Élet, Szex tippek

Édesség a bőrre – A tökéletes karácsonyi ráhangolódás

Végre itt a tél. Van, akiknek a legszebb évszak, másoknak tiszta horror. Azonban megédesítheted a fagyos, hideg időszakot is. Persze most nem a tipikus karácsonyi sütikre gondolok…
Olvasd el cikkünket, és megtudod, hogyan hangolódhatsz rá még jobban az ünnepekre!

Pezsgő-eper masszázskrém

6.990Ft

✔ Érzéki masszázshoz
✔ Zsíros bőr érzet nélkül
✔ Pezsgőbor és eper illat
✔ “Csókolható”
✔ Parabénmentes
✔ Vegán

A pezsgő minden évben, a klasszikus karácsonyi repertoár részét képezi. A finom illatt mellet táplálja a bőrt, az értékes összetevőinek köszönhetően. Tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék a kellemes masszázst anélkül élvezni, hogy az ujjaik között éreznék az olajat. Csak dörzsöld össze a krémet a két tenyered között, és oszlasd szét a partnered testén.  Érzékien csókold a másik bőrét, hogy te is érezd a különleges pezsgőbor és eper ízt. Elbűvölő szerelmi varázslat, egy lenyűgöző “desszertben”. 

Karamell melegítő hatású masszázsolaj

9.990Ft

✔ “Csókolható”
✔ Parabén mentes
✔ Sós karamell íz
✔ Elegáns formatervezés
✔ Melegítő hatás

Cirógatással és apró leheletekkel maximalizálhatod a melegítő hatást. Csókold a bőr minden négyzetméterét, és élvezd a finom ízt (is). ?

A biztonságos szex az alfa és az omega – ezt már tudjuk. De vannak olyan férfiak, akik ki nem állhatják az óvszert. Az unalmas óvszer ideje már elmúlt! A gyártók új, innovatív termékekkel inspirálnak. Mint például izgalmas szerkezettel, melegítő és hűsítő hatással, különböző méretekkel (olyan kifogások, mint a „KÉNYELMETLEN”, nincs többé!). Az Amor ‘Cold Moments’ óvszerei például különleges hűsítő hatással bírnak. Igen, tudom, hogy odakint fagy, de a szex közben mindig túlfűtött a hangulat, és egy kis hűsítő sosem jön rosszul. A finom borsmenta aromája egyedi ízvilágot biztosít, a klasszikus óvszerekhez képest. A csomagolás ugyancsak édes: Hisz a mosolygós hóember többet mondd, mint 1000 szó.

Forró csokoládé ízesített síkosító 300 ml

5.990Ft

✔ Forró csokoládé ízesítéssel
✔ Nem tapad és nem hagy nyomot
✔ Zsírmentes
✔ Színezékmentes
✔ Vegán
✔ Minden óvszerrel alkalmazható
✔ Vízbázisú, könnyen lemosható

A csokoládé nemcsak boldoggá tesz, hanem az egyik legismertebb atrodiziákum is. Forró kalandokra visz, ízletes pillanatokat teremt, és változatossá teszi a szerelmi életet – kalória nélkül!
Kiváló minőségű termék, mely gazdag formulával biztosítja a tartós síkosságot. Zsírmentes összetételű, vízben oldódó, ezért vízzel könnyen lemosható.  Színezékmentes, és nem hagy nyomot. Tökéletes választás, egy gondtalan szerelmi játékhoz. Latex óvszerrel is biztonságosan használható. Dermatológiailag és klinikailag tesztelt.

Aki egész évben jól viselkedett, sok ajándékot kap karácsonykor! Ez tény! Viszont a legtöbb ajándék sajnos, egyszerűen túl materialista. Mobiltelefon, dizájner táska, és ott egy ultramodern 4K-s 100 hüvelykes LED-TV. Sokan elfelejtjük, hogy a karácsony teljesen más dolgoról szól! A legjobb ajándék az, ha szeretet vesz körül. Egy partner, aki felmelegít, ha dideregve haza érsz, és csak le szeretnél dőlni az ágyban, arra vágyva, hogy valaki öleljen, öleljen és öleljen. Egy érzéki masszázs, csodákat tehet egy stresszes munkahelyi nap után, vagy az idegtépő karácsonyi ajándék bevásárló túrát követően.

További bejegyzések