Termék tesztek

Satisfyer Connect alkalmazás – Kipróbáltuk

Satisfyer

Satisfyer Connect – Egy applikáció, millió alkalmazási lehetőség!

Vegyünk egy kis kitérőt és nézzünk néhány sorsfordító eseményt, ami megváltoztatta az emberiség történetét. Felfedeztük az elektromosságot, többször járt ember a Holdon és még sohasem lehetett ennyire gyorsan információhoz jutni, mint napjainkban. De álljunk csak meg egy percre: erre a forradalmi áttörésre senki nem számított. Készen állsz rá, hogy átírd a történelmet? Ha igen, maradj velünk, és derítsd ki, hogyan fedezheted fel egy új oldalról a szerelmi életedet a Satisfyer Connect alkalmazás segítségével!

Egy alkalmazás mind felett

Először is: IGEN, a Satisfyer Connect alkalmazás elérhető minden okostelefon tulajdonos számára – Apple és Android készülékre, valamint Appple Watch-ra is. És igen, természetesen ingyenes! Töltsd le egyszerűen az App Store-ból vagy a Play Store-ból, és válassz könnyedén a több mint 30 elérhető nyelv közül. Annak érdekében, hogy kihasználd a funkciókat, csatlakoztasd az appot az új generációs Satisfyer erotikus játékok egyikével. Ezek speciális Bluetooth-al vannak felszerelve, hogy teljes élvezetet biztosítsanak számodra! Az eddig megjelent modellek a Curvy 1+, Curvy 2+, Curvy 3+ léghullámos vibrátorok, valamint a Love Triangle és a Double Joy párvibrátor. De ez még mindig nem minden, az applikáció havonta új frissítéseket ígér, így mindig lesz valami izgalmas felfedezésre váró dolog! Tehát megéri létrehozni egy fiókot és újra és újra benézni, vagy feliratkozni a Happy Banana hírlevélre, hogy ne maradj le az újdonságokról sem! Egyébként összesen akár 4 Satisfyer játékot lehet egyszerre vezérelni az applikáción keresztül.

Satisfyer Connect

De mire is jó pontosan ez az alkalmazás? Kicsit olyan ez, mint karácsony estélyén az ajándékokat bontogatni. Persze miután kitapasztalod a Satisfyer Connect alkalmazást, garantálom, hogy továbbra is új, izgalmas és csiklandozó meglepetéseket élhetsz át. Válassz a kis hatótávú vezérlés, távoli partner játék vagy a közösségben való szörfözés között. Amint a Satisfyer eszközöd csatlakozott az alkalmazáshoz, kezdődhet is a játék! Elsőnek próbálod ki az előre beállított programokat, majd hozz létre egyedi mintákat. Hozd létre az intuitív érintésvezérlő segítségével a kedvenc intenzitás beállításod. Rajzolgass rezgésmintákat, engedd, hogy a tudatalattid érzékisége vezesse az ujjad. Szórakoztató lesz!

Ezen felül lehetőség van a Satisfyer rezgéseit a környezet zajához vagy a Spotify lejátszási listádhoz igazítani (igen, jól olvastad!). A környezeti hang funkcióval összekapcsolhatod a Satisfyer játékodat a mobilkészüléked mikrofonja által vett hangokkal vagy akár új ingerekké változtathatod a kedvenc lejátszási listádat. Mostantól nemcsak hallhatod a kedvesed hangját, hanem rezgési programként is érzékelheted. Izgalmas lehet, ha a egy Satisfyer van a bugyidban – a Double Joy tökéletes választás – és hagyni, hogy a mindennapi zajok befolyásolják a stimulációt. Ez szintén izgalmasnak hangzik!

Satisfyer Connect

Oszd meg a törődést!

Tudom, tudom – szinte túl jól hangzik, hogy igaz legyen. Tegyük fel: fekszel az ágyban, és azt kívánod, bárcsak most ott lenne a partnered, hogy…
Na, ha te is ismered ezt az érzést, akkor feltétlenül próbáld ki a távoli partner funkciót. A Satisfyer erotikus játékod a világ bármely részéről (!) vezérelheted az interneten keresztül. Szöveges üzenetek, képek vagy akár  rezgésminták is cserélhetők egymás között egy interaktív csevegés részeként. A távvezérlés más felhasználókkal is lehetséges, beleértve a video és hanghívásokat is. A közösségben megosztott rezgésmintákat kipróbálhatod és értékelheted más felhasználókét. Ha elég kreatív vagy, megoszthatod saját rezgésmintádat is! A Satisfyer Connect természetesen megfelel a német adatvédelem minden szigorú követelményének. Adataid mindig 100%-ban biztonságban vannak!

Amint látjátok sok mindent felfedezhettek, rengeteg dolgot kipróbálhattok és még annál is több élvezetben lehet részetek. Készülj fel az igényeid szerint kialakított játékórákra! Mindenki másképp szereti és a Satisfyer Connect alkalmazással pontosan úgy vezérelheted igényeidet, ahogy jólesik. És hidd el, nem fogsz csalódni.

Töltsd le a Satisfyer Connect alkalmazást

Satisfyer Connect adatbiztonság és adatvédelem

Az adataid védelme az egyik fő célkitűzésük. Az összes chatüzenet titkosítva van, egyetlen adat sem kerül továbbításra vagy feldolgozásra. A kis hatótávú játékhoz nincs szükség semmilyen típusú engedélyre, nem szükséges e-mail cím vagy regisztráció. Bármikor elolvashatod a szolgáltatási adatvédelmi irányelveket és az általános szerződési feltételeket. Egyszerűen csak dőlj hátra és élvezd az érzékek kavalkádját!

Változatosság és szenvedély

Double Joy – Applikációs párvibrátor

Próbáld ki partnereddel ezt a különleges párvibrátort, hogy a szexuális életed mindig a felhők felett három méterrel szárnyaljon. A szeretkezés közbeni közös orgazmus nem rossz ötlet! Az orvosi szilikonból készült Double Joy párvibrátorral az együttlét még intenzívebb lesz. Ergonomikus, rugalmas kialakításával kényelmesen és egyszerűen használható.

Elragadóan stílusos

Love Triangle – Léghullámos vibrátor

A többszörös orgazmus csak erotikus utópiának tűnik számodra?  Akkor készülj fel a meglepetésre, mert ez a szerelmi háromszög bizonyítja a szexuális csúcspont létezését,  amely megremegteti az univerzumod.  Vezéreld akár a Satisfyer alkalmazáson keresztül!

Gömbölyded komfort

Curvy 1+ – Léghullámos vibrátor

Szinte túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ez az ergonómiailag ívelt klitorisz stimuláló álom gyorsabban dobogtatja meg a nők szívét. A felejthetetlen léghullámos technológiát ötvözi az érzéki rezgésekkel, és az új Satisfyer Connect alkalmazás különleges funkcióival.

Távolságból a legjobbat

Curvy 2+ – Léghullámos vibrátor

A Satisfyer Curvy 2+ tudja mit érdemelsz.  Ha a klitorisz kényeztetéséről van szó, akkor a legjobbat érdemled!  Tökéletesen illeszkedik a kézbe, az orvosi szilikonból készült sima felület, pedig bársonyosan simogatja a bőrt.  A különlegesen elegáns dizájn mellett az egyedi funkciók is lenyűgözőek.

Klasszikusan férfias

Royal One és Mighty One – Péniszgyűrű

Válassz a Royal One vagy a Mighty One okos péniszgyűrűk közül! Ez az erotikus játék férfiaknak és a nőknek is egyaránt tartós, és bizsergető élményt biztosít. A kis örömhozó használata, a közös szerelmi játékban teljesedik ki. Az egy nyomógombos vezérlés egyszerű használatot tesz lehetővé. A változatos játékot a Connect alkalmazás garantálja.

Érzékiség határok nélkül

Curvy 3+ – Léghullámos vibrátor

A leendő kedvenc játékodat az alkalmazás vezérlés révén végtelen, és sokféle léghullám- és rezgésprogrammal kényezteti az öröm gyöngyét. Stílusos kialakításának és ergonómiailag ívelt alakjának köszönhetően játékgyűjteményed különleges darabja lehet. Egy buuu-buuu-buuu-bumeráng, amely folyamatosan visszatér hozzád!

Kiemelt képek: Andrea Piacquadio von Pexels
Az Apple és az Apple logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.
Az Android név és logó a Google LLC védjegyei és tulajdonosa.

További bejegyzések