Élet, Szex tippek

Erotikus ajándékötletek, a karácsonyfa alá

Erotikus ajándékötletek karácsonyra nőknek és férfiaknak

Minden plakát, tv reklám és újság azt sugallja, mivel lephetnéd meg idén karácsonykor a szeretteidet. De mielőtt megvennéd azt a cuki kiskutyás/kismacskás naptárat, a harmadik pár fejhallgatót, vagy ami még rosszabb: valami kiegészítőt a konyhába (tényleg csak külön kérésre ajánlom, mert különben tényleg egy csendes éj vár rátok…).
Válassz egy olyan ajándékot, amely egyértelműen mindkettőtöknek előnyös. Annak érdekében, hogy még érzékibb legyen ez az éjszaka, javasolunk néhány ötletet. Ezekkel a játékokkal minden bizonnyal gólt szerezhetsz karácsonykor!

Gésagolyó

Karácsonyfadíszként is megállják a helyüket – ezek a bőrbarát, finom szilikonból készült gésagolyók. A gésagolyók erősítik a PC izomzatot, javítják a hüvely szilárdságát, valamint növelik az orgazmus hosszát és intenzitását.

Korbács

Jaj annak, aki újabb pár zoknit vagy csokit ajándékoz! Ha mégis előfordulna, ezek az ostorok bármelyikével megbüntetheted.
Tippünk: Karácsonykor mindneki kicsit többet vásárol a kelleténél, ezért légy kreatív. A szexi mikulás jelmeznek, tökéletesen megfelel egy piros fehérnemű a ruhatáradból.

Praliné forma

Mi is odavagyunk a házi készítésű ajándékokért. Különösen a sütik és a csokoládék nagyon népszerűek. Ezzel a játékos praliné formával, garantáltan mindenkit leveszel a lábadról.
Tippünk: Ne az anyósodnak vidd ajándékba az ezzel készült bonbonokat, hanem az irodába a csajoknak, hisz nekik biztos tetszeni fog!

Vibrátor

A legjobb ajándék egy orgazmus. Ne csak az angyalok hangját várjátok szenteste!

“A gyémánt a nők legjobb barátja.”
Rendben, ennek az ajándéknak jobban örülnek majd a férfiak, de párodat is megfogja lepni, hisz ezeket a gyűrűket a teljesítményfokozása érdekében tervezték.

Erotikus masszázs

Az égősor már a fán, de valami mégis hiányzik. Ezek a gyertyák, meggyújtás után folyékony masszázsolajjá alakulnak. A családi karácsony legtöbbszőr nemcsak idilli, hanem stresszes is, ezért kényeztessétek egymást egy érzéki masszázzsal.

Kiemelt képek:
Shutterstock
Mel Poole on Unsplash

További bejegyzések