatek

Az applikáció összes funkciója ingyenesen használható, beleértve a rendszeres frissítéseket is.

satisfyer-vibracio-leghullam

A klitorisz egyidejű stimulálása léghullámoknak, és a rezgéseknek köszönhetően.

satisfyer-vizallosag

Vízálló felületének köszönhetően biztonságosan használható vízben és könnyen tisztítható.

• 15 év garancia
• Applikáció nélkül is használható
• Bőrbarát orvosi szilikon
• Könnyen tisztítható
• 2 szupererős motor
• Millió alkalmazási lehetőség az App-nak köszönhetően
• Mágneses USB töltőkábel
• Lítium-ion akkumulátor

EROTIKUS JÁTÉK AKCIÓ 

❥ a Happy Banana kincseiből – szerezd meg  a Satisfyer Curvy1+ léghullámos vibrátort 16.990 Ft-ért! ❥

További bejegyzések