Szex tippek

Te melyik orális szex típus vagy?

Akár az előjáték során, akár a szexuális gyakorlatban az orgazmus eléréséhez – az orális szex az egyik legkedveltebb módja párunk kielégítésének.
Nyalás, szopás, nyalogatás,szívás – a szopás nemcsak a férfiak számára lehet izgalmas – sok nő is nagyon izgatónak találja a partnerét szájjal és nyelvvel kényeztetni.
Fontos, hogy az erőfölény itt nem számít, a szórakozás és az izgalom mindkét fél számára azonos. Sok változat létezik, amellyel kényeztethetitek egymást – most megtudhatod, hogy melyik orális szex típus vagy. ?

A VAD NYELVTUDÓS

Az orális kényeztetésnek nincsenek korlátai. Szenvedélyesnek, vadnak és viharosnak kell lennie! A mélytorok és a nyalás teljesen beindít?
-Akkor te biztosan az egyik legvadabb nyelv tudós vagy!

AZ ORÁL ROMANTIKUSOK

Az orál romantikusok a hangulatos, mégis erotikus együttlétet szeretik, amelyben romantikus gyertyákat, a háttérben csendes jazz zenét és az elmaradhatatlan intimitást részesítik előnyben. Nekik fontos az együttlétben kiélvezni az intim testkontaktust, és sokáig mélyen egymás szemébe nézni.

Nagy hangsúlyt fektetsz a lassú, intenzív mozgásokra, és hosszú ideig célzottan, izgatod a partnered?
-Akkor az Orál romantikusok kategóriában van a helyed!

A DOMINÁNS NYELV AKROBATA

Tudják, mit és hogyan kell csinálniuk. A dominancia itt a kulcsszó, mert a nyelv akrobaták eléggé biztosak a dolgukban, és tippeket nem fogadnak el. Ez a “franciázás” dúrván mondva!

Megőríted a partnered a nyelvmunkáddal, és elvárod hogy kérdés nélkül átadja magát neked?
-Akkor te egy igazi domináns nyelv akrobata vagy, aki az utolsó részletekig a francia gyakorlatokat képviseli!

AZ ORÁLIS EZERMESTER

Az előjáték és az orális szex egy kaland, amelyben a kötözéssel és a szexuális játékok használatával nem lehet mellélőni. Minnél többet próbáljátok, annál több élvezetet nyújt- az alárendelt / irányító és a szerepjátékok.

Vad és erotikus, ha orálisan kielégítitek egymást?
-Akkor te biztosan egy orális ezermester vagy!

A PASA

Dőljön hátra és élvezze – ez a mottó. A pasa kategória megértése kevésbé támaszkodik az adok kapokra, inkább az egyoldalú kényeztetésre. Ez a típus azonban nemcsak a férfiak körében elterjedt, akik örömmel élvezik a szopást. A nők között is előfordul női pasa, akik a kisujjukat sem mozdítják egy nyalásért.

Megint magadra ismertél ebben a viselkedési mintában?
– Akkor a Pasha nemzetséghez tartozol. Bizonyos esetekben érdemes átgondolni ezt a viselkedést. Talán a partnered egy orál romantikus, és örülne egy kicsit több kényeztetésnek.

A TÖRÉKENY VIRÁGSZÁLAK

Nyalás? Mélytorok?

Ezeket a kifejezéseket a kezdő törékeny virágszálak nem ismerik, mert nem rendelkeznek orális szex tapasztalattal. Különösen fontos egy olyan együttérző partner, aki lassan és türelmesen segít a tapasztalatszerzésben.

És ki tudja, talán hamar igazi orális szeretővé válik!

További bejegyzések