Termék tesztek

Vigyázat csúszásveszély – Síkosító típusok

Fedezd fel a különböző síkosító típusok világát, melyek nemcsak fokozzák az élvezetet, hanem megvédi az érzékeny testrészeket is! Sokan azt gondolják, hogy síkosítóra csak akkor van szükség, ha túl száraz vagy odalent, de ezek a termékek már messze nemcsak egy kis síkosításhoz valóak. A síkosítók változatossága azt mutatja, hogy egy érzéki szerelmi játék nélkülözhetetlen kellékei, hisz majdnem minden szeretkezést jobbá tud tenni, férfiaknak és nőknek egyaránt. Használatukkal csökken a súrlódás, azaz mindent egy kicsivel csúszósabbá, ugyanakkor sokkal szórakoztatóbbá tesznek.

Síkosító típusok

Ha síkosítót vásárolnánk, meglepődve tapasztalhatjuk, milyen széles választékban állnak rendelkezésünkre. A különböző fajták miatt úgy érezhetjük, hogy nagyon nehéz a választás. Mivel nincs univerzális síkosító, hasznunkra válhat, ha választás előtt elolvassátok a blogunkat.

  1. Vízbázisú síkosító
    A vizes alapú a leggyakoribb, ez bármire jó. Erotikus játékokhoz is használható, nem ragad, és nem hagy nyomot. Hátránya, hogy ebből időről időre újabb adagot kell használni.
  2. Olaj alapú síkosító
    Az olajos alapú síkosító óvszerrel nem használható, de nagyon jól csúszik.
  3. Szilikon síkosító
    A szilikonos egyesíti magában a két előző előnyeit, nagyon jól csúszik és óvszerrel is használható viszont szilikon erotikus játékokkal használatuk tilos.

A szex sokkal több, mint egyszerű behatolás! A kényeztető síkosítók nemcsak megkönnyítik az együttlétet, hanem az érzések teljesen új dimenzióit nyitják meg előttünk, ami teljesen megváltoztathatja azt, ahogyan a szexről vélekedünk. Fedezzétek fel egymás testét új megközelítésben, érintsétek meg egymást síkosítóval megkent ujjakkal. 

A különféle síkosítók más-más embereknek jönnek be, ezért próbálj ki többfélét, hogy lásd, neked melyik a legjobb.

Vízbázisú síkosító

Ízesített síkosítók

Az ízesített síkosítót új ízeket visznek az együttlétekbe. Nem mindenki szereti az orális szexet, de az ízesített zselék segíthetnek áthidalni a problémát. Változtasd bármelyik előjátékot még izgalmasabbá!

Tipp: használd egyszerre a szádat és a kezedet is, és élvezd ahogy a szexet is megízesíti és megillatosítja az ízesített síkosító. Próbáld ki először a nyelveden, mielőtt kicsit tovább merészkednétek.

A Waterglide ízesített síkosító különböző gyümölcsös ízekben – cseresznye, görögdinnye, eper, vanília, csokoládé – kaphatóak. Óvszerbarát termékek és az óvszer külső részére is kenhetünk belőlük. Vízben oldódnak, és könnyen lemoshatók.

Hűsítő hatású síkosítók

Különösen a meleg helyzetekben, ez a síkosító tökéletes felfrissülést és intenzív érzékiséget biztosít. Az izgalmas hideg érzet, borzongó hatást válthat ki az egész gerincünk mentén. A hűsítő zselék sokféle módon bevezhetők a szexuális életedbe. A szex olyan különleges lesz, amilyen még sosem volt azelőtt, és az érzéki örömök új dimenzióját fedezheted fel az együttlét során.

Tipp: Használata az előjáték során ajánlott, és persze valószínű, hogy egy forró nyári estén is a hűsítő érzetet nyújtó zselénk mellet tesszük le a voksunkat, hisz mit ér a szerelem kísérletezés nélkül?

Cooling – Hűsítő síkosító

5.990Ft
✔ Hűsítő hatás ✔ Nem tapad és nem hagy nyomot ✔ Zsírmentes ✔ Színezékmentes ✔ Vegán ✔ Minden óvszerrel alkalmazható ✔ Vízbázisú, könnyen lemosható

Melegítő hatású síkosítók

Melegítő hatású síkosítók, “nem csak hideg időkre”.

A melegséget adó síkosítók azután kezdenek felmelegedni, hogy érintkezésbe kerülnek a bőrrel. Ez azonnali és nagyon izgató hatású lehet, különösen, ha partnerünk dörzsöli be a zselét a bőrünkbe.

Tipp: Ne feledjük, kezdetben elég egy kis adag zselé is, továbbá adjunk időt magunknak, főleg ha korábban még sosem használtunk melegségérzetet kiváltó síkosítót. Akik már egy kicsit tapasztaltabbak, megpróbálhatják finoman fújogatni a zselével bekent testrészt. A hideg levegő miatti kontraszt növeli a melegséget adó érzést, így az érzet sokkal intenzívebbé válik.

Warming – Melegítő hatású síkosító

5.990Ft
✔ Forrósító, melegítő hatás ✔ Nem tapad és nem hagy nyomot ✔ Zsírmentes ✔ Színezékmentes ✔ Vegán ✔ Minden óvszerrel alkalmazható ✔ Vízbázisú, könnyen lemosható

2:1 síkosító és masszázsgél

A masszázsolajok elszakíthatják az óvszereket, ezért a biztonság kedvéért inkább síkosítót használjatok, vagy próbáljátok ki a 2:1-ben termékeket, ami masszázshoz és intimebb nedvesítéshez is használható.

Tipp: Pezsdítsd fel kicsit a dolgokat! A bőr a testünk legnagyobb erogén zónája; próbáld ki, hogy síkosítót kensz a párod testére, majd hozzábújsz és élvezed a sikamlós érzést. Ezek a zselék jó kiegészítők lehetnek egy hosszú, kényeztető masszázshoz. Szakítsatok időt arra, hogy érzéki masszázsban részesítsétek egymást, melynek segítségével újra közelebb kerülhettek egymáshoz vagy megalapozhatjátok a hangulatot az érzékiséghez.

Selymes -érzékeny – hatású síkosító

A szenzitív síkosítók is egyfajta kényeztető zselék, mely intim síkosítóként alkalmazható és azok számára készült, akik kicsit száraznak érzik odalent a dolgokat a szex alatt vagy akár azt megelőzően. Gondoskodik a meghitt hangulatról, így máris készen álltok, hogy élvezhessétek egymás közelségét.

Orgazmus elősegítő gél és síkosító

Új érzéseket ébreszt fel bennünk bizsergető hatásával, az intim területekhez viszont gyengéd marad. Egy üvegérzékiség, mely még intenzívebb orgazmust ígér.
Tipp: Masszírozz néhány cseppet a csiklóra előjáték közben, és a speciális formula érzéki meleg, hűvös vagy bizsergető érzést kelt, ami növeli az intim testrészek érzékenységét és a gyönyör intenzitását!

Orgasm Gel – Orgazmus elősegítő gél és síkosító

5.990Ft
✔ Orgazmus elősegítő gél ✔ Nőknek ✔ Nem tapad és nem hagy nyomot ✔ Zsírmentes ✔ Színezékmentes ✔ Vegán ✔ Minden óvszerrel alkalmazható ✔ Vízbázisú, könnyen lemosható

Mesterséges “sperma” síkosító

Azoknak, akik különösen élvezik a valósághű érzést. Nemcsak az igazi sperma megjelenésére, textúrájára, hanem az ízére is tökéletesen hasonlít. Újabb dimenziót nyithat meg előttünk a szexuális játszadozások világában. Te bevállalnád?

Síkosító anális szexhez

Anális együttlétekhez a tökéletes partner!
Az ánusz nem síkos, ezért bőségesen kell síkosítót alkalmaznunk szex előtt és szex közben is. Waterglide Anal síkosító, az éjszaka tökéletes kiegészítője.

Tipp: Általános tévhit, hogy az “anális szex” egyből a teljes behatolásról szól, amely valószínűleg csalódást keltő élményhez vezetne a fogadó fél számára. Csakúgy, mint “normális” szexnél, az előjáték itt is létfontosságú a kölcsönös örömszerzéshez; vagyis az anális szex nem csak a behatoló félről szól. A szexjátékok, mint a fenék dugók, ellazítják és pihentetik az anális izmokat, ezáltal a behatolás kényelmesebbé válik.

Hosszan tartó vízbázisú anál síkosító

5.990Ft
✔ Anális együttléthez ✔ Hosszan tartó síkosság ✔ Nem tapad és nem hagy nyomot ✔ Zsírmentes ✔ Színezékmentes ✔ Vegán ✔ Minden óvszerrel alkalmazható ✔ Vízbázisú, könnyen lemosható

Szilikon bázisú síkosítók

Akár masszázs akár anális játék, a szilikon bázisú
síkosítók mindig megfelelő és tartós sikamlósságot biztosítanak.Élvezzétek az érzéki örömöket megállás nélkül…
Tipp: A szilikon síkosítók nem használhatóak szilikon anyagból készült erotikus játékokhoz.

Waterglide – Szilikonbázisú síkosító 250 ml

7.990Ft
✔ Selymesen sima tapintású ✔ Extra tartós síkosság ✔ Minden óvszerrel alkalmazható ✔ Szilikonbázisú ✔ Szagtalan

Az összes Waterglide síkosító óvszerbarát, ezért nem kell izgulnunk az esetleges balesetek miatt, csak élvezzük minél jobban az együttlétet. A többségük vízben oldható és könnyen lemosható, illetve nem hagy foltot maga után. Egyszóval hajrá, jó szórakozást és kísérletezést kívánunk!

További bejegyzések